Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Anonymní píše:
Zdravím., koupila jsem na fb ve skupině kosmetiku a zjistila jsem, že není originál. Kontaktovala jsem prodávající a platbu jsem tedy dostala zpět a zboží poslala zpátky. Ale skupina je celkem velká. Mohu s fotografiemi a konverzaci dojít na policii a nahlásit to? Aby se v tomto nepokračovalo?? Díky
Tak to napiš do skupiny, ne? Že by paní měla uvést, že se nejedná o originální značkovou kosmetiku…
Napsala bych to do skupiny a na zbytek se vykašlala. Ale jestli se ti chce lítat po policajtech tak běž no.
Já bych to napsala v té skupině a poslala na nějaký kontakt toho originálního výrobce. Jestli to budou chtít řešit oni, tak ať mají podklady, ale příliš svého času bych tomu neobětovala.
@zrcadlo píše:
Já bych to napsala v té skupině a poslala na nějaký kontakt toho originálního výrobce. Jestli to budou chtít řešit oni, tak ať mají podklady, ale příliš svého času bych tomu neobětovala.
Tak je to přece trestný čin 🙈 🙈 takže když tam dojdu, musí to řešit 🙈 🙈
@Anonymní píše:
Tak proč se tady ptáš? Zajdi tam a je to
Já bych to taky napsala do té skupiny, když o tom budou vědět ostatní, tak už si asi od ní nikdo nic nekoupí. To jsi jediná, kdo si toho všiml?
Co je to za skupinu?
@arinecka píše:
Tak proč se tady ptáš? Zajdi tam a je toJá bych to taky napsala do té skupiny, když o tom budou vědět ostatní, tak už si asi od ní nikdo nic nekoupí. To jsi jediná, kdo si toho všiml?
Co je to za skupinu?
Nevím zda jediná…ale tak má 500 členů, to je dost A dost kladných recenzi, protože to asi nikdo nepoznal.
@Anonymní píše:
Nevím zda jediná…ale tak má 500 členů, to je dost A dost kladných recenzi, protože to asi nikdo nepoznal.
A napises nam, o jakou skupinu jde?
@Anonymní píše:
Ježkovi voči a nejsi ty sestra té, co jí zaměnili výsledky u Dr. dali jí do ruky od jiné paní?
Ta řešila GDPR a ty zas hned TO…
@Anonymní píše:
Hele napiš to do diskuse a dal bych to neřešila. Na to si příliš vážím svého času. Jen si buď fakt jistá tím, že se jedná o padělek. Abys neměla na krku žalobu pro pomluvu…
@Ou píše:
To není na PČR, ale obchodní inspekci.
Je to pro oboji. Muze jit o trestny cin nebo prestupek. Podle rozsahu.
Zdravím., koupila jsem na fb ve skupině kosmetiku a zjistila jsem, že není originál. Kontaktovala jsem prodávající a platbu jsem tedy dostala zpět a zboží poslala zpátky. Ale skupina je celkem velká. Mohu s fotografiemi a konverzaci dojít na policii a nahlásit to? Aby se v tomto nepokračovalo?? Díky