Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@milena13 pokud chceš zkusit jej iui, tak to bych do Eurofer. klidně šla… já neplatila vlastně skoro nic… a já mám teda s dr. Jarošem dobré zkušenosti…
sestry jsou úžasné a do žádného ivf mě nenutil… prostě vše nechal na nás…
@milena13 asi tak na IUI sa nevyplatí nikam jazdiť. Možno by som skúsila aj 1IVF, ale potom rozhodne preč. Odkedy odišla skúsená embryoložka aj úspešnosť IVF ide dole.
Ja som uverila Jarošovi, že imuno mám v poriadku. Až po roku a ďalších neúspechoch som sa dostala na imunologiu v Prahe a už sme našli zakopaného psa. A nia som jediná…
@Selfi no jj chci zatím zkusit ještě IUI a uvidíme zda to vyjde anebo ne, ale nechci chodit do toho caru kde chodím tam chtějí jen a jen peníze
sice za IUI nic neplatím, ale nevím zda ho nedělá náhodou špatně.. tak proto se chci objednat do toho druhého caru.
@janvana no tak to je masakr.. já chci fakt ještě v Ostravě zkusit IUI a potom IVF v tom Olomouci jsem slyšela, že to tam mají hodně levné a taky, že tam to IVF dělají velmi dobře
@milena13 ja som večšinou skúšala minimálky
a od nového roku sa menila úhrada za lieky tak vobec neviem.
@janvana @joanee aha tak děkuji já jsem si myslela, že v Olomouci je to fakt levné jak mi to psala kamarádka… je mi 23 let tak jsem si myslela, že se do 10 tisíc vlezu
![]()
@milena13
Nie je to levná záležitosť, preto je treba zvážiť kam invastovať a chcieť za svoje financie kvalitu.
Ešte pozri na FNO Olomouc tam je to levnejšie. Ja som v EF pri prvom IVF doplácala 20tis. a pri druhom 22-25 už presne neviem.
@milena13 to tak v minimalce vsude je ivf od 20 do 50 podle toho kolik leku spotrebujes a kde chodis
@janvana no já jsem právě myslela tu fakultní nemocnici v Olomouci tam mě hnala ta kamarádka akorát nevím jejich stránky
![]()
Já chodím do Gyncentra v Centru a jsem nadmíru spokojená…nepotřebuju aby se na mě někdo usmíval už z dálky, ale hlavně ať je výsledek…a ten zatím je, takže spokojenost nad spokojenost. každé tělo je individuál a to co pomůže tobě nemusí pomoct někomu jinému a naopak…
ke kudělkovi jsem chodila ale šla jsem jinam, nebyla jsem spokojena, a to jsem u nich pracovala…:)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.