Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JulieJulie doktor má vždycky skeptickou náladu.
@liu82 hele, kdy máš testovat, to ti určitě neřeknou
Ale jak píše Julie, 14 dní po IUI to je tutovka. A jak jsi to udělala, že jsi byla kolem 10 hotová?
Já tam ztvrdla celé dopoledne(utz, zpracování vzorku a hodinu čekání, než příjdu na řadu
), prostě ta první inseminace v cyklu co se času týče je naprosto pitomě zorganizovaná. ![]()
@Ha-ni no my jsme s manželem přišli po 7 ráno, spermio, odvezla jsme muže do práce a pak se vrátila a čekala, jak jsme psala, před desátou jsem byla hotová. Takže jsem si tam taky poseděla, ale aspoň jsem přečetla kus knihy ![]()
@JulieJulie jj, mě pregnyl duchařil v podstatě až do ms…
jinak nezažila jsem, že by mi doktor řekl, tak věřím, že to tentokrát vyjde… vždy mi řekl statistiku…
![]()
@JulieJulie tak on vychází ryze ze statistik.
Jj, utz ti nedělal, protože jsi tam byla v pátek. Ale pro nás je to neproveditelné, dostat se tam dřív než v 8. A kdybych byla pracující, tak bych tam nechodila vůbec. Musela bych hledat jiné centrum, kde to dělají trochu logičtěji.
Když tam jsme po osmé, čekáme na utz, pak odběr, pak až zpracování vzorku, tak je vždycky skluz. A nevím jak to dělám, ale vždy když je IUI, tak je tam narváno, když jsem šla jen na utz (kvůli té cystě), tak tam nikdo nebyl. ![]()
@Selfi mě teda pregnyl neduchařil. Já měla vymeteno už 9DPO ![]()
@JulieJulie Mě překvapuje, že vzali manželovi vzorek, nám řekli, at si manžel přehodí směnu, že po noční vzorek je naprd.
@JulieJulie no, pokud bych pracovala v oboru (Selfi ví), tak je to naprosto nemyslitelné, brát si volno (a vzhledem k dojíždění bych musela na celý den), natož 2× za sebou. Ale naštěstí to snad nebude potřeba řešit. ![]()
@JulieJulie Můj muž má vzorek taky výborný, ale říkali, že po noční to není ono ![]()
@Ha-ni je mi jasné, že né každá práce je nakloněna návštěvě centra
…tak buď ráda, že práci nemusíš řešit a budu držet pěsti ať tenhle pokus IUI vyjde ![]()
@JulieJulie
tak když nic neřekl, tak to asi nevadí
Nás se ale ptali…