Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Equa má výběry ze všech bankomatů zdarma,,, plovoucí úrokovou sazbu nemají, já mám fix na 5let za 2, 84%
Díky všem za názor
rozhodli jsme se pro hypotéku od Equa
tak už za pár měsíců budeme v našem baráčku ![]()
@BaraBu píše:
Rozhodli jste se sprábvně, hypotéky od EB jsou v současné době jedny z nejlepšíchTak hlavně, ať všechno proběhne bez problémů a dobře se vám bydlí
Děkuji
máme vybraný 2 baráčky a furt se nemůžeme rozhodnout
![]()
Ahoj, nevím, jestli už není pozdě, ale s refinancováním nám poradili na hypoman.cz. Ono totiž nezáleží jenom na úroku. Výhoda je, že poradí zadarmo. Teda určitě si za to něco vezmou, ale platí to banka, se kterou nakonec podepíšete smlouvu, protože je ráda, že jí hypoman zajistí klientelu.
jinak s konkrétní bankou přímo nespolupracujou, mají větší výběr.
@terka_berka01 píše:
Ahoj, nevím, jestli už není pozdě, ale s refinancováním nám poradili na hypoman.cz. Ono totiž nezáleží jenom na úroku. Výhoda je, že poradí zadarmo. Teda určitě si za to něco vezmou, ale platí to banka, se kterou nakonec podepíšete smlouvu, protože je ráda, že jí hypoman zajistí klientelu.jinak s konkrétní bankou přímo nespolupracujou, mají větší výběr.
Díky, ale tohle už mámě zjištěné vše
Oni všichni tito poradci za to mají nemalé peníze ![]()
HOJ, mám Spořitelnu platím 109 měsíčně+milion poplatků okolo. Chtěl bych zkusit equa bank poradíte mi? Lákají mě nulové poplatky je to tak i ve skutečnosti? Díky ![]()
Jen pro upřesnění, ten „neomezený“ limit výběrů z bankomatu je 10 za měsíc, pak je to za 30,–/výběr. Ale i tak limit pěkný
Ahoj.
Rád bych si založil účet u Equa Bank. A dokonce jsem zjistil, že momentálně frčí kampaň ODMĚNY ZA DOPORUČENÍ 150 Kč
Má někdo z vás přímo účet tam?
Díky za info, Fajn den. ![]()
BaraBu: děkuju za info, myslel jsem si to
Nicméně rád bych se na někoho napojil, pokud někomu nebude vadit si vydělat 150 kč za nic, můžeme se domluvit. Existuje někdo takový? ![]()
Díky Dan. ![]()
Ahoj, máte hypotéku od Equa - mohu se zeptat, jakou dobu splatnosti máte v zástavní smlouvě? Chci refinancovat hypotéku na 15 let, ale v zástavní smlouvě, kterou mi předložili je, že spatnost zástavního práva je 20let. Také se vztahuje na budoucí jiné smlouvy, vykládám si totak, že např. spotřebitelský úvěr. Smlouvu chápu tak, že cokoli budu dlužit, mohou mi odmítnout např. vymazat zástavní právo z katastru nemovitosti nebo mi nemovitost rovnou zabaví (teoreticky, vím, že banky toto nerady dělají). Nelíbí se mi to a zajímá mě jak to má někdo jiný? Děkuji za odpověď. Petra
Ahoj, chci se zeptat k tomu běžnému účtu u Equa bank, funguje to dobře? Myslím internetové bankovnictví třeba a netrvají dlouho platby a je to opravdu bez poplatků jak říkají? Uvažuji, že přejdu od ČS jak už tady někdo psal platí se tam opravdu za každý prd, mně to vychází 200,– měsíčně. A že by byli nějaké výhody pro dlouholeté klienty to taky nejsou.
TAké k nim chceme převést půjčku z ČS, to snad funguje taky dobře.
@sab73 máme běžné účty u Equa, pokud měsíční „příjem“ na účet je aspoň 10000,je vše zdarma(alespoň tak to bylo, když jsem účet zakládala).všechno funguje bez problémů, internet banking, platby atd. přecházela jsem od ČS a nevidím rozdíl až na to, že v Equa neplatím nic navíc. muž má navíc i převedenou půjčku a taky bez problémů.
Super, děkuju moc za rychlou a pozitivní odpověď, jsem ráda, že to tak tedy tak je, člověk nějak ničemu nevěří ![]()
@Lena007 mohu se ještě zeptat, bankomatovou kartu vystavovali novou, že? Pro tu jste musela asi někam na pobočku? děkuju