Euphorbium - kapky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
19.2.06 12:57

Meda, no tak to su fakt vycerpavajuce info 8O . Som rada, ze sa firma heel prejavila ako seriozna firma a len mi potvrdila svoj nazor na nu.
Mila Petra, mas pravdu, prva cast tvojho prispevku je absolutne v poriadku, je jasne, ze mas pravo na svoj nazor a na strach pouzit akykolvek liek, co vadilo mne bola druha cast a to „to by ji ublizit mohlo“ toto by som si nedovolila tvrdit ako laik, aj ked si myslim, ze o tomto sposobe liecby nieco viem.
Vyskusala si nejaky pripravok od firmy heel, ked ju tak zavrhujes? Ono totiz nie kazdemu :,-(ne vsetko, mne napriklad Boiron nesedi, nie zeby mi uskodil, ale nezabral. Naopak heel mi zabral VZDY. Takze by som nehadzala vsetky homeopatika do jedneho vreca.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.12.09 18:42

Euphorbium kapky používám už mnoho let, její použití, na spuštění rýmy z dutin, je na českém trhu jedinečné. Sprej pro malé dítě nedoporučuji, střik je dost silný a dítěti nemusí být příjemný. Hm na kapkách v souvislosti s obsahem alkoholu znamená hmotnostních procent, tzn že pokud je celkový objem 30 ml, tak 29% není obtížné vypočítat..Alkohol je tam v podstatě proto, aby účinné látky zůstaly v tekuté formě a zůstaly účinné co nejdelší dobu.
Také bych chtěl upozornit, že 3× denně je dávkování zbytečné, je potřea zahájit akutní formu léčby, ze začátku každou čtvrt hodinu a po 2-3hodinách nastoupit kapání jednou za hodinu.Po ustoupení největších obtíží lze nastoupit 6×denně do vymyzení problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
1.6.10 08:50

Hledám na netu dávkování homeopatika Ephorbium compositum-Heel Nasentropfen L.
Mám doma malou sedmiměsíční holčičku a tyto homeopatika jsem jí na rýmu koupila už dříve. To trpěla trošku rýmučkou, sem tam jsme stříkly. V lékárně nám neřekli dávkování, teď se rýma objevila znovu, jen malá, teče z nosu, tak jsem zase začala stříkat. Cca 2-3× denně. ŔEKLA bych, že se rýmička hned „spravila“, je skoro pryč, jen by mě zajímalo to dávkování. Tak prosím napište, kdo víte. Díky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
20.10.17 13:05

Ahoj, prodávají se ještě kapky, všude jsem viděla jen spreje a pomáhají vám? :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.5.18 13:40

Ahoj. Používá někdo tyto kapky u 10 měs. dítěte se žlutou rýmou, prosím? A pomáhá? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.5.18 16:20

@evulkanov já jsem používala u dcerky, ale myslím, že měla už přes rok. Pomohly. Jinak můžu doporučit baby nosní kapky od hádka, ty jsou od narození. Dcera měla teď žlutou rýmu, pár dní jsem jí tím vytirala nosní dírky a je po soplení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
4.5.18 17:36

@Charlie18 díky za reakci. A od toho Hadka, to je Donosol - nosní olej nebo Baby nosní olej? Kapky jsem nenašla. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.5.18 18:26

@evulkanov omlouvám se, je to ten olej nosní baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí