Holky z Ostravy, jaké gyncentrum?

4133
2.3.14 20:55

holky s Ostravy-gyncentrum

Ahojky holky vy co chodíte do gyncentra v Ostravě tak se chci zeptat které je lepší? gyncentrum u vysoké školy v centrum anebo Eurofertil Ostrava? přemýšlím, že do toho Eurofertilu se zítra objednám. jsem 10 dnů po druhém IUI a právě s tím gyncentrem kde chodím tak nejsem spokojená. tak bych chtěla vědět vaše ohlasy moc děkuji. zda má teda cenu zítra volat do Eurofertilu anebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7965
2.3.14 20:56

@milena13 muj nazor znas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
2.3.14 21:02

@phoma ano ten znám děkuji :) fakt uvažuji nad tím Eurofenitem… je to taky v Ostravě, ale nevím zda tam jsou fakt dobří doktoři anebo ne :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.3.14 21:04

@milena13 je tam jen jeden doktor kdysi delal v gyncentru jaros pry se mu tam nelibilo nevim co ale osamostatnil se jukni na diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.3.14 21:05

@milena13 někdo psal, že v Eurofertilu je iui v pohodě… prý…ale prý ivf už až tak ne.. já tam byla krát na iui a přišlo mi to ok… ale nejsem tak zkušená… já teda neotěhotněla, ale má 41letá švagrová hned na prvním iui..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965

@Selfi cau matko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
2.3.14 21:08

Pokiaľ chceš otehotnieť Eurofertilu sa vyhni veľkým oblúkom. Ja mám s Dr. Jarošom iba negatívne skúsenosti. Zmenila som CAR na RF Olomouc a konečne mám pocit, že som v dobrých rukách. Bohužial problém s imunologiou je u mňa na dlhšie a zložitejšie riešenie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
2.3.14 21:08

@phoma jé a kde mám prosím najít diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
2.3.14 21:10

Mas tam odkaz myslim ze v kazdem centru bude vzdy nekdo nespokojen :nevim: ty co otehotni ti ho vychvali do nebe ti co ne budou nadavat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
2.3.14 21:11

@Selfi děkuji moc :) no mi přijde fakt, že v tom caru kde chodím chce jen peníze, protože já jsem v pořádku manžel taky a hned chtěl ze startu jít na IVF a jak jsem mu řekla, že chci zkusit nejdřív 4 IUI tak byl naštvaný jak nevím co… tak mám pocit, že to IUI dělá hodně špatně aby pak dostal ode mě a od pojišťovny dohromady 72 tisíc… já bych mu za léky a za IVF měla dohromady platit 30 tisíc a to se mi zdá strašně moc a ještě k tomu když mi je 23 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
2.3.14 21:12

@janvana no nad Olomoucem jsem taky přemýšlela, ale tam chci jít asi v případě IVF, ale IUI chci zkusit právě ještě v Ostravě, ale u mě kde chodím do caru se mi to právě vůbec nelíbí :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
2.3.14 21:12

@phoma děkuji jsem si ho nevšimla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
2.3.14 21:16

@phoma tak stačilo mi jak jsem došla k dr Koudělkovi a asi to je ten co pracuje kde chodím na gynekologii a na něj jsem slyšela jen chválu tak se tam určo objednám a uvidím :D :D sice chodím k dr Capkovi, ale Koudělka vlastní i tu gynekologii kde chodím tak to tam asi bude super :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.3.14 21:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.