Endometriosa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
30.6.05 17:08

Endometriosa

Ahoj holky,
máte zkušenosti s endometriosou? Podařilo se Vám s touto diagnózou otěhotnět? A po kolika pokusech? Po IVF, nebo IUI, nebo i spontánně? A jak jste ji měli rozsáhlou, když se Vám podařilo otěhotnět? Mně našli 1 ložisko. A bojím se, že to bude trvat věčnost, než otěhotním. Už se snažím 3 roky a teprve teď my našli endometriosu. Prosím ozvěte se, která máte podobný problém, nebo jste někdy podobný problém řešila. Moc děkuji. Narcisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
596
30.6.05 23:41

Ahojky :)
Moje sestřenice má endometriosu a doktor ji doporučil co nejdříve otěhotnět. O žádnou rozsáhlou nešlo,ale prostě jí jen doporučil že čím dřív,tím líp. Prý s postupem věku to bude horší. Tak se do toho intezivně ponořili a za půl roku přirozenou cestou otěhotněla. Hlavu vzhůru,půjde to! Zdravé a krásné mimi! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.7.05 16:56

Ahojky,
Mně při operaci našli také endometriosu, když mi bylo dvacet.
Vyčistili mně a já jsem naprosto bez problémů ( první pokus ) ve 24 otěhotněla.
Opravdu léčba endometriosy je těhotenství a v mém okolí nejsem sama kdo po endometriose otěhotněl.

Tak přeji brzké otěhotnění

Zdravíčko + Matýsek 4m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.7.05 18:16

Ahojky, děkuji moc za přízpěvky,
chtěla jsem se zeptat, jak Tě vyčistili? Mně doporučili 3měsíční léčbu s tím, že budu chodit na injekce a uvedou mě do předčasného přechodu. Pak na to hned prý navážu IVF cyklem. Jakou léčbu jsi prodělala Ty? Nebo jsi otěhotněla hned po laparoskopii? Narcisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.7.05 22:57

Ahojky,
Mně na to přišli, když mně operovali ve 20 letech pro vrozenou vývojovou vadu na děloze.
Proto rovnou tuto tkáň odstranily, v této době jsem ještě o dítěti vůbec neuvažovala a po 4 letech jsem spontálně otěhotněla, sám dr. byl velmi překvapený, že to šlo tak rychle.
Bohužel jsem musela rodit císařem, jelikož jsem po třech operacích, ale jinak bylo těhotenství naprosto v pohodě.

Zdravíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky