E-shop Ženská ruka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1004
24.1.12 19:11

Eshop ženská ruka

Eshop ženská ruka,jake sním mate zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
24.1.12 19:12

Slyším poprvé, tak bohužel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
24.1.12 19:50

Ahojky, já tam objednávala přehozy na gauč, všechno proběhlo v pořádku, akorát ta dodací doba byla delší, tuším, že to bylo 14 dní, ale omlouvá je to, že to bylo před Vánoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
24.1.12 20:13

No já už právě čekám měsíc,a když jim napíši tak jim docela dlouho trvá než se ozvou.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.1.12 20:25

já s nimi mám dobrou zkušenost- řekla bych, že ty maily vyřizuje paní, která na to papírování moc není :) ale s jejich prací jsem byla spokojená hodně. I mi to tak z komunikace přišlo, že to i přes pomalejší reakce na mail bude OK.
navymýšlela jsem si složitě šitý přehozy a naprostá spokojenost!
 har.

Příspěvek upraven 24.01.12 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
24.1.12 20:28

tet odpovída na emaily nějaký muž,mam tam objednaný věci pro mimčo tak bych je rada měla doma dřív než se narodí......... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
24.1.12 20:36

tak to zkus do toho mailu takto napsat, že spěcháš kvůli mimču :) třeba to zabere, jestli vyloženě nemakají na 100%…
to chápu, že chceš mít věci doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kabut
26.2.12 11:03

Velmi špatný obchod.

Od 29.listopadu loňského roku, mám objednané ubrusy.To je téměř 3 měsíce.
Nereagují ani na mail.

• Citovat
  • Upravit
babina120
1.3.12 13:06

velmi nespolehlivý obchod

objednala jsem tam 2 dětské deky pro miminko začátkem ledna 2012 mimčo už má skoro měsíc a deky stále nikde. na maily nereagují. v telefonu slíbili že to pošlou a prostě nic :

• Citovat
  • Upravit
1004
1.3.12 13:10

Tak holky,já to mě to nakonec poslali,ale stálo mě to každej tejden nejmín 2 emaily,telefon ten tam nikdo nezved,takže tenhle eshop už nikdy :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pusorka
21.8.12 12:12

ženská ruka-nákup

Před třemi týdny jsem si objednala a i zaplatila zboží, které mělo sloužit jako dárek pro mou neteřinku, v tomto obchodu a od té doby mi nic nepřislo, nikdo mi neodpoví na email ani nezvedne telefon, neví co dělat.

• Citovat
  • Upravit
huggy7
22.8.12 12:59

stejná zkušenost

Mám úplně stejnou zkušenost s tímto „obchodem“, zboží jsem zaplatila předem a poté pouze jediná reakce na email, že peníze obdrželi a odesílají balíček druhý den(je to už také 3 týdny), bohužel balík zatím nedošel a na emaily ani telefon už nereagují…je to evidentně zlodějské chování..

• Citovat
  • Upravit
2453
22.8.12 13:04

Objednáno oblečení, urgováno mailem. Žádná odpověď z jejich strany nikdy nedorazila. Nemusím snad ani psát, že nedorazilo ani to oblečení. Prostě za mě nedoporučuji ani náhodou.
PS: je to asi tak 3/4 roku - nejsem žádná nedočkavka, která kritizuje 3 dny po objednání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janamamala
22.8.12 13:16

Také mám špatnou zkušenost s tímto obchodem. Objednala jsem si tam zboží a když se po 3 týdnech nic nedělo, tak jsem jim napsala mail, že objednávku zruším a požaduji peníze zpět. Nikdo nereagoval a tak jsem to zkusila ještě 2× po dobrém, no a pak už jsem napsala ostřejší, ale slušný mail, že to předám jiným institucím a že nechápu, jak mohou vést internetový obchod, když nekomunikují s klienty. Na to se mi pán hned ozval, zboží jsem nakonec dostala, ale trvalo to celkem asi měsíc a půl. Fakt to byly nervy, takže za mě tento obchod nikdy!!!

• Citovat
  • Upravit
huggy7
22.8.12 13:16

Tak mi teď před chvílí od nich došel mail, že byl pan Hovorka(zřejmě majitel obchodu) propuštěn z nemocnice a že mi odešle peníze zpět na účet, že do konce týdne nebude schopen zaslat zaplacené zboží, tak jsem zvědavá…jinak jsem kromě emailu info@zenskaruka.cz psala i na jarda@hovorka.net a z tohoto emailu mi dneska došla odpověď..budu informovat jestli peníze opravdu došly…mě už totiž došla trpělivost..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák