Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Campari1
jééé, ahojj!!tak jak, maminko???
ty jo, to tak letí!!!
![]()
@Selfi tak hodně štěstí
Jj, pololetí je shon, stres, únor je lepší ![]()
@Selfi ahoooj
mám se dobře, akorát bych si dala aspoň osm hodinek spánku
ten únor bude určitě lepší, bude víc klidu, ikdyž doufám, že už ivf nebude třeba ![]()
Tak jsem si nechala namichat zensky caj..kontryhel, mesicek, routa, hluchavka, materidouska, mochna, rebricek, medunka, hermanek, andelika.. PROTREPAT, NEMICHAT ![]()
@Selfi tak to ještě promyslete pořádně
a únor bude asi lepší pro vás…
@Bára40 taky by mě zajímalo jak to chutná ![]()
@lucousek0
..no, manžel pro změnu přišel, že bychom měli jít k nějakému léčiteli… jinými slovy, mám pocit, že trošku couvá
…takže uvidíme, co se z toho vyvrbí… rozhodně ho nebudu tlačit, to bych musela být já skálopevně přesvědčena, že na ivf chci… což nejsem…
— každopádně, podle ovu testu byla ovu asi dnes… a oba tady tak sedíme, zabořeni do sedačky… a velice pochybuji, že se dneska hecneme k nějaké aktivitě.. strááášně se mi nechce…
tak nevím, nevím, panenka Maria asi nejsem… tak nevím, jestli se něčeho ještě dočkám ![]()
Vcera jsem si pochovala 3 denni miminko…pry to pomaha ze vseho nejvic ![]()
@Selfi kurz hormonalni jogy mi uz konci, bylo to jen 10 lekci, takze ted bych to mela pilovat doma, je to o pravidelnosti asi jako u kazdeho cviceni.. ale ja jsem na to lempl
a navic to neni moc zazivne
. S akupunkturou jsem si ted dala pauzu, nejak jsem bez nalady a nemam zadne zapaleni pro nic.
Ani pro to sexovani
v ovu obdobi)).. jak vy, bylo nakonec snazeni? nebo jste zustali pouze zaboreni v sedacce?
@Bára40 ty jsi byla na konzultaci v EF pred IVF? planujes ten leden a 1. IVF? jak to probiha, uz ti dali i leky a instrukce co a jak?
U me v okoli je ted nejak moc novorozenych miminek a ocekavanych miminek. Minuly tyden porodily 2 kamaradky a dalsi ceka mimi v unoru…
je to krasne jen si rikam sakra uz jsem v okoli snad jedina bez mimca
![]()
@vanil
no… sedačka byla lákavá, ale nakonec jsme se hecli
… ale řeknu ti, nic darovaného
… dokonce mi přijde, že si takhle lehnout v EF, zdřímnout a jít zase domů s vědomím, že vše je na správném místě
je asi pohodlnější..
jinak my teda ivf nejdříve v únoru.---dříve nestíhám kvůli práce ![]()