Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj kupovala jste některá v EMP shopu? Za jak dlouho zboží přišlo a kvalita odpovídala ceně? Děkuji
@katyska Ahoj, nakupujeme tam už asi 3 roky. Nikdy nebyl problém. Dodání max do týdne, akorát jednou byl problém s doporučením a to byla chyba pošty. Výměna zboží taky ok. Kvalita úměrná ceně, ale snažíme se spíše kupovat v akci.
@Sariku píše:
@katyska Ahoj, nakupujeme tam už asi 3 roky. Nikdy nebyl problém. Dodání max do týdne, akorát jednou byl problém s doporučením a to byla chyba pošty. Výměna zboží taky ok. Kvalita úměrná ceně, ale snažíme se spíše kupovat v akci.
Děkuji. Objednala jsem si docela drahou bundu takže snad bude kvalitní. Hezky den ![]()
Taky nakupují nikdy jsem neměla problém
I při vrácení zboží z důvodu neodhadnutí velikosti bylo vše v pořádku peníze vrátili rychle ![]()
Dodací lhůty už si přesně nepamatuju, ale s dodáním nebyl nikdy problém. Zboží odpovídalo, vždycky jsem byla spokojená. S vracením nemám zkušenost. Objednávala jsem džíny, kabát, trička, se vším spokojenost.
Nakupuji čas od času, zrovna dneska ráno jsem udělala objednávku na dvě položky. Problémy nebyly, podobný sortiment má i Fantasy obchod, s tím mám zkušenosti dlouhodobější, a taky bez problému.
Moc vám všem děkuji za odpovědi. Mějte se všichni hezky, ahoooj ![]()
Taky jsem objednávala několikrát. Zboží vždycky v pořádku, jako na obrázku a doba byla tuším taky v pohodě, kolem toho týdne.
Chci se zeptat když jste platili danou věc přes účet a najdenou vám poslali email s číslem účtu a s timhle výrazem
Acc name: E. M.P. Merchandising Handelsgesellschaft mbh. To jste kam vypisovali do zprávy pro příjemce? Děkuji za odpověď. Nechci naletět ![]()
@Maro17 acc name je jmeno uctu, to se snad nikam nevypisuje. Pak je tam normalne bankovni ucet s cislem a variabil