Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Braun silk-epil, pět let starý i momentálně celkem nový trhá parádně.
@lolla.jones Vidíš to a já si chtěla koupit Philips, koukám, že jsem se nakonec rozmyslela dobře ![]()
Já mám doma braun silk epil a taky mi spíš utrhává než vytrhává…asi je to o chlupech ![]()
Já mám Philips Satinelle, asi pět let a funguje parádně. A co víc, jak byl nový, spadl mi a ulomil se kousek toho kolečka vevnitř. Já ho slepila vteřiňákem zpátky a světe div se, pořád drží a holí jako blázen. Za mě spokojenost ![]()
Ja mam philips satinelle asi tak 10 let, ten uplne obycejny a trha a trha teda.
. Posledni dobou ale pokukuju po nejakem novem, modernejsim a zrovna mam v merku ty braun skil-epil a ted jsem teda zaskocena, aby to nebyla zbytecna investice
. Jeste nekdo nejake recenze??
@Říjnovka ty mas prosim jaky, at vim, po cem popř. nesahnout
.
@EtaOva píše:
Ja mam philips satinelle asi tak 10 let, ten uplne obycejny a trha a trha teda.. Posledni dobou ale pokukuju po nejakem novem, modernejsim a zrovna mam v merku ty braun skil-epil a ted jsem teda zaskocena, aby to nebyla zbytecna investice
. Jeste nekdo nejake recenze??
@Říjnovka ty mas prosim jaky, at vim, po cem popř. nesahnout.
Já právě ten Braun Silk Epil mám, sice ne už nejnovější, ale za mě nejlepší, co jsem mohla dostat (přinesl Ježíšek
)
Od Vánoc mám Braun Silk-épil 9 9-961e Wet&Dry a vřele doporučuju.
S mým předchozím Braunem (10let starý) se nedá srovnat - praktické světýlko, bez kabelu, bere téměř vše na první projetí…
Ahoj, rada bych se zeptala na epilatory ktere pouzivate.Mam pocit ze ten muj chloupky spise pretrha nez vytrha. Dekuji