Escapelle a rozhození cyklu

24.4.23 21:08

Escapelle a rozhození cyklu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mi může Escapelle na dlouhou dobu rozhodit cyklus. Escapelle jsem užila a těhotenství nebylo. Poté jsme asi za 2 týdny měli s přítelem sexuální hrátky ale sex nebyl. Přijde mi divné že menstruace která měla přijít 19.4 se do dnes ještě nedostavila. Mám pár příznaků ale je jich hrozně málo a navíc nekrvácím. Máme trošku strach. Přítele napadlo jestli by třeba nebylo možné otěhotnět při těch hrátkách ale sex nebyl takže to asi ne. Hlavně by mě zajímalo tedy jestli by za to mohl Escapelle. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15425
24.4.23 21:17
@VčelkaMája885 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli mi může Escapelle na dlouhou dobu rozhodit cyklus. Escapelle jsem užila a těhotenství nebylo. Poté jsme asi za 2 týdny měli s přítelem sexuální hrátky ale sex nebyl. Přijde mi divné že menstruace která měla přijít 19.4 se do dnes ještě nedostavila. Mám pár příznaků ale je jich hrozně málo a navíc nekrvácím. Máme trošku strach. Přítele napadlo jestli by třeba nebylo možné otěhotnět při těch hrátkách ale sex nebyl takže to asi ne. Hlavně by mě zajímalo tedy jestli by za to mohl Escapelle. Děkuji za odpovědi.

A jak je to dlouho, cos ho užila.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.23 21:30

@ivašot. Užila jsem jej 6.3 takže teď je to první měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35908
24.4.23 22:12

Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.23 22:21

@JancaS84 máme to v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
24.4.23 23:45

Když se mluví, píše o,,sexuálních hrátkách" obecně se myslí sex. Co myslíte pojmem sexuální hrátky, ale sex nebyl? Navíc připouštíte na variantu, že by při tom..?Já jsem z toho jelen, přece víte jestli jste dělali něco z čeho se dá otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.23 06:14

@alun-ka píšu že sex nebyl. Ale myslím to tak jako osahávání, líbání, byli jsme nazí atd. Ale sex nebyl. Jenže u tohohle se dá těžko otěhotnět. Jen prostě máme strach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
25.4.23 06:23
@VčelkaMája885 píše:
@alun-ka píšu že sex nebyl. Ale myslím to tak jako osahávání, líbání, byli jsme nazí atd. Ale sex nebyl. Jenže u tohohle se dá těžko otěhotnět. Jen prostě máme strach

Pokud jsi nepřišla nahá do styku se spermiemi, tak ten strach pramení z čeho? Ano, tabletky PO jsou pěkné sviňstvo a rozhození MS je jeden z možných vedlejších účinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.23 06:35

@Kfětoslava jediné co mě tak napadlo jako možnost otěhotnění je asi to když si přítel sahal na pohlaví a potom mi prstama sahal mezi nohy. Jenže se při tom dotkl jen kořene pohlaví a tam obvykle spermie nebývají. To je ale jediná věc která nás tak napadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí