Endokrinologie Příbram

3361
30.1.13 09:30

endokrinologie Příbram

Maminky, nechodíte někdo? Chodím k paní doktorce a má nejspíš nové telefonní číslo, nemůžu se ji dovolat, nové číslo nelze nikde nalézt. Nemáte ho někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ivara
6.5.13 09:35

telefon

Dobrý den i já se marně snažím dovolat, číslo je zrušeno. :? Prosím jestli jste číslo vypátrala, tak mě napište

• Citovat
  • Upravit
3361
6.5.13 10:13
@ivara píše:
Dobrý den i já se marně snažím dovolat, číslo je zrušeno. :? Prosím jestli jste číslo vypátrala, tak mě napište

jsou na III. poliklinice :) číslo na recepci polikliniky je 318 427 411, tam mě přepojili…kdyby jste zjistila přímou linku, tak sem číslo napište :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fidelis
23.5.13 08:12

Holky číslo je318 427 481 :)

• Citovat
  • Upravit
3361
23.5.13 17:51
@Fidelis píše:
Holky číslo je318 427 481 :)

Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaDvor.
6.8.13 19:57

Nespokojenost

Hm, nezdá se vám, že se v té ordinaci chovají k pacientům trochu sprostě? Ve smyslu nesdělování výsledků krevních vyšetření a vůbec komunikace v průběhu ošetření? Navíc postup, kdy si dojdete na prohlídku, zaplatíte tři pětky za to, že vás zváží a změří tlak, což můžu dělat doma, pak si dojdete na krev a pak si teprve voláte o výsledky, přičemž čekáte minimálně pět minut než se vykecají a než se k vám vůbec dostanou, je trapný, sprostý a urážející vůbec sakra lidskou důstojnost. Je to výsměch nemocným a lenost lékaře/sestry.
Například teď už dva měsíce po posledním vyšetření furt neznám výsledky krve. Volat tam nebudu, to jsem dělala dřív. Vykecávají se za mé peníze a pak mi stejně prd řeknou. Naposledy, cituji „ale bude nejlepší, když to necháte na nás,“ - to poté, co jsem chtěla znát hodnotu TSH.
Navíc podle zákona jsou povinni pacienty informovat. Je to fakt takový problém? Asi jo, Dvořáčková Jana

• Citovat
  • Upravit
3361
6.8.13 21:07
@JanaDvor. píše:
Hm, nezdá se vám, že se v té ordinaci chovají k pacientům trochu sprostě? Ve smyslu nesdělování výsledků krevních vyšetření a vůbec komunikace v průběhu ošetření? Navíc postup, kdy si dojdete na prohlídku, zaplatíte tři pětky za to, že vás zváží a změří tlak, což můžu dělat doma, pak si dojdete na krev a pak si teprve voláte o výsledky, přičemž čekáte minimálně pět minut než se vykecají a než se k vám vůbec dostanou, je trapný, sprostý a urážející vůbec sakra lidskou důstojnost. Je to výsměch nemocným a lenost lékaře/sestry.
Například teď už dva měsíce po posledním vyšetření furt neznám výsledky krve. Volat tam nebudu, to jsem dělala dřív. Vykecávají se za mé peníze a pak mi stejně prd řeknou. Naposledy, cituji „ale bude nejlepší, když to necháte na nás,“ - to poté, co jsem chtěla znát hodnotu TSH.
Navíc podle zákona jsou povinni pacienty informovat. Je to fakt takový problém? Asi jo, Dvořáčková Jana
…moje řeč…ale, kam jinam v Příbrami? Pokud má člověk problémy, nic jiného nezbývá :( A jezdit někam jinam se mi nechce…pak už je endokrinologie jen v nemocnici a tam je čekací doba na objednání veliká :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JanaDvor.
7.8.13 16:36
@ivodička píše: …moje řeč…ale, kam jinam v Příbrami? Pokud má člověk problémy, nic jiného nezbývá :( A jezdit někam jinam se mi nechce…pak už je endokrinologie jen v nemocnici a tam je čekací doba na objednání veliká :nevim:

Já budu posílat stížnost na pojišťovnu a lékařské komoře. Klidně budu dojíždět do tramtárie, jen když nebudu mít pocit, že přístupem ze strany lékaře je ohrožen můj život. Mého otce poté, co se chtěl objednat, odbyla sestra s tím „nojo, ale paní doktorka má dovolenou.“ Neskutečné. A největší fór je v tom, že než jsem začala vůbec letrox brát, bylo mi celkově mnohem líp.

• Citovat
  • Upravit
3361
7.8.13 20:49
@JanaDvor. píše:
Já budu posílat stížnost na pojišťovnu a lékařské komoře. Klidně budu dojíždět do tramtárie, jen když nebudu mít pocit, že přístupem ze strany lékaře je ohrožen můj život. Mého otce poté, co se chtěl objednat, odbyla sestra s tím „nojo, ale paní doktorka má dovolenou.“ Neskutečné. A největší fór je v tom, že než jsem začala vůbec letrox brát, bylo mi celkově mnohem líp.

Tak co jsem si zjišťovala, tak to nebude první stížnost a asi ani poslední…naštěstí mě nic vážného není a stačí mi už po dvou těhotenství jen kontrola tak jednou za rok a půl, tak to vydržím. Ale kdybych měla řešit něco vážnějšího… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty