CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.11.13 08:26

Dobré ranko :mavam: Občas na Vás kouknu a držím palečky všem at se zadaří na vytoužené mimi :hug: Ohledně toho Clostiku, ták já ho brala 6cyklu a zadařilo se samo :dance:. Tak, že si myslím, že ho papkat můžete pořád. I dr. Jaroš byl velice překvapený, když jsem za nim přišla s //čarečkama :dance:.Tak že zázraky se dějí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.11.13 09:02

U mě vypadá vše ok tak není problém problém Clostil. brát.
Snad se to i tak povede. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.11.13 11:25

Holky, tak jsem se vrátila z dalšího IUI. A mám dotaz, od kdy užíváte utrogestan? Doktor mi řekl, že mám začít v neděli a sestra se ptala, jestli utrogestan začínám brát dneska. Tak kdy ho tedy berete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.11.13 11:28
@liu82 píše:
Holky, tak jsem se vrátila z dalšího IUI. A mám dotaz, od kdy užíváte utrogestan? Doktor mi řekl, že mám začít v neděli a sestra se ptala, jestli utrogestan začínám brát dneska. Tak kdy ho tedy berete vy?

Ahoj, řídila bych se dr., možná kvůli ovulace. ;) ;) Ještě si doma švihněte a v neděli nasadíš utroš. :mrgreen: :mrgreen:

Jinak všechny zdravím a moooooc držím všem palušky. :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.11.13 11:30

@babulka01 :-) ok, budu se řídit Dr. a taky tvou radou :D to jsi mě pobavila. Po návštěvě Eurofertilu dnes se to hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pepinkaa
23.11.13 10:51

Ahoj holky, taky se chci podělit se svou zkušeností! Po dvou letech snažení jsem se rozhodla navštívit eurofertil na doporučení známé. poprvé jsem tam přišla v červenci tohoto roku, všichni tam jsou moc příjemní jak sestřičky tak pan dr. Jaroš. Dva měsíce jsme zkoušeli inseminace ale netvořily se mi folykuly, většinou jen jedna a ještě nedorostla. Pak jsme se s panem Dr. Jarošem domluvili na laparoskopii kterou jsem podstoupila v září - ve výsledku nenašli ádná problém neprůchodnost nebo tak něco tak mi jen nařízli vaječníky ať lépe produkují folykuly, s tím že další měsíc budeme pokračovat i inseminaci. Pro mou veeelkoooouu radost jsem další cyklus už nedostala a povedlo se nám to hned ten měsíc laparopskopie mi vyvolala ovulaci a stal se zázrak :D. Teď jsem v devátém týdnu a vše je v pořádku!!! Takže pěji velkou chválu jak na pana doktora Jaroše tak na všechen ostatní personál!! Všem co mají problémy s početím velice doporučuji!!!

• Citovat
  • Upravit
5
23.11.13 15:52

Já jsem na tom byla podobně, dva roky snažení, pak laparka, v srpnu první návštěva Eurofertilu, pak v září inseminace, a i přestože jsem měla málo folikul, tak se stal zázrak a i 10% šance se proměnila v realitu, teď jsem 10+6tt, a jsem nejšťastnější na světě. Sestřičky i pan dr. Jaroš byli skvělí! Jsem jim všem vděčná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.11.13 19:20
@Husky píše:
Já jsem na tom byla podobně, dva roky snažení, pak laparka, v srpnu první návštěva Eurofertilu, pak v září inseminace, a i přestože jsem měla málo folikul, tak se stal zázrak a i 10% šance se proměnila v realitu, teď jsem 10+6tt, a jsem nejšťastnější na světě. Sestřičky i pan dr. Jaroš byli skvělí! Jsem jim všem vděčná. :kytka:

Já taky, i když jsem inseminaci vůbec nestihla. Možná jenom změna CAR mi pomohla, ten přístup u nich a tak. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
23.11.13 20:28

@lucousek0 to je mrcha, tak mrcha červená :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
23.11.13 22:18

@Selfi no jo, nedá se nic dělat :zed: :zed: takže opět pokračujem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
25.11.13 14:26

Jdete nekdo do EF ve stredu 4.12.? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
25.11.13 18:04

@Bára40 já jdu už v pondělí toho 2. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
25.11.13 21:26

No, taky bych se měla objednat,,, se mi nějak nechce… ale budu muset, jestli chci v lednu IVF… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
26.11.13 08:11

Ja jdu v lednu taky, uz podruhe :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
26.11.13 10:02

@Selfi a jaký máš z toho pocit, že už půjdete? Teď byla kamarádka, a měla špatnou reakci na hormony a to těsně před vložením. A poležela si v nemocnici pár dnů.
Prý je tohle celkem časté. Tak snad to bude vše v pohodě :palec: holky budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí