Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, já jsem byla na KETu 10.6., dali mi dvě blasty a už 8. den jsem měla ducha. A pak 11. den krásné //.
Ale zároveň si nadávám, že jsem to měla vydržet. Mám naprosto bezpříznakový těhu. Vlastně už od transferu jsem byla bez příznaků, proto jsem testovala… Příště bych už určitě vyčkala termínu z CARu. Jo a vypadá to, že bublinka se chytla jedna
Lenao: děkuji, potěsila si mě ![]()
jak dlouho už si „užíváš“ těhotenství?
@alca85 Jsem v 10.tt měla jsem transfer 15.5
a přijde mi to hrozně dávno
Jsem na neschopence, takže se válím doma a někdy je to pěkná nuda, ale hlavně že jsou bobci v klidu a prospívají
Neboj, ta čárka tam být musí, když to bobíšci dotáhli už tak daleko ![]()
Lenao: gratuluji ti! to je bezva.
já jsem po ET v den den ležela, druhý den jsem začala už tak nějak fungovat, lehké domácí práce, vaření a tak…, jsem taky na neschopence. doktor říkal, že mám vynechat sex, sport, netahat těžký věci a fungovat tak jak se cítím, že to stejně člověk bohužel neovlivní.
léky beru utrogestan. sliznice byla připravená a embrya nejvyšší kvality, tak si říkám, že není překážka žádná, ale tak…uvidíme.
Taky beru utrogestan, beru 2-2-2.
tak snad bude jen dobře. člověk to bohužel neovlivní.
@Alowen píše:
Ahoj, já jsem byla na KETu 10.6., dali mi dvě blasty a už 8. den jsem měla ducha. A pak 11. den krásné //.
Ale zároveň si nadávám, že jsem to měla vydržet. Mám naprosto bezpříznakový těhu. Vlastně už od transferu jsem byla bez příznaků, proto jsem testovala… Příště bych už určitě vyčkala termínu z CARu. Jo a vypadá to, že bublinka se chytla jedna
proč si nadáváš, že si nevydržela?
@alca85 protože jsem to moc brzy prokecla před lidma, který o tom vědět nemuseli… Ale to už je ted jedno, teď se jen modlím, aby to brouček ve mě vydržel ![]()
Tak to chápu…tak snad se nám všem tady splní to, po čem toužíme.
Ahoj, muzu se pridat? Na ET jsem byla taky 30.6.,jedno kvalitni embrijko…
Denis: ahoj, vítám tě tady, budu jen ráda.
takže jsme na stejon…ET 30.6.
@denisL píše:
8bun.,7denni
7denní? to čekání na výsledek je pro mě nečekané…
Mela jsem prodlouzenou kultivaci.To mi povidej, cekani je hrozne, test si chci udelat za tyden ve stredu. Zatim jen polehavam, odpocivam a obcas me jen pichne v podbrisku.