CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
828
27.10.13 09:24

@babulka01 Tak to jo :palec: :palec:..to on přeci musí vědět, co si udělal, že? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
28.10.13 18:25

@Campari1 :)!!! teda!! paráda!! moc moc blahopřeji!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
29.10.13 15:02

@lucousek0 nene zadne mimi :)..kdyby bylo tak vam tady napisu motivacni zprávičku..v EF jsem byla nekdy naposled v cervnu.. zadne stimulacni leky jsem si nenechala na tu pauzu napsat, uvazovala jsem o clostilu.. ale prece jen jsem i od toho chtěla mit chvilku klid.. takze jsem se dala na ruzne bylinne preparáty a akupunkturu a hormonalni jogu :lol:
ty sis nechala napsat clostil ted na to vase zkouseni?
Vy lacous mate velkou sanci, ze se Vam to opet podari… u nas nebyl zaden uspesny pokus IUI..takze opravdu další inseminační pokusy pro nas jsou vcelku zbytecne.. nu ale ja jsem do toho tvrdohlave chtěla jit :roll:
a manzel o IVFku zatím slyset nechce… ja bych i udelala razny nastup roku s IVF, ale bohuzel u nej to zatím pozitivne nevypada. Uz tak nejak pritakal, ze jako priti rok nekdy, spis koncem roku..ale nic určitého. Porad naivne veri, ze se nam to prirozene podari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
29.10.13 15:08

@Selfi tak to mas fajn ze to tak manzel bere :).. proste pisknes a jde do toho).. no stejne pro chlapa to muze byt jedno, jestli je to IVF nebo IUI, udela jeden ukon a je to :).. to my zeny musíme u IVF projit vice vecmi :(.. krůček po krůčku budu toho mého zpracovavat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
29.10.13 15:10

@Campari1 :) děkujeme moc za povzbuzení! ať se Pavlíkovi na tom našem světě líbí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
29.10.13 21:00

@vanil takže manžel taky není moc pro IVF :( to máme trochu podobné, přítel si taky myslí, že to zvládnem sami nebo s podporou. Zase si říkám proč to nevyzkoušet i jinak. Buď s clostil…nebo zkusím homeopatika. Pokud to nepůjde tak IVF asi bude 8o Jenže nevím jak dlouho čekat..když se nezadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
30.10.13 10:37

Ahoj.
Tak jsem mluvila s revizní dr. a ta mi bohužel potvrdila, že nárok na inseminace je 6 za rok, bráno tedy za 12 měsíců a né za rok kalendářní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.10.13 11:08

@Ha-ni Ahoj,tak jsem to říkala dobře :) ale je to škoda, že jen 6 iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
31.10.13 07:51

@lucousek0 uz sis rekla o napsani clostiku doktorovi? by me zajimalo jestli je s tim v pohode. Nad homeopatikama jsem tez uvazovala, další alterantivni moznost.. ja jsem se ted ale dala na tu jogu a akupunkturu. Jogou nic nezkazim, ta me zacla bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.10.13 11:03

@vanil u dr.jsem ještě nebyla, tak uvidím. Jinak teď mi dala recept sestra, takže bude velké snažení :D Joga určitě neublíží, a jaká je ta akupunktura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.10.13 18:49

Holky, tak jsme se s manželem dohodli, že v lednu půjdeme do ivf,. manžel mi teda tvrdí, že do ledna už to nebudeme potřebovat, že si teď rozhodl, že mi tam konečně pustí ty pravé, silácké chlapíky :),ale tak nějak tuším, že to tak žhavé nebude :).. takže počkám tento cyklus a příští měsíc se objednám do EF… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.10.13 20:06

@Selfi tak super :palec: manžel je hodný :) budu držet palce ať to výjde nejlíp přirozeně, nebo pak to ivf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
31.10.13 20:11

@lucousek0 no, to teda nevím, jestli je tak hodný :),ale budu tomu věřit :)… uvidíme, on pořád tvrdí, že do ledna to bude, tak asi to konečně nechám na něm a třeba se mu to bude dařit lépe něž mně :)!!! :srdce: :srdce:
a co tvůj přítel… už je tomu ivf více nakloněný?? stejně ty chlapy nechápu, vždyť pro ně je to stejné jako iui.. myslím, že tak asi spíše půjde o pocit…že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
31.10.13 21:50

@Selfi tak přítel je rozhodnutý, že to taky příjde samo. Bez IVF…
Ani jsem si neřekly do kdy budeme čekat…takže se asi vše uvidí po čase.
Kdo ví, třeba nás ty dvě // překvapí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
1.11.13 09:20

@lucousek0 akupunktura aspoň pro mě nic moc příjemného není. Teda záleží kde jsou vpichy. Některé body ani necítíš, já tam chodím i ohledně zánětů močáků, takže mám jehličky tak po různu. Nejhorší jsou jehličky do podbříška :roll: to je auau.. ale da se to vydržet. Nejvíc cítíš vpich a vytahování jehličky, ale jinak si tam s jehličkama ležím a „relaxuji“ asi 45minut :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí