Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, právě jsem si objednala oblečení ze sheina chci se zeptat jak to chodí, přijde balík na poštu nebo přijede PPL, GLS nebo jak?
Došlo mi to dvakrát přes PPL, jednou byla objednávka rozdělena a druhá půlka došla přes GLS
@Anonymní píše:
Ahoj holky, právě jsem si objednala oblečení ze sheina chci se zeptat jak to chodí, přijde balík na poštu nebo přijede PPL, GLS nebo jak?
Mně vždy PPL. Proč anonym?
@arinecka píše:
Mně vždy PPL. Proč anonym?
Třeba chce machrovat s „luxus“ hadrama a nechce, aby všecky věděly, že to jsou jen hadry ze Shein ![]()
@shadowbabe píše:
Třeba chce machrovat s „luxus“ hadrama a nechce, aby všecky věděly, že to jsou jen hadry ze Shein
Bože ty seš stupidní
@Anonymní píše:
Bože ty seš stupidní
Ja fakt nechápu co je anonymního na dotaz na e-shop a kurýrní službu, navíc ještě urážíš a zase anonymně.
@admin
@Kaja207 píše:
Bože ty seš stupidní
Dobrý den,
anonymitu jsem Vám zrušila, v tomto vlákně k ní nevidím jediný důvod. Anonymní režim je určený pro sdílení osobních informací.
Dále pak urážky v diskuzích netolerujeme, pokud se bude situace opakovat, profil Vám bude zablokován.
Hezký večer,
Viki ![]()
@Beruska97 A nevíš náhodou, jak je to s clem, když přesáhnu 150€? Nebo si to musím hlídat? ![]()
@Kvestorka píše:
@Beruska97 A nevíš náhodou, jak je to s clem, když přesáhnu 150€? Nebo si to musím hlídat?
Já radši objednávám do těch 150€, nevím jak to je tak pro jistotu abych neměla problémy s tím
@Kvestorka píše:
@Beruska97 A nevíš náhodou, jak je to s clem, když přesáhnu 150€? Nebo si to musím hlídat?
Zboží ze Shein Eur většinou chodí z Nizozemska, kde mají sklady - přesáhla jsem jen jednou, ale neplatila jsem nic navíc ![]()
@Kaja207 úplně perfektní neobjednávala už od jinud čekám cca.8 dní už mi to přišlo i driv