Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
máte zkušenosti s endometriosou? Podařilo se Vám s touto diagnózou otěhotnět? A po kolika pokusech? Po IVF, nebo IUI, nebo i spontánně? A jak jste ji měli rozsáhlou, když se Vám podařilo otěhotnět? Mně našli 1 ložisko. A bojím se, že to bude trvat věčnost, než otěhotním. Už se snažím 3 roky a teprve teď my našli endometriosu. Prosím ozvěte se, která máte podobný problém, nebo jste někdy podobný problém řešila. Moc děkuji. Narcisek
Ahojky ![]()
Moje sestřenice má endometriosu a doktor ji doporučil co nejdříve otěhotnět. O žádnou rozsáhlou nešlo,ale prostě jí jen doporučil že čím dřív,tím líp. Prý s postupem věku to bude horší. Tak se do toho intezivně ponořili a za půl roku přirozenou cestou otěhotněla. Hlavu vzhůru,půjde to! Zdravé a krásné mimi! ![]()
Ahojky,
Mně při operaci našli také endometriosu, když mi bylo dvacet.
Vyčistili mně a já jsem naprosto bez problémů ( první pokus ) ve 24 otěhotněla.
Opravdu léčba endometriosy je těhotenství a v mém okolí nejsem sama kdo po endometriose otěhotněl.
Tak přeji brzké otěhotnění
Zdravíčko + Matýsek 4m
Ahojky, děkuji moc za přízpěvky,
chtěla jsem se zeptat, jak Tě vyčistili? Mně doporučili 3měsíční léčbu s tím, že budu chodit na injekce a uvedou mě do předčasného přechodu. Pak na to hned prý navážu IVF cyklem. Jakou léčbu jsi prodělala Ty? Nebo jsi otěhotněla hned po laparoskopii? Narcisek
Ahojky,
Mně na to přišli, když mně operovali ve 20 letech pro vrozenou vývojovou vadu na děloze.
Proto rovnou tuto tkáň odstranily, v této době jsem ještě o dítěti vůbec neuvažovala a po 4 letech jsem spontálně otěhotněla, sám dr. byl velmi překvapený, že to šlo tak rychle.
Bohužel jsem musela rodit císařem, jelikož jsem po třech operacích, ale jinak bylo těhotenství naprosto v pohodě.
Zdravíčko