Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
Jdeme na svatbu jako hosti, svatba bude menší cca 20 lidí, vzala bych si tyto šaty (bez toho klobouku
), ale nejsou moc krátké? ![]()
Vzala bych si k nim béžové lodičky…
Prosím o názor… Díky!!
![]()
Mně se líbí, jsou hezké. Co se týká délky pokud jsi mladší tak za mě v pořádku.
Délku šatů jsem teda nikdy neřešila, ani jako host, ani jako nevěsta u hostů 🤷♀️. Jestli na to máš nohy, proč ne 😀?
Nejsou špatné, možná trošku neformální, ale neřekla bych, že nevhodné. Pokud bude u tebe délka stejná, jako u modelky, mělo by to být v pořádku, říká se, že minimální délka je dlaň nad kolena.
V klidu, nosím mnohem kratší, až mě za to vlastní máma tepe, že už je to pro mě nevhodné
dokud budu mít hezký nohy, tak je budu nosit
tyhle tvé šaty jsou fajn z hlediska délky, ale přiznám se, že je nepovažuji za slavnostní, jsou to šaty na běžné nošení. Nicméně neurazíš s nimi.
@Cucajz Ano v pohodě…nemám ráda ženské co si berou extra krátké šaty na takovou událost ![]()
Paráda
Když se vdávala ségra, měla sem ke kolenům v barvě mint.
Dala bych k nim trosku slavnostnejsi boty a sperky a bude to uplne ok.
Mě se líbí- pokud jde o formálnější svatbu, tak by asi mohly působit trošičku honosněji, i když to úplně nutné není. Pokud jde o nějakou klasiku, raut venku apod., tak jsou podle mě jako dělané
Osobně jsem měla podobné z https://www.amodio.cz/…y-na-svatbu/ a chválili mi je skoro všichni.