Epilepsie u 3měsíční holčičky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9023
18.5.15 10:26

Asi bych zvážila odchod od lékaře, když očkuje proti přání matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
18.5.15 10:32

@zuzka.1988 to hybani hlavicky ze stranu na stranu by me nezneklidnovalo. Tiky vypadaji jinak, jsou to proste takove zaskuby, ale to cukani v koutku, to uz bych si nebyla jista. A ockovat jste nemeli vubec, meli jste pockat az po vysetreni u neurologa. Jedina rada zkusit to natocit, tim muzete pro neyrologa udelat strasne moc. Ono totiz i to eeg muze byt u epilepsie ciste

• Citovat
  • Upravit
253
18.5.15 10:41

Doporuceni pediatra k neurologovi(ci jinemu odbornikovi) neni povinne uz nekolik let. Doporuceni ma maximalne vyhodu, protoze muze pediatr lepe popsat „lekarsky“ potize. Ale neni rozhodne nutny. Takze k neurologovi vam nikdo nebrani.

Ps: rika-li vam intuice, ze je to treba resit (vysetrit), reste to. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.5.15 21:46
@zuzka.1988 píše:
Ja bych prave s malou taky nejradeji zasla na neurologii, ale pediatr mi asi neda doporuceni. Proste to cele vzal tak, ze obcasne cukani je ok a vic se o tom se mnou nebavil. Co se tyce ockovani, tak mame za sebou 1. hexu, byly jsme na ni 14.5., a to jsem se to pokousela co nejvice zdrzet, jinak by nas ockoval uz zacatkem dubna… Malou ockoval i kdyz jsem byla nastydla a mela uplne natekle a zarudle mandle (manzel zrejme neco donesl z prace). Rikal, ze neni mozne to vic protahovat a jestli to ma mala chytnout, tak to proste chytne, ze to u ockovani nevadi… :nevim: Holky a u toho skubani, byly to jen drobne zaskuby a jen par, a nebo silnejsi a ve vetsim mnozstvi?

doktor není bůh :? Ty jsi matka a ty rozhoduješ… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.5.15 07:57

@mari1912 Nedalo mi to a vcera jsem volala na neurologii, dali mi termin na pristi utery (mluvila jsem primo s doktorkou a ta rikala, ze to radsi proverime), ale ze pry potrebuji i doporuceni od pediatra. Tak jsem rovnou vyrazila i za pediatrem a ten na malou ani nekoukl, pry co by na ni videl, kdyz je zdrava a ja jsem pry prehnane uzkostliva a mam zrejme nejake psychycke potize, takze by bylo dobre zajit k odbornikovi! :evil: Nicmene po mem sdeleni, ze jsem mluvila s neurolozkou a mame termin vysetreni, mi doporuceni nakonec s velkou nelibosti vydal, ale napsal tam, ze matka je prehnane uzkostna. Jeste mi rekl, ze kdyz uz jsem si neco takoveho VYMYSLELA, tak, ze ji teda posle na sono hlavicky, ale ze ted moji vinou bude mala vystavena takovymto vysetrenim! :cert: No chapete to? Ja jsem jen rekla, co se s malou delo, nic jsem nezvelicovala a ze mam strach, aby se neco nezanedbalo… Samozrejme jsem to obrecela, uz si fakt pripadam jak blazen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.5.15 09:08

@zuzka.1988
Doporuceni rozhodne neni povinne. Celkove chovani pediatra by pro me bylo jasnym duvodem jej zmenit. Tomu stale duverujes, ze se plne bude venovat diagnostice a lecbe u tveho ditete, aniz by neco nepodcenil? Ty jsi matka, mas pravo si rict co chces ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
21.5.15 18:41

@zuzka.1988
okamžitě změnit pediatra a nebul, takových tatarů v životě potkáš ještě spoustu. Jsi náhodou šikovná a zvládla jsi to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
22.5.15 07:07

@zuzka.1988 zmen lekare a sono neni zadne rizikove vysetreni

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.15 08:57

Ahoj mam 7 mesicni holcicku v noci jsem se vzbudila a mala se cela trasla uz to udelala po druhe cca po mesici. Mam strach jestli to neni neco vazneho mate nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
9918
11.11.15 09:10

Jak trasla, byla pri vedomi? Samozrejme, ze to muze byt vazne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85442
11.11.15 09:27
@Anonymní píše:
Ahoj mam 7 mesicni holcicku v noci jsem se vzbudila a mala se cela trasla uz to udelala po druhe cca po mesici. Mam strach jestli to neni neco vazneho mate nekdo zkusenost?

Zkusenost nemam, nepodcenovala bych to. Predpokladam, ze k doktorovi jdete dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 10:19

Volala jsem detske a domluvily jsme se na neuro az jestli se to bude opakovat. Pres den je v pohode delala to ze spani jak jsem ju vzala hned prestala. 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA