Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den/Ahoj,
Posledních pár měsíců mě hodně trápí menses.. Extrémní bolesti, malátnost, brnění končetin, vystřelováni do zad, migrény, nevolnost…
Tím, že nemám a nechodím na gynekologii pravidelně, tak hledám někoho, kdo by mi s tím mohl pomoct. Bohužel na klasické vyšetření u normálního gynekologa si člověk celkem počká, a proto se chci zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s nějakou klinikou nebo ambulancí. Slyšela jsem odstrašující případy, kdy pacientky ani neprohlédli a dali jim jen silnější prášky nebo antinu ![]()
Koukala jsem, že Apolinář má ambulanci, máte někdo zkušenost?
Moc děkuji za každé info a radu ![]()
Určitě doporučuji. Ale píšeš „bohužel na klasické vyšetření u normálního gynekologa si člověk celkem počká“?? - v případě endometriozy v dobré odborné ambulanci v Praze počítej s čekací lhůtou určitě týdny až měsíce. A svého gynekologa bys měla mít každopádně kvůli prevenci - stěry z čípku, to ti v poradně pro léčbu endometriozy nikde řešit nebudou.
Zkušenost v rodině. Odborné pracoviště v Podolí i u Apolináře čekací doba 4 měsíce při nejtěžší formě (t. j. po odeslání gynekologem a i operaci). A tedy chtělo to součinnost i s gynekologem.