Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jura007 píše:
@Teri88 Tak nad tímhle tématem přemýšlím asi deset dní (asi telepatie nebo co…) As dovolením bych si tyhle názory přečetl a někam poznamenal. Ostatním se omlouvám, že ruším.
Na tvoji odpověd v jine diskuzi porad čekám. Myslím, ze ted uz je mužem v podstate hodit dohromady:)
Mimochodem, ty jako stary historik určitě víš, ze emigrace je věc stará jako lidstvo same. A zdravá. Uz jen pro naše geny:)
Příspěvek upraven 01.01.13 v 01:52
@nakukovatelka píše:![]()
![]()
(případně o počtu přebalováků na kilometr čtvereční)
Ne. O tom to neni. Ale já uz jsem tu psala o českých rysech, které nemám rada. Ty jsi se na to ale rozhodla nereagovat a mluvis o prebalovacich ![]()
@Amber_1977 píše:
Badelo, zakladatelka na 99% není rodilá Češka. Češtinu má kultivovanou, ale druh chyb, které dělá v písemném projevu + některé tvary určitých slov mluví jednoznačně pro, že je původem cizinka. I proto zde může mít pocit nevítanosti - co si budeme nalhávat, cizince rádi nemáme..
Boze kde se bere tolik hlouposti, namyslenosti, omezenosti a xenofobie a neucty k druhym lidem
Zdravím,
až založíte diskuzi Vy a budete se podivovat, proč už se nedrží zadaného tématu, přečtěte si některé své příspěvky.
Pokud nemáte konstruktivní radu pro zakladatelku, zbytečně znehodnocujete diskuzi. Tím mizí informativní hodnota diskuze a kvalita eMimina pro vás všechny značně klesá.
Do nového roku s trochou porozumění!
Monika
Zakladatelko odepisu ti na sz hned jak obzivnu po oslavach
prospany cely den ale stejne sem mrkev… ![]()
@Angua píše:
@saminomimino tak já jsem se snažila např. napsat, co vím, bez nějakého napadání, ale vidím, že ty žádné rady nepotřebuješ, bo jsi sama chytrá, jak rádio.Jestli se budeš učit norsky tak, jak umíš česky, tak tam fakt uděláš díru do světa
No asi tak nějak. ![]()
Saminomimino bydlim v Norsku napisu ti interni postou at me negativni pisatelky neukamenuji. Nestacim se divit co ti nektere holky napsaly…
, uz pro tuto vlastnost se do Cr nevratime.
@Anonymní píše:
Saminomimino bydlim v Norsku napisu ti interni postou at me negativni pisatelky neukamenuji. Nestacim se divit co ti nektere holky napsaly…, uz pro tuto vlastnost se do Cr nevratime.
Anonymni a nechces se ozvat i me? uz tu jsem nejakej patek… rada poznam nove lidi
@anduletka píše:
Anonymni a nechces se ozvat i me? uz tu jsem nejakej patek… rada poznam nove lidi
a jak poznas nekoho tady bliz k nam tak pekne prihrat kontakt jakooo!
jinak hned jak bude hezky sednem na masinu a prijedem kouknout za vama at neplatime za bomy ![]()
@monika32 píše:
No asi tak nějak.
dokud si lidi jako ty neuvedomi, jak je ta vase zeme prohnila, jak si tam nevazite poctivych lidi, nemate uctu jeden k druhemu, ponizujete se, sikanujete postizene
a misto tohoto uvedomneni sikanujete kazdeho, komu se nelibi, tak zit a ma odvahu neco se svym zivotem delat, tak lip nebude nikdy
zemi netvori vlada, ale lidi a slusnym lidem se mezi neslusnymi spatne zije
a mimochodem, nikdy bych si nedovolila nekoho napadat, kvuli jeho znalostem cestiny, nekdo umi fyziku nekdo jazyky
jenom v CR musite umet vsechno
@rachel55 píše:
dokud si lidi jako ty neuvedomi, jak je ta vase zeme prohnila, jak si tam nevazite poctivych lidi, nemate uctu jeden k druhemu, ponizujete se, sikanujete postizene
a misto tohoto uvedomneni sikanujete kazdeho, komu se nelibi, tak zit a ma odvahu neco se svym zivotem delat, tak lip nebude nikdyzemi netvori vlada, ale lidi a slusnym lidem se mezi neslusnymi spatne zije
a mimochodem, nikdy bych si nedovolila nekoho napadat, kvuli jeho znalostem cestiny, nekdo umi fyziku nekdo jazyky
jenom v CR musite umet vsechno
Ježiši, co je tohle za výblitek? Nepatří do jiné diskuze?
Asi jsi se blbě vyspala holka, takže si to zkus znova
![]()
Tak ja jsem v Holandsku provdana a tak jednoduche to tady neni. Deti jsou uz narozene tady, takze jsou dvojjazycne. Pouha znalost anglictiny nestaci, vetsina zamestnavatelu pozaduje znalost nizozemstiny, a to vybornou..Ve vetsich mestech to je mozna jine, ale tady to tak je. Ja bych se radsi vratila, i kdyz mi je jasne, ze politika je u nas o nicem. Jinak holandani mi prijdou celkem fajn, nektere veci mi tu samozrejme vadi, ale to se da prekonat. Norsko je nadherna zeme, ale zazemi je zazemi..to nam tady moc chybi..