Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já se zběžně dívala na to, jak by mi vycházelo případné ivf a listopad nehrozí, protože zrovna v termínu, kdy by se asi něco dělo (odběr..) máme dvě porady, konzultace a navíc jedu do Prahy a další termín by mi vycházel těsně kolem vánoc… takže u nás IVF nejdříve v lednu…
![]()
Cituji revizniho lekare vzp- iui je vykon plne hrazen a lze jej provest 6× rocne
@Bára40 píše:
Cituji revizniho lekare vzp- iui je vykon plne hrazen a lze jej provest 6× rocne
No, tak to neodpovídá teda na naši otázku.
A víš, že mě to nepřekvapuje, že nic už nemáte? Ale je to blbý, 25 tis v háji a byl vlastně jen jeden pokus ![]()
@Ha-ni píše:
@Bára40 Protože nejsi první, kdo to tak v EF má
myslis jako schvalne, aby clovek prisel i priste a vse zaplatil? Se mi nechce verit… ![]()
@Bára40 píše:Úspěšnost se obecně uvádí kolem 50%, tam se myslím nerozlišuje, jestli se jedná o první, druhý pokus IVF, možná to je někde v interních statistikách center, které ale nejsou zveřejňovány. Jak je to konkrétně v EF nevím, to by ti určitě řekl dokotr, on má ty statistiky rád.
Myslim jak to byva s uspesnosti..
ahoj po dlouhe dobe… dala jsem si na par mesicu od EF klid… tedy az do dneska, sla jsem na jiz placene IUI.. takze tak jak bylo receno, platila jsem 2000,– Kc + 60,– Kč (poplatky)
chtěla jsem od doktora vedet, kdy budu moci jit opetne na hrazene IUI.. a vidim, ze to tady resite.
Primo mi řekl, ze to je po jednom roce od první IUI. Takze ne 6× za kalendarni rok, coz si clovek bezne mysli
@lucousek0 Selfi vidim, ze také porad bojujete!.. prece to musí uz zas nekomu vyjit! Samozrejme mi doktor řekl, ze inseminace pro me uz asi moc smyslu nemaji a vidi to spis na IVF. Mam totiž endometriózu, ale porad jsem doufala, ze to pujde touto cestou.. hm
.. ale ja do toho 7. pokusu IUI(placeného) sla i tak, je to pouhy „pokus“ a tak to beru.
Cauky, píšu z mob. já si myslela, že nám napišeš nějakou úžasnou zpravu aspon;(,no, u me tim padem iui az v kvetnu a pokud ivf, tak tak v lednu nejdrive, uvidime..:(no, uz by to teda mohl nekdo zlomit, holky!!!
@Selfi k uzasnym zpravam u me jsem uz skepticka. Ja mela prvni IUI v unoru, aha tak my mely spolecne az druhy cyklus IUI. Takze uvazujes o IVF v lednu? Manzel je s tim v pohode?
Po dnesnim pripomenuti meho veku doktorem, jsem si rekla, ze bych mela toho meho muzicka pritlacit a uz dlouho s IVFkem neotalet. ![]()