Šaty na svatbu jako host

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
21.8.22 23:26

Obnovuji. Jde o svatbu manželova bratrance, mého spolužáka z gymplu. Pořídila jsem si tyto šaty a teď mi ségra vrazila brouka do hlavy, že by nevěsta nemusela být nadšená z barvy? Svatba nebude v kostele a žadají bez dětí, tak myslíte, že je to moc? Nevěstu jsem v životě neviděla a vhledem k velikosti svatby ji fakt nechci stresovat tak blbým dotazem. Děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
22.8.22 07:50

@HloupýFlop
Je pravda, že jsou takové hodně výrazné a kdyby aspoň ta délka šatů byla stejně neprůhledná :think:
Já sama jsem se zde ptala na své šaty a chtěla jsem poradit, ale upřímně tyto bych si asi nevzala :nevim: ale jsou krásné, moc ti jinak sluší na tvou postavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
22.8.22 08:01
@HloupýFlop píše:
Obnovuji. Jde o svatbu manželova bratrance, mého spolužáka z gymplu. Pořídila jsem si tyto šaty a teď mi ségra vrazila brouka do hlavy, že by nevěsta nemusela být nadšená z barvy? Svatba nebude v kostele a žadají bez dětí, tak myslíte, že je to moc? Nevěstu jsem v životě neviděla a vhledem k velikosti svatby ji fakt nechci stresovat tak blbým dotazem. Děkuju za názory

Jeeeeee :srdce: :srdce: :srdce: ty jsou nádherný, přesně tenhle střih miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.8.22 08:58

@Cucajz @bjetuschka Moc děkuju :kytka: Ano, jsou výrazné, hledala jsem tento střih, abych nemusela mít podprdu a bez dětí se konečně nadlábnu, tak ať není potřeba zatahovat břicho :lol: Napadlo mě je ještě vyprat s kapkou něčeho bělícího, ale bojím se, že se to nepovede…jen aby trošku vybledly :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
22.8.22 09:10

@HloupýFlop
Určitě je nekaž nějakým bělením, šaty jsou to krásné :palec: já jsem taková konzerva, takže bych si je asi nevzala, ale jestli se ti líbí, tak si je vem :palec: máš hezkou postavu a šaty ti sluší, nějaký lodičky nebo boty na klínku a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.8.22 09:45

@Cucajz Boty budu mít tyhle. Nepůjdou vidět, tak je fuk barva, a jiné pohodlné nemám. Klínek je nižší, abych nebyla vyšší než muž. Já jsem právě taky konzerva, ale když jsem zjistila, že svatba nebude v kostele - tím úplně porušili tradice manželovy katolické strany - tak jsem si řekla, že možná budou takoví svolnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
22.8.22 09:56
@HloupýFlop píše:
@Cucajz @bjetuschka Moc děkuju :kytka: Ano, jsou výrazné, hledala jsem tento střih, abych nemusela mít podprdu a bez dětí se konečně nadlábnu, tak ať není potřeba zatahovat břicho :lol: Napadlo mě je ještě vyprat s kapkou něčeho bělícího, ale bojím se, že se to nepovede…jen aby trošku vybledly :oops:

Neee, do bělidla je určitě nedávej, to by byla škoda… Takto - já bych si je nevzala, především proto, že na můj vkus mají moc odhalený vršek, nejen na svatbu, ale prostě celkově, já to nemám ráda a nenosím to :D Takže bych nemusela řešit dilema ohledně barvy, která opravdu je taková výrazná a pohledy přitahující, na druhou stranu není to vyloženě úlet, kdy bych si řekla - tak tyto ani náhodou. Pokud je to spíše svatba ve stylu párty, tak asi extra vyčnívat nebudeš. Ale určitě bych volila už jen umírněné doplňky a možná bych po ruce měla jednoduché sáčko / bolerko / šál, kdybych se přeci jen začala cítit nepatřičně hlavě při té oficiální části. Večer to tam v nich můžeš rozjet bez obav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
22.8.22 09:56

@HloupýFlop
Boty super :palec:
Hele my jsme na tý svatbě byli teď o víkendu ( taky nebyla v kostele) a jedna příbuzná tam měla podobný šaty jako ty, akorát modrý, druhá měla leopardí vzor, další červený minišaty… Tam se sejde většinou takových různých stylů, že jsem si úplně říkala, proč jsem se proboha u těch mých šatů ptala na délku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12640
22.8.22 10:08
@HloupýFlop píše:
@Cucajz @bjetuschka Moc děkuju :kytka: Ano, jsou výrazné, hledala jsem tento střih, abych nemusela mít podprdu a bez dětí se konečně nadlábnu, tak ať není potřeba zatahovat břicho :lol: Napadlo mě je ještě vyprat s kapkou něčeho bělícího, ale bojím se, že se to nepovede…jen aby trošku vybledly :oops:

NEEEEEEE 8o 8o Vždyť si je zničíš a ta barva je na nich právě to zajímavý. Tvl já snad za tebou dojedu a budu je chránit vlastním tělem! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
22.8.22 10:10

Nemam rada tenhle hippie styl, ale na svatbu si je asi vezmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
22.8.22 19:25

@Královna Kosmíru Taky mi není úplně sympatický, ale nemusím si v nich nic hlídat, jsou vzdušné a pohodlné. A to je asi princip hippie že :D

@Michelle_M @Cucajz Právě, krátké jsem nechtěla, protože nemám ještě nohy na vystavování, ale výstřih - když tam mám prd - by nemusel působit vulgárně snad :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
23.8.22 07:41

@HloupýFlop A co si hlidas v jinych šatech? 8) kozy ven, nebo jak je to myšleno? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13251
23.8.22 07:49
@HloupýFlop píše:
@Královna Kosmíru Taky mi není úplně sympatický, ale nemusím si v nich nic hlídat, jsou vzdušné a pohodlné. A to je asi princip hippie že :D@Michelle_M @Cucajz Právě, krátké jsem nechtěla, protože nemám ještě nohy na vystavování, ale výstřih - když tam mám prd - by nemusel působit vulgárně snad :oops:

Princip hippies je nehlídat se… To mě pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák