Eshop prosterelaxuj / justrelax

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5314
16.11.23 14:00

eshop prosterelaxuj / justrelax

Ahoj nemáte někdo zkušenost s eshopem prosterelaxuj (někde jako justrelax)? Syn si napsal ježíškovi o jednu věc, kterou jsem dokázala najít jedině na tomhle eshopu. Jako vypadá celkem věrohodně (jasně je to nejspíš přeprodej věcí z číny, ale s tím počítám, věci mají mít skladem :nevim: ). Jediné, co mně maličko odrazuje je, že mají v nabídce pouze platbu předem kartou. Tak v dnešní době jsem dost obezřetná a raději sháním nějaké recenze předtím než objednám. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
16.11.23 14:34

Čistě technicky, osobní odběry asi nemají, takže cash ne. A všechno ostatní přináší možné zvýšené náklady pro prodávajícího.
Mají prý doručení do 2-3 dnů, takže sklad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
16.11.23 17:57

No jelikož jsem na ně nikde nenašla žádné recenze a eshop vznikl až letos, riskovat to nebudu. Nakonec jsem se stejné věci (ještě navíc mnohem levněji) dopátrala na temu, které má recenze ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.23 06:57

Odpověď

Dobrý den,

naše společnost prosterelaxuj.cz je na trhu již 2 roky a za tu dobu jsme nasbírali víc jak 3000 spokojených zákazníků (došlo ke změně eshopu, nový eshop vznikl začátkem tohoto roku). Co se týká recenzí, můžete najít recenze na našem eshopu (jak na produkty tak samotný eshop). O přeprodej z Číny se také nejedná, máme certifikované dodavatele z EU a všechno zboží máme skladem v ČR. Platbu kartou předem naleznete skoro na všech českých eshopech, ale rozhodně se nebráníme dobírce (po uhrazení poštovného předem), nebo osobnímu předání - vše záleží na domluvě :) Sice nevím, jak platba probíhá na Temu, ale je nutno říci, že tento eshop je nebezpečný kvůli zacházení s osobními údaji, které včetně údajů o Vaší kreditní kartě (při online platbě), posíláte přímo do Číny. Samozřejmě je na Vás, kde zboží nakoupíte, ale příště doporučuji přečíst pár článků ohledně nebezpečných čínských eshopů ;) Např. https://www.chip.cz/…i-sva-rizika

Pěkný den!
Tým JustRelax

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
20.11.23 10:57

Je trochu jedno, jaký jste e-shop. Ale poměrně chybně rozumíte pravidlům zdejšího prostředí ohledně reklamy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák