Emipo aktovka nebo batoh

1446
3.6.14 16:26

Emipo aktovka nebo batoh

Chceme kupovat synovi do první třídy školní tašku zn. EMIPO. Jen váhám jestli batoh nebo aktovku. Na první pohled to vypadá podobně. Nejdříve jsem myslela že koupím batoh, ale teď jsem viděla u kamarádky tu aktovku a fakt nevím. Jaké máte zkušenosti a rady? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5345
3.6.14 16:29

@Petrlis my koupili batoh. Chtěla jsem nejdřív aktovku, ale byli jsme v prodejně a paní mi tu aktovku rozmluvila. Aktovka mi přišla hlubší, praktičtější co se týká stažení i rozvržení vnitřku a taky i dílu na svačinu.
máme Emipo Pacific :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
3.6.14 16:45

Syn měl aktovku. Vydržela první a druhou třídu, ale pak byla dost odřená, tak jsme koupili TOPGAL. Ale byla jsem s ní spokojená, je lehká a na zádech tvarovaná, jen v létě se pod ní dost potil a jak není textilní měl mokré tričko. Ale za mě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
3.6.14 16:50

@Petrlis máme tuhle, přišla dneska poštou, celý ten set :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
3.6.14 16:59

Máme aktovku Emipo. Kluk jí má od první třídy, je třeťák. Jsme spokojení. Do čtvrté už vyměníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 17:05

@Petrlis můj má aktovku - i teď v druhé třídě. A je super, za batoh bych jí neměnila. Kdyby mu nevadilo, že je na ní dětský motiv a nechtěl to už změnit, zvládla by i třetí třídu. Stále vypadá jak nová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
3.6.14 19:19

Oni právě dělají aktovku a aktovku batohového typu. Oboje má pevnou konstrukci. Rozdíl je ve klopě že aktovka jí má vystuženou, že drží tvar a ten batoh jí má měkkou. Tady jsou obě. tak nevím. batoh a tady aktovka .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.6.14 20:02

@Petrlis jj, já vím. Vyzkoušeno mám to, že aktovka je prostornější a líp drží. U nás ji měla spousta děcek. I ten batoh, ale ten nebyl tak oblíbený - je menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.2.19 13:10

Prosím o další zkušenosti s Emipem, aktovka nebo batoh a pokud batoh, tak normální nebo ergo? Potřebuji rychle vybrat, už jsem byla rozhodnutá pro batoh, ale pročetla jsem pár diskuzí a zase váhám. Mezi normálním batohem a ergem je rozdíl ve spodku, který je u normálního s nožičkama a u druhého plastové dno. Můžete mi, prosím, poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
12.2.19 13:32

@Zdenuli aktovku mel syn 1-3 trida, za me byla super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
12.2.19 13:44
@Zdenuli píše:
Prosím o další zkušenosti s Emipem, aktovka nebo batoh a pokud batoh, tak normální nebo ergo? Potřebuji rychle vybrat, už jsem byla rozhodnutá pro batoh, ale pročetla jsem pár diskuzí a zase váhám. Mezi normálním batohem a ergem je rozdíl ve spodku, který je u normálního s nožičkama a u druhého plastové dno. Můžete mi, prosím, poradit?

U nás dcery ve třídě mají tři děti ergo a jsou spokojené. Aktovky vypadají jako nové, jsou stabilní díky plastovému dnu, takže se tolik neušpiní. A oproti naší lego aktovce jsou prostornější. Koukala bych, aby měla aktovka pevnou klopu. Ty starší batohy mají měkkou klopu a nevypadá to pěkně. Celkově mi ty starší batohy a aktovky přijdou už tvarove zastaralé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
12.2.19 13:47

My měli před x lety batoh, a to z důvodu, že když se taška otevře, protože tam chceš něco najít, tak ten batoh samostatně stál, aktovka přepadávala. Koukala jsem na to ergo a to má celoplastový spodek, takže se to asi tak neumaže, ten náš původní batoh měl nožičky a taky to bylo v pohodě. Měli jsme tedy 1. a 2. třídu, a pak ho ještě zdědil mladší syn. Podle mě neuděláš chybu ani s jedním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
12.2.19 13:49
@lecijasek píše:
U nás dcery ve třídě mají tři děti ergo a jsou spokojené. Aktovky vypadají jako nové, jsou stabilní díky plastovému dnu, takže se tolik neušpiní. A oproti naší lego aktovce jsou prostornější. Koukala bych, aby měla aktovka pevnou klopu. Ty starší batohy mají měkkou klopu a nevypadá to pěkně. Celkově mi ty starší batohy a aktovky přijdou už tvarove zastaralé.

A to plastové dno je pevné? Mám strach, že když s tím nějak praští, aby neprasklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
12.2.19 13:57

Pevné je. My tu aktovku nemáme, ale dvě dceriny kamarádky ano. Aktovka je stabilní, neprepadava a dno zatím nikomu neprasklo. A to se s aktovkami nemazli…My u lega máme také plastové a je ok, jen lehce odřené.. Výhoda je, že když je dají na zem, tak stojí a neumazou se. Dno se snadno otře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí