Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 píše:
Já o Norsku nic nevim. Ale aspon zakladatelku neurazimJa jsem ji poradila bez toho abych ji tady odsuzovala…
Já ale nikoho nikde neurazila. Snažila jsem se jen optat, poradit, pak mě vytočila rasistická poznámka jako tebe. Nic vic.
@pikola píše:
Já ale nikoho nikde neurazila. Snažila jsem se jen optat, poradit, pak mě vytočila rasistická poznámka jako tebe. Nic vic.
A kde bydlíte?
@Alenaxxxx píše:No a v Norsku bych se taky bála tamní sociálky, že mi kvůli jejich blbosti seberou děti. Více zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
@Loki01 Proč se vměšuješ, když jsi nepřečetla celou diskusi. Nemám ráda hrubky, protože je to věc základního vzdělání a vadí mi zvlášť u namyšlených lidí. Zpočátku jsem se také snažila poradit, ale teď už je to „out of topic“.
Přeji krásného Silvestra a Nový rok!
@badela píše:
@Loki01 Proč se vměšuješ, když jsi nepřečetla celou diskusi. Nemám ráda hrubky, protože je to věc základního vzdělání a vadí mi zvlášť u namyšlených lidí. Zpočátku jsem se také snažila poradit, ale teď už je to „out of topic“.
Přeji krásného Silvestra a Nový rok!
Nemusím číst celou diskuzi abych se mohla zucastnit. To, ze ty žiješ v cizine neni podstatne…
Hrubky nesvědčí ani o vzdělaní (sama je dělám a vzdělaní mám) a právo na vlastní názor a vůbec inteligence neni v prime úmernosti se vzděláním.
Namyslene se chovas sama, prave tady tímto.
Mimochodem proc by to bylo OOT? Porad se mluvi o tom samem… ![]()
Děkuju za prani, ale bohužel se pro mne zadne oslavy nebudou. Za chvíli jedu do práce:)
V kazdem případe preju to same.
@saminomimino Ahojky zakladatelko. Chtěla jsem ti jen popřát aby se ti v cizí zemi líbylo a abys tam našla, co hledáš a nebyla pro tebe zklamáním
a chtěla jsem ti říct, že tu mojí příbuznou, jak jsem psala, jak žije 19 let na Madagaskaru a tebe a i ostatní lidi co se odtěhujou do jakékoliv jiné země opravdu obdivuji a
a víš za co,,, že seberou odvahu a jedou do nejistoty respektive někam do chatrče mezi domorodce
a to i přesto, že neovládají jejich jazyk. Tomu říkám odvaha.
hodně štěstí ![]()
@Alenaxxxx píše:
Proč Norsko, byla jsi někdy někde, kde je dlouho tma a zima? Já jo, celkem za život 4 zimy na severu (Rusko a Finsko) a neměnila bych z ČR už jen kvůli počasí. Jsem vždy když je v zimě den jako dnes pozitivně překvapená, že je takové krásné počasí v zimě (odpovídá asi severskému začátku května).No a v Norsku bych se taky bála tamní sociálky, že mi kvůli jejich blbosti seberou děti. Více zde: https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…
tak tohle jsem teď řešila s češkou v Norsku co si tam vzala nora a je to prý totální kravina, přesně mi poslal znění zákona, jak to tam chodí, tohle je bulvár na entou a týká se to především Anglie a slováků tam
@badela píše:
@Loki01 Nikomu nevadí že se chce dotyčná odstěhovat, ale jakým způsobem mluví o svém národu a odsuzuje je i když se s žádnými Čechy nestýká. A navíc má v každém příspěvku alespoň jednu hrubku. V cizině jsem žila několik let, čti bedlivěji.
Badelo, zakladatelka na 99% není rodilá Češka. Češtinu má kultivovanou, ale druh chyb, které dělá v písemném projevu + některé tvary určitých slov mluví jednoznačně pro, že je původem cizinka. I proto zde může mít pocit nevítanosti - co si budeme nalhávat, cizince rádi nemáme..
Ahoj jsem v Norsku paty rok, pokud chces napis SZ, pokud to bude v mych silach, odpovim. Ja jsem tedy neemigrovala, jen jsem prijela na „rok“ na zkusenou a uz jsem tu zatim nejak zustala.
@Alenaxxxx naopak,i když vím že zimní období jen tam přece jen „období temna“,a asi psychicky náročější, rádi bychom to zkusili na „nečisto“
@Amber_1977 tak to je gol, už ani češka nejsem, to se tu o sobě dozvídám věcí, to už ani nemůžete myslet vážně
milá paní tak vy jděte do patřičných míst, protože tohle už je přečáru
@Amber_1977 a můžete mi říct jaké národnosti jsem? já mám celý život iluzi, že jsem čech, tak možná vlasntě nejsem a vy mi to objasníte ![]()
@saminomimino Zkoušela jsi na googlu zadat „jak se žije v Norsku“? Vyjelo mi docela dost odkazů na články a blogy
.