Taška/kabelka na notebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
30.9.19 10:43

Taška/kabelka na notebook

Ahoj, potřebovala bych poradit s taškou na notebook. Mám předběžně vybranou tuto - https://www.wardow.com/…jm-cz-0.html?… ale chtěla bych v béžové variantě a ta je úplně všude vyprodaná.
Nemáte nějaké tipy? Na internetu jsem nemohla najít žádné hezké. Budu to nosit denně do práce, tak chci opravdu hezkou, místo kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24097
30.9.19 11:41

@Temerenka typ nemám, mám cca 5 let koupenou tašku na ntb od firmy Crumpler, kterou jsem nyní nenašla. Také jsem si říkala, že ji budu nosit i místo kabelky. No skutek utek. Páč když jsem si tam dala ntb, plus pár papírů do kanceláře, nabíječku do ntb, myš a nějaké drobnosti, tak jsem tam už nebyla schopna dát i veškeré, pro mě důležité, věci z kabelky. Dopadlo to tak, že jsem stejně nosila kabelku a tašku na ntb.

Zkus to promyslet, co vše k ntb budeš potřebovat nosit s sebou, co z kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
1.10.19 06:19

@elen-ka mě by tedy taky nestačila jen taška na notebook :lol: Když někam jdu a potřebuji notebook, mám jak tašku na něj, tak kabelku.

Jinak na Aliexpresu je celkem veliký výběr. A možná tam i objevíš tuhle, ale fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24097
1.10.19 07:31

@Temerenka pokud opravdu budeš chtít jen jednu věc, je lepší si koupit batoh. Tam jsem schopna dát ntb a vše co potřebuji k němu i věci do kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák