Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ranko
Občas na Vás kouknu a držím palečky všem at se zadaří na vytoužené mimi
Ohledně toho Clostiku, ták já ho brala 6cyklu a zadařilo se samo
. Tak, že si myslím, že ho papkat můžete pořád. I dr. Jaroš byl velice překvapený, když jsem za nim přišla s //čarečkama
.Tak že zázraky se dějí ![]()
U mě vypadá vše ok tak není problém problém Clostil. brát.
Snad se to i tak povede. ![]()
Holky, tak jsem se vrátila z dalšího IUI. A mám dotaz, od kdy užíváte utrogestan? Doktor mi řekl, že mám začít v neděli a sestra se ptala, jestli utrogestan začínám brát dneska. Tak kdy ho tedy berete vy?
@liu82 píše:
Holky, tak jsem se vrátila z dalšího IUI. A mám dotaz, od kdy užíváte utrogestan? Doktor mi řekl, že mám začít v neděli a sestra se ptala, jestli utrogestan začínám brát dneska. Tak kdy ho tedy berete vy?
Ahoj, řídila bych se dr., možná kvůli ovulace.
Ještě si doma švihněte a v neděli nasadíš utroš.
![]()
Jinak všechny zdravím a moooooc držím všem palušky.
![]()
@babulka01
ok, budu se řídit Dr. a taky tvou radou
to jsi mě pobavila. Po návštěvě Eurofertilu dnes se to hodí
Ahoj holky, taky se chci podělit se svou zkušeností! Po dvou letech snažení jsem se rozhodla navštívit eurofertil na doporučení známé. poprvé jsem tam přišla v červenci tohoto roku, všichni tam jsou moc příjemní jak sestřičky tak pan dr. Jaroš. Dva měsíce jsme zkoušeli inseminace ale netvořily se mi folykuly, většinou jen jedna a ještě nedorostla. Pak jsme se s panem Dr. Jarošem domluvili na laparoskopii kterou jsem podstoupila v září - ve výsledku nenašli ádná problém neprůchodnost nebo tak něco tak mi jen nařízli vaječníky ať lépe produkují folykuly, s tím že další měsíc budeme pokračovat i inseminaci. Pro mou veeelkoooouu radost jsem další cyklus už nedostala a povedlo se nám to hned ten měsíc laparopskopie mi vyvolala ovulaci a stal se zázrak
. Teď jsem v devátém týdnu a vše je v pořádku!!! Takže pěji velkou chválu jak na pana doktora Jaroše tak na všechen ostatní personál!! Všem co mají problémy s početím velice doporučuji!!!
Já jsem na tom byla podobně, dva roky snažení, pak laparka, v srpnu první návštěva Eurofertilu, pak v září inseminace, a i přestože jsem měla málo folikul, tak se stal zázrak a i 10% šance se proměnila v realitu, teď jsem 10+6tt, a jsem nejšťastnější na světě. Sestřičky i pan dr. Jaroš byli skvělí! Jsem jim všem vděčná. ![]()
@Husky píše:
Já jsem na tom byla podobně, dva roky snažení, pak laparka, v srpnu první návštěva Eurofertilu, pak v září inseminace, a i přestože jsem měla málo folikul, tak se stal zázrak a i 10% šance se proměnila v realitu, teď jsem 10+6tt, a jsem nejšťastnější na světě. Sestřičky i pan dr. Jaroš byli skvělí! Jsem jim všem vděčná.
Já taky, i když jsem inseminaci vůbec nestihla. Možná jenom změna CAR mi pomohla, ten přístup u nich a tak.
![]()
No, taky bych se měla objednat,,, se mi nějak nechce… ale budu muset, jestli chci v lednu IVF…
…
@Selfi a jaký máš z toho pocit, že už půjdete? Teď byla kamarádka, a měla špatnou reakci na hormony a to těsně před vložením. A poležela si v nemocnici pár dnů.
Prý je tohle celkem časté. Tak snad to bude vše v pohodě
holky budu držet palce ![]()