Prodej fake kosmetiky na facebooku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.8.22 12:08

Prodej fake

Zdravím., koupila jsem na fb ve skupině kosmetiku a zjistila jsem, že není originál. Kontaktovala jsem prodávající a platbu jsem tedy dostala zpět a zboží poslala zpátky. Ale skupina je celkem velká. Mohu s fotografiemi a konverzaci dojít na policii a nahlásit to? Aby se v tomto nepokračovalo?? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3699
17.8.22 12:29
@Anonymní píše:
Zdravím., koupila jsem na fb ve skupině kosmetiku a zjistila jsem, že není originál. Kontaktovala jsem prodávající a platbu jsem tedy dostala zpět a zboží poslala zpátky. Ale skupina je celkem velká. Mohu s fotografiemi a konverzaci dojít na policii a nahlásit to? Aby se v tomto nepokračovalo?? Díky

Tak to napiš do skupiny, ne? Že by paní měla uvést, že se nejedná o originální značkovou kosmetiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
17.8.22 12:37

Napsala bych to do skupiny a na zbytek se vykašlala. Ale jestli se ti chce lítat po policajtech tak běž no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16072
17.8.22 12:45

Já bych to napsala v té skupině a poslala na nějaký kontakt toho originálního výrobce. Jestli to budou chtít řešit oni, tak ať mají podklady, ale příliš svého času bych tomu neobětovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 12:48
@zrcadlo píše:
Já bych to napsala v té skupině a poslala na nějaký kontakt toho originálního výrobce. Jestli to budou chtít řešit oni, tak ať mají podklady, ale příliš svého času bych tomu neobětovala.

Tak je to přece trestný čin 🙈 🙈 takže když tam dojdu, musí to řešit 🙈 🙈

• Citovat
  • Upravit
33205
17.8.22 13:06
@Anonymní píše:

Tak proč se tady ptáš? Zajdi tam a je to :nevim: Já bych to taky napsala do té skupiny, když o tom budou vědět ostatní, tak už si asi od ní nikdo nic nekoupí. To jsi jediná, kdo si toho všiml? :think: Co je to za skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.22 13:13
@arinecka píše:
Tak proč se tady ptáš? Zajdi tam a je to :nevim: Já bych to taky napsala do té skupiny, když o tom budou vědět ostatní, tak už si asi od ní nikdo nic nekoupí. To jsi jediná, kdo si toho všiml? :think: Co je to za skupinu?

Nevím zda jediná…ale tak má 500 členů, to je dost A dost kladných recenzi, protože to asi nikdo nepoznal.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
17.8.22 13:15

To není na PČR, ale obchodní inspekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33205
17.8.22 13:16
@Anonymní píše:
Nevím zda jediná…ale tak má 500 členů, to je dost A dost kladných recenzi, protože to asi nikdo nepoznal.

A napises nam, o jakou skupinu jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
17.8.22 14:11
@Anonymní píše:

Ježkovi voči a nejsi ty sestra té, co jí zaměnili výsledky u Dr. dali jí do ruky od jiné paní?
Ta řešila GDPR a ty zas hned TO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21491
17.8.22 14:32
@Anonymní píše:

Hele napiš to do diskuse a dal bych to neřešila. Na to si příliš vážím svého času. Jen si buď fakt jistá tím, že se jedná o padělek. Abys neměla na krku žalobu pro pomluvu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
17.8.22 14:49
@Ou píše:
To není na PČR, ale obchodní inspekci.

Je to pro oboji. Muze jit o trestny cin nebo prestupek. Podle rozsahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák