Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Eshop ženská ruka,jake sním mate zkušenosti?
Ahojky, já tam objednávala přehozy na gauč, všechno proběhlo v pořádku, akorát ta dodací doba byla delší, tuším, že to bylo 14 dní, ale omlouvá je to, že to bylo před Vánoci.
No já už právě čekám měsíc,a když jim napíši tak jim docela dlouho trvá než se ozvou.......
já s nimi mám dobrou zkušenost- řekla bych, že ty maily vyřizuje paní, která na to papírování moc není
ale s jejich prací jsem byla spokojená hodně. I mi to tak z komunikace přišlo, že to i přes pomalejší reakce na mail bude OK.
navymýšlela jsem si složitě šitý přehozy a naprostá spokojenost!
har.
Příspěvek upraven 24.01.12 v 20:35
tet odpovída na emaily nějaký muž,mam tam objednaný věci pro mimčo tak bych je rada měla doma dřív než se narodí......... ![]()
tak to zkus do toho mailu takto napsat, že spěcháš kvůli mimču
třeba to zabere, jestli vyloženě nemakají na 100%…
to chápu, že chceš mít věci doma…
Od 29.listopadu loňského roku, mám objednané ubrusy.To je téměř 3 měsíce.
Nereagují ani na mail.
objednala jsem tam 2 dětské deky pro miminko začátkem ledna 2012 mimčo už má skoro měsíc a deky stále nikde. na maily nereagují. v telefonu slíbili že to pošlou a prostě nic :
Tak holky,já to mě to nakonec poslali,ale stálo mě to každej tejden nejmín 2 emaily,telefon ten tam nikdo nezved,takže tenhle eshop už nikdy
.
Před třemi týdny jsem si objednala a i zaplatila zboží, které mělo sloužit jako dárek pro mou neteřinku, v tomto obchodu a od té doby mi nic nepřislo, nikdo mi neodpoví na email ani nezvedne telefon, neví co dělat.
Mám úplně stejnou zkušenost s tímto „obchodem“, zboží jsem zaplatila předem a poté pouze jediná reakce na email, že peníze obdrželi a odesílají balíček druhý den(je to už také 3 týdny), bohužel balík zatím nedošel a na emaily ani telefon už nereagují…je to evidentně zlodějské chování..
Objednáno oblečení, urgováno mailem. Žádná odpověď z jejich strany nikdy nedorazila. Nemusím snad ani psát, že nedorazilo ani to oblečení. Prostě za mě nedoporučuji ani náhodou.
PS: je to asi tak 3/4 roku - nejsem žádná nedočkavka, která kritizuje 3 dny po objednání ![]()
Také mám špatnou zkušenost s tímto obchodem. Objednala jsem si tam zboží a když se po 3 týdnech nic nedělo, tak jsem jim napsala mail, že objednávku zruším a požaduji peníze zpět. Nikdo nereagoval a tak jsem to zkusila ještě 2× po dobrém, no a pak už jsem napsala ostřejší, ale slušný mail, že to předám jiným institucím a že nechápu, jak mohou vést internetový obchod, když nekomunikují s klienty. Na to se mi pán hned ozval, zboží jsem nakonec dostala, ale trvalo to celkem asi měsíc a půl. Fakt to byly nervy, takže za mě tento obchod nikdy!!!
Tak mi teď před chvílí od nich došel mail, že byl pan Hovorka(zřejmě majitel obchodu) propuštěn z nemocnice a že mi odešle peníze zpět na účet, že do konce týdne nebude schopen zaslat zaplacené zboží, tak jsem zvědavá…jinak jsem kromě emailu info@zenskaruka.cz psala i na jarda@hovorka.net a z tohoto emailu mi dneska došla odpověď..budu informovat jestli peníze opravdu došly…mě už totiž došla trpělivost..