ET a 14 dní k nepřečkání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
311
20.3.14 22:18

@Tokara no doufám že jo. a ty a Jalisca ještě nemáte žádné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
20.3.14 22:26

@kajamimi Bohužel ne. Jalisca bohužel před 2 roky potratila a já jsem se snažila a snažila až jsem šla do Caru. Bude nám oběma letos 27, takže akorát věk na první mimi :D I když já si přála mít první do 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.3.14 22:31

@Tokara tak to mě mrzí :( věřím, že teď se povede holky moc moc vám to přeju. :hug: je to vážně těžké ale musíte být statečné :hug: a určitě se zadaří :palec: :palec: :palec: :srdce: :hug: tak ať tam nejpozději v neděli máme všechny // dálnice :dance: aby jsme měli radost. @jalisca drž se a tfuj tfuj tfuj ať je ráno vše ok :* :srdce: :hug: a @Tokara u tebe taky :* :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.3.14 22:32

Dobrou noc zlatíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1636
20.3.14 22:33

@kajamimi A i u Tebe ať se bobískům daří a pěkně prospívají!! Dobrou :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.3.14 22:34

@Tokara děkuji dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
21.3.14 06:13

Ahoj holky..dekuju za podporu, alenepomohla. Tece to vic a vic i kdyz jen lezim. Neskutecne me mrzi, ze mi to nevyslo a zavidim tem, ktere maji ty//. :,( Strasne jsem si je prala a verila jsem, ze se konecne po tech letech i na me usmeje stesti, ale zase mi neni prano :zed:. Snad se taky nekdy dockam :nevim:. Preju vam, at to dr potvrdi. A omlouvam se, nemam ted nervy, naladu, chut sdilet vasi radost. Brecim jak zelva..mejte se krasne. :,( ale do diskuze uz nepatrim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.3.14 06:53

@jalisca mrzí mě to a taky jsem dneska s nervama v prdeli. vaječník mě bolí jako prase, a na testu je už jen jedna nechápu to :,( ještě na minulém byla dálnice a teď nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
21.3.14 06:57

@kajamimi to mohl byt jeste pregnyl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.3.14 08:19

Já jsem pregnyl nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.3.14 08:19

Nejspíš biochemické. jsem z toho na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.3.14 08:25

Tak holky aspoň ať vám to všem ostatním vyjde, a já s @jalisca my to musíme Jalisco zvládnou příště hodně štěstí všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.3.14 08:28

Ahoj holky, tak se k vám jdu nejspíš přidat. Včera večer mne začal pobolivat vaječník a dnes se to stupňuje, sice zatím ani nespinim ale takhle to probíhalo i u těch dvou předešlých pokusů, takže nejspíš zase nic :( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.3.14 08:29

@Lucanka @jalisca ku.va co je dnes za debilní den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
21.3.14 08:31

Holky ja nevim, ale asi je nejaka spatna konstelace, to neni mozne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.