Emigrace do Norska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35737
31.12.12 17:50
@Loki01 píše:
Já o Norsku nic nevim. Ale aspon zakladatelku neurazim ;) Ja jsem ji poradila bez toho abych ji tady odsuzovala…

Já ale nikoho nikde neurazila. Snažila jsem se jen optat, poradit, pak mě vytočila rasistická poznámka jako tebe. Nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
31.12.12 17:53
@pikola píše:
Já ale nikoho nikde neurazila. Snažila jsem se jen optat, poradit, pak mě vytočila rasistická poznámka jako tebe. Nic vic.

A kde bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
31.12.12 17:54
@Alenaxxxx píše:No a v Norsku bych se taky bála tamní sociálky, že mi kvůli jejich blbosti seberou děti. Více zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
31.12.12 18:02

@Loki01 Proč se vměšuješ, když jsi nepřečetla celou diskusi. Nemám ráda hrubky, protože je to věc základního vzdělání a vadí mi zvlášť u namyšlených lidí. Zpočátku jsem se také snažila poradit, ale teď už je to „out of topic“.
Přeji krásného Silvestra a Nový rok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
31.12.12 19:13
@badela píše:
@Loki01 Proč se vměšuješ, když jsi nepřečetla celou diskusi. Nemám ráda hrubky, protože je to věc základního vzdělání a vadí mi zvlášť u namyšlených lidí. Zpočátku jsem se také snažila poradit, ale teď už je to „out of topic“.
Přeji krásného Silvestra a Nový rok!

Nemusím číst celou diskuzi abych se mohla zucastnit. To, ze ty žiješ v cizine neni podstatne…
Hrubky nesvědčí ani o vzdělaní (sama je dělám a vzdělaní mám) a právo na vlastní názor a vůbec inteligence neni v prime úmernosti se vzděláním.
Namyslene se chovas sama, prave tady tímto.
Mimochodem proc by to bylo OOT? Porad se mluvi o tom samem… :?:
Děkuju za prani, ale bohužel se pro mne zadne oslavy nebudou. Za chvíli jedu do práce:)
V kazdem případe preju to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
31.12.12 19:35

@saminomimino Ahojky zakladatelko. Chtěla jsem ti jen popřát aby se ti v cizí zemi líbylo a abys tam našla, co hledáš a nebyla pro tebe zklamáním :kytka: a chtěla jsem ti říct, že tu mojí příbuznou, jak jsem psala, jak žije 19 let na Madagaskaru a tebe a i ostatní lidi co se odtěhujou do jakékoliv jiné země opravdu obdivuji a :potlesk: :potlesk: :potlesk: a víš za co,,, že seberou odvahu a jedou do nejistoty respektive někam do chatrče mezi domorodce :lol: a to i přesto, že neovládají jejich jazyk. Tomu říkám odvaha. :palec: hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
31.12.12 19:37
@Alenaxxxx píše:
Proč Norsko, byla jsi někdy někde, kde je dlouho tma a zima? Já jo, celkem za život 4 zimy na severu (Rusko a Finsko) a neměnila bych z ČR už jen kvůli počasí. Jsem vždy když je v zimě den jako dnes pozitivně překvapená, že je takové krásné počasí v zimě (odpovídá asi severskému začátku května).No a v Norsku bych se taky bála tamní sociálky, že mi kvůli jejich blbosti seberou děti. Více zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…

tak tohle jsem teď řešila s češkou v Norsku co si tam vzala nora a je to prý totální kravina, přesně mi poslal znění zákona, jak to tam chodí, tohle je bulvár na entou a týká se to především Anglie a slováků tam

• Citovat
  • Upravit
907
31.12.12 19:42

@saminomimino a zima nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
31.12.12 20:08
@badela píše:
@Loki01 Nikomu nevadí že se chce dotyčná odstěhovat, ale jakým způsobem mluví o svém národu a odsuzuje je i když se s žádnými Čechy nestýká. A navíc má v každém příspěvku alespoň jednu hrubku. V cizině jsem žila několik let, čti bedlivěji.

Badelo, zakladatelka na 99% není rodilá Češka. Češtinu má kultivovanou, ale druh chyb, které dělá v písemném projevu + některé tvary určitých slov mluví jednoznačně pro, že je původem cizinka. I proto zde může mít pocit nevítanosti - co si budeme nalhávat, cizince rádi nemáme..

• Citovat
  • Upravit
297
31.12.12 20:22

Ahoj jsem v Norsku paty rok, pokud chces napis SZ, pokud to bude v mych silach, odpovim. Ja jsem tedy neemigrovala, jen jsem prijela na „rok“ na zkusenou a uz jsem tu zatim nejak zustala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saminomimino
31.12.12 21:12

@Alenaxxxx naopak,i když vím že zimní období jen tam přece jen „období temna“,a asi psychicky náročější, rádi bychom to zkusili na „nečisto“

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
31.12.12 21:13

@Amber_1977 tak to je gol, už ani češka nejsem, to se tu o sobě dozvídám věcí, to už ani nemůžete myslet vážně :mrgreen: :mrgreen: milá paní tak vy jděte do patřičných míst, protože tohle už je přečáru

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
31.12.12 21:17

@Amber_1977 a můžete mi říct jaké národnosti jsem? já mám celý život iluzi, že jsem čech, tak možná vlasntě nejsem a vy mi to objasníte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
saminomimino
31.12.12 21:18

@anduletka díky,napíši jak bude více času

• Citovat
  • Upravit
8927
31.12.12 21:25

@saminomimino Zkoušela jsi na googlu zadat „jak se žije v Norsku“? Vyjelo mi docela dost odkazů na články a blogy :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová