CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6212
9.10.13 15:09

@Ha-ni nosifol jsem kupovala za 449,– a inofolic za 399,–, oba v lékárně, ne přes net :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
9.10.13 15:34

@Ha-ni Jejda, co já vím, něco se mi motá, že 5000j.. ale jistě to nevím..
dorazila jsem z práce, školky, fičím do školy pro malou, pak úkoly, nachystat něco do práce a pak asi padnu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
10.10.13 08:48

Holky, posílají i s endometriozou na IUI nebo rovnou na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
10.10.13 09:16

@tojemaras pro IUI je podstatné, jestli máš průchodný alespoň jeden vejcovod a jestli je dobrý spg. Takže záleží na individuálním stavu pacientky, který musí posoudit doktor. Jaký stupeň endošky máš? Většinou se to řeší tím, že se nasadí alespoň na 3 měsíce antiko, aby se po laparce -po vypálení ložisek nešířila hnedka dál- tobě nic nedali? Jinak nejlepší lék je otěhotnět. Docela se divím s tím, co máš v podpisu, že už nechodíš do CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
10.10.13 14:29

@Ha-ni já mám průchodné oba a partner má spermio v pořádku… Nevím, jaký mám stupen endošky, protože to ve zprávě uvedeno nebylo, ale počítám, že první to určitě nebude vzhledem k tomu, kde všude mi to vypalovali (mezi dělohou a konečníkem, na vaječnících a víc už si nepamatuji).. Ne nedali mi nic, právě, že říkali, že hned po operaci je tak těch 6 měsíců šance na přirozené oplodnění, pak už se ta šance dost snižuje. No já jsem po laparce teprve asi těch 6 měsíců. Ovuluji v pohodě, cítím to, ale nevím ani, jestli mi praskají folikuly jako ty obaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
11.10.13 13:02

Holky,
byla některá z Vás dneska v EF? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.10.13 16:29

Čauky, tak hlásím, že v pátek znovu na testu krásný růžový dušík, spíše teda slabá čárečka… včerejší test nic a dneska mrcha… vypadá to, že asi jsme nakonec tu ovulku trefili, ale stejně to nedopadlo… no… takže hurá nanovo, jen nějak ztrácím vítr z plachet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.10.13 19:07

@Selfi Ahoj,sakra takže nic :zed: ale ovulka byla normálně jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
14.10.13 20:29

@Selfi to je teda pech. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.10.13 20:51

@lucousek0 čauky, já myslím, že ovu normálně asi byla, dokonce si myslím, že se i možná něco chystalo– soudě z toho pátečního testu, který byl opravdu velice podezřelý- ale nic z toho, dneska jsem začala špinit, vzhledem k bolestem kříží a břicha se ms rozjede totálně dnes v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.10.13 21:01

@Selfi tak aspoň něco pozitivního :palec: já se bojím, že bez clostilu nebudu mít ovulku vůbec. ještě se uvidím jak to teď dopadlo, asi tentokrát nevydržím a udělám si testík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.10.13 21:12

@lucousek0 A v jaké jsi fázi???
já v ten pátek byla asi 11dpo.. a i když bych měla být zklamaná, tak v podstatě si říkám, že se opravdu alespoň částečně podařilo… což už vnímám jako pokrok…

já myslím, že s ovulkou problém nemám… já vlastně asi nemám žádný problém… buh ví, proč zahajuji už tak 40.sezónu snažení… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.10.13 21:12

@Ha-ni hmmmm.. to jo ':(..a jak ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.10.13 21:18

@Selfi já jsem teprve 8.den po iui, tak to je ještě brzo testovat. Ale myslím, že se to nepovedlo. Já myslela, že máš taky problém s ovulkou… tak kde je zakopaný pes co.. :roll: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.10.13 21:22

@lucousek0 ne, já podle mne s ovulkou problém nemám… podle bazálky mám předpisový graf, hormonálně taky super a po clostíku mám vždy kolem 5ti 6ti vajíček… já nevím, kde máme problém… to není nikdo…

možná se něco změnilo po tom císaři… co já vím,,, :nevim: :nevim: ale zase od té doby už jsem těhotná byla, takže minimálně jeden průchodný vejcovod snad mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí