Endometrióza a slabá MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11296
27.3.13 12:01

Tak jsem přišla od DR…no a dodělává mi ještě testy na to co nemám - kontrola testosteronu a prolaktinu, pak mi odebrala ještě chlamydie…no a vyfasovala jsem proveru 5mg, která by měla podpořit udržení plodu, srovnání Ms a tak…no tak jsem teda moc zvědavá…doufám, že budu oteklá, hnusná a protivná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.4.13 11:56

Ahojky, přidávám se sem, protože sem měla resp. mám stejný problém, jako ty. je toasi 3 roky zpátky, co mi byla zjistěná taky endoška a jeden neprůchonej vaječník, byla sem na laparce 2×. Jednou mi to zjistili jen náhodou, že sem bylůa na slepáku a tim, že u operece byl i gynekolog, tak mi jí našli a pak znova, aby se zjistilo, jestli mi umělej přechod syanou pomohl vyléčit. Znova se tam něco málo našlo, ale jenom zbytečky, který mi hend upálili. Ještě asi půl roku sem měla umělej přechod a pak sem měla stejnej problém,. jenom slabé špinění a asi jen 3 dyn MS. Teď už se to jakštakš srovnalo, ale už rok se snažíme o mimi a nedaří se. Ale abych to uvedla na pravou míru, tak zatim neberu žádný hormony. Chvíli sem brala femibion, ale teď nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.4.13 12:37

@Ssmajlik Ahoj…no mě právě teď po roce napsala DR tu proveru, páč jsem špinila i 14 dní v kuse:-( Ptala jsem se jí znovu na tu endometriózu a řekla mi, že jí bylo tak zanedbatelný množství, že si myslí, že vůbec neovlivňuje to, že mi nejde otěhotnět, že si spíš myslí, že je to špatnou funkcí žlutého tělíska, nebo tím, že mám jen jeden funkční vejcovod, tak to tak trvá…no tak nevím…uvidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.4.13 17:56

A napsala ti nějaký hormony nebo tak něco, kromě tý provery? já vpodstatě brala to stejný, akorát se to jinak jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.4.13 18:14

@Ssmajlik Nu zatím jen tu proveru…a prý hned jak budu mět dostat Ms tak mám přijít, tak nevím, esli mi chce napsat i clostil… :nevim: Ale já si jako myslím, že ovulaci normálně mám, páč podle testů jí mám, podle hlenu taky, a podle toho, že jsem v životě nedostala agolutin, ale vždy mi přišla MS sama, tak mi Dr řekla, že ovulaci bych měla mít v pořádku…no jsem zvědavá, co se mnou má v úmyslu:-D Každopádně tento měsíc je po snažení, páč mám nějakej zánět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.4.13 18:15

@Ssmajlik A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.4.13 18:23

Mno my už docela dlouho… rok, ale už mi dochází trpělivost a co nejdřív se objednám k DR, protože sem docela dost mladá na to, že bych měla mít problém otěhotnět… Já teda zítím žádný hormony neberu… možná i v tom je potíž. Nevim, co si mám o tom myslet… plno snažilek tady píše, že měli vysokej stupeň endo. a podařilo se jim přirozeně a pak je jich tady plno, co se nedaří a museli na umělko… je to těžký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.4.13 18:27

@Ssmajlik Přesně, je to případ od případu…no my už se prakticky snažíme přes rok, orvně jsme to neřešili, a mysleli jsme si že to přijde samo, pak od června jsem začla šílet, řešit, měřit, testovat…mám za sebou všecky možný vyšetření, laparku, HO, spermio…te´d čekám ještě na testy na chlamydie a tím asi u své gyndařky skončím a přesunu se do CARu…jo ještě teda spolu zkusíme 3 měsíce hormonální léčby:( Celkem mě to mrzí, protože jsem ráda, že jsem se vyčistila od toho svinstva HA, kterou už v životě do mě nikdo nedostane…no a teď zaseru tělo tímhle:/ No nic, nedá se nic dělat…nu a kolik ti je? Mě totiž teprve 24, bude mi 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
4.4.13 18:33

Mno tak to sem ještě mladší kuře, mě je 21, ale mám staršího přítele… ně teda, že by na mě nějak s miminkem tlačil, tak to určitě nění, klidně bych chtěla a těším se na to. Na HA mám teda stejný názor, protože mi doktorka napsala umělý přechod s HA a dost sem na to doplatila. Je teda pravda, že sem měla na výběr, jestli otěhotnět a nebo HA, ale v tu dobu mi bylo 17 a to nebylo rozumný těhotnět, ale naštvalo mě, že mě neuporoznila na ryzika tý HA. Taky se chci objednat na veškerý testy a tak, akorát přítel bude mít problém se spermiogramem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
4.4.13 18:44

@Ssmajlik No vidíš, třeba ani není problém v tobě…ale třeba máte jen líný spermie…v našem případě je chyba kdesi ve mě, páč spermio máme OK…no po laparce mi ani DR nenabídla umělej přechod, ale půl roku snažení…no a zatím kde nic tu nic… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
8.4.13 13:14

Mno snad se vám zadaří… Buď ráda, že ti ani ten umělej přechod nenabídla, protože to je strašný svinstvo… já teď hledám rady všude možně, protože moje DR je taková, že si odbyde, co jde a víc neřeší, neporadí a tak a problém je, že v mém okolí nění žádná jiná, která by byla dobrá a přijímala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí