Endometrioza a druhé otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
18.6.15 14:44

@fijalinka tak tak a já měla už pak pocit, že tam ze mě udělali opravdovýho blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
969
3.9.15 14:12

Ahoj holky,
i já jsem měla po roce neůspěšného snaženi o mimi při laparu diagnostikovanou Endošku 2. stupně. Měsic po laparu - vyplálení vypálení ložisek jsem otěhotněla :D Dnes je dcerce 2,5 roku a my opět toužíme po druhém miminku ale bohužel od října 2014 zase bezúspěšně :nevim: Spermio se opravdu mění, manžel ho tento týden podstoupil již po druhé po 3 letech zase se ukázalo že spermio má naprosto v pořádku a tak je problém asi zase ve mě a Endometriose a to jsem myslela že po těhotenství bude klid… :cert: Teď s Dr. zkoušíme Clostilbergyt na který reaguji přehnaně dobře (při prvním snažení a užívání hormonu jsem měla hodně vajíček, které pak popraskaly a měla jsem z nich volnou tekutinu - krev v břiše) doufáma že tentokrát to bude v pořádku a zadaří se nám. Jinak v listopadu budu muset zase na laparo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
3.9.15 17:39

@Macinečka zkus imunologii, at ti dají prednison. Já měla kvůli endošce zvýšený počet nk buněk, prý to bývá. Niči vše v břiše, jak vajíčka, tak spermie. Já po něm pak otěhotněla hned. Já budeme chtít druhý, hned si udělám vyšetření krve. to byl u mě základ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
10.2.16 08:16

@Mallorka co prosím tě znamená nk buňky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.4.16 21:09
@Mallorka píše:
Ahoj všechny, co trpíte touto zákeřnou nemocí?PO odstranění ložisek jsem otěhotněla po roce a půl nakonec přirozeně po léčbě imunity (způsobena endometriozou). Malého hrozně moc miluji a rozhodně chci ještě jedno dítko. Tak se jen ptám, šlo to druhé otěhotnění líp? Je tu některá, která měla poprvé problémy a po druhé už to šlo nebo naopak? Děkuji za reakce.

Uplynul nějaký čas od naší poslední konverzace, tak se ptám, jak to s váma vypadá? Je nějaký posun v léčbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
21.4.16 10:22

@fijalinka Ahojky, našemu malému je teprve rok a je to s ním pořádný zápřah, takže druhé zatím neplánujeme. Nejdřív za rok. Jinak musím zaklepat, ale problémy nemám. Měsíčky pravidelné, nebolestivé, tak třeba jsem se té nemoci zbavila :-) jinak jsem chtěla, abych díky kojení zůstala, co nejdéle bez MS a nevyšlo to, dostavila se hned po 6ti týdnech, škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4892
21.4.16 20:28

Tohle tema se me momentalne tyka. o prvni dite jsme se snazily 2roky, nakonec jsem sla na laparku tam objevena endometrioza 2stupne, dalsi mesic jsem prirozene otehotnela.MS jsem bohuzel dostala uz 4 mesice po porodu i kdyz jsem kojila. antikoncepci jsem nebrala.ted jsou to 3 mesice co se snazime o druhe a uz bohuzel opet zklouzavam k tomu snazicimu kolotoci, coz jsem doufala, ze u druheho nebudu muset resit a pujde to,,samo,,doufala jsem ze tim ze jsem otehotnela hned po laparce se te potvory zbavim, no uvidime. kdyby mel nekdo pozitivni pribeh sem s nim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí