Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Leno - já osel přečetla manželovi tvůj základní příspěvek. Holky to byla blbost!!!!c pěknějsem si to slízla blbýma kecama o spálených pánvích.
Eizbeth - taky zírám na ikonku, kuš babo, člověk by tě nepoznal ![]()
NO to,ž e je tu vše do modra nutně nemusí znamenat kluka. Víte jak Kačce sluší modrá a Kristýna modrou vyžaduje jako oblíbenou. ![]()
petrusepetrus píše:kluk jako buk emimiňák
Petru už mě předběhla. ![]()
Podle mne je emimino prostě TO DÍTĚ… Bez potřeby definování pohlaví. Stejně jako ježíšek… Tedy u toho je jasné že je chlap, ale nikdo neví jakého věku ![]()
Připomnělo mi to povídku Mládka, jak mu bez světla šáhli omylem do podpaží a dali mu jméno Zuzana, pak farář vyzmizíkoval poslední „a“ a tak se stal alespoň Zuzanem.
Za mě - může to být i kluk i holka, prostě „to“ mimino. Já teda při pohledu do kočárku raději nehádám a ptám se na jméno, protože podle oblečení ani obličeje si netroufám tipovat. ![]()
Nelisa píše:
Připomnělo mi to povídku Mládka, jak mu bez světla šáhli omylem do podpaží a dali mu jméno Zuzana, pak farář vyzmizíkoval poslední „a“ a tak se stal alespoň Zuzanem.Za mě - může to být i kluk i holka, prostě „to“ mimino. Já teda při pohledu do kočárku raději nehádám a ptám se na jméno, protože podle oblečení ani obličeje si netroufám tipovat.
Vlasta, Saša, Jindra a stejnak víš prd ![]()
Byla jsem tázána na datum zrození eMimina - takže doména byla zaregistrována 29. 06. 2000 – to budou nejpíše oficiální narozeniny eMimina
Třeba se nám letos podaří něco připravit na oslavu ![]()
Pěkný den,
adminka Tereza
Gina108 píše:Nelisa píše:Vlasta, Saša, Jindra a stejnak víš prd
Připomnělo mi to povídku Mládka, jak mu bez světla šáhli omylem do podpaží a dali mu jméno Zuzana, pak farář vyzmizíkoval poslední „a“ a tak se stal alespoň Zuzanem.Za mě - může to být i kluk i holka, prostě „to“ mimino. Já teda při pohledu do kočárku raději nehádám a ptám se na jméno, protože podle oblečení ani obličeje si netroufám tipovat.
Nerine píše:
Je to chlapeček
jenom,jestli jsi se dobře dívala.