CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
2.12.13 21:30

@Campari1 :) jééé, ahojj!!tak jak, maminko??? :) ty jo, to tak letí!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
2.12.13 21:44

@Selfi tak hodně štěstí ;) Jj, pololetí je shon, stres, únor je lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.12.13 22:18

@Selfi ahoooj :mavam: mám se dobře, akorát bych si dala aspoň osm hodinek spánku :mrgreen: ten únor bude určitě lepší, bude víc klidu, ikdyž doufám, že už ivf nebude třeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
3.12.13 12:56

Tak jsem si nechala namichat zensky caj..kontryhel, mesicek, routa, hluchavka, materidouska, mochna, rebricek, medunka, hermanek, andelika.. PROTREPAT, NEMICHAT :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
3.12.13 18:59

@Bára40 a jaký je chuťově?? :)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
3.12.13 21:05

@Selfi tak to ještě promyslete pořádně :) a únor bude asi lepší pro vás…
@Bára40 taky by mě zajímalo jak to chutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
3.12.13 21:52

@lucousek0 :)..no, manžel pro změnu přišel, že bychom měli jít k nějakému léčiteli… jinými slovy, mám pocit, že trošku couvá :)…takže uvidíme, co se z toho vyvrbí… rozhodně ho nebudu tlačit, to bych musela být já skálopevně přesvědčena, že na ivf chci… což nejsem… :think: — každopádně, podle ovu testu byla ovu asi dnes… a oba tady tak sedíme, zabořeni do sedačky… a velice pochybuji, že se dneska hecneme k nějaké aktivitě.. strááášně se mi nechce… :pocitac: :pocitac: :pocitac: tak nevím, nevím, panenka Maria asi nejsem… tak nevím, jestli se něčeho ještě dočkám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
3.12.13 22:24

@vanil halo, halo..tak co bylinky a cvičení…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
4.12.13 08:02

Cajicek je chutove fajn kupodivu..a uz sedim na EF :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
5.12.13 18:42

Holky, nemáte některá zkušenost s darovanými vajičky v EF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
6.12.13 09:21

Vcera jsem si pochovala 3 denni miminko…pry to pomaha ze vseho nejvic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.12.13 14:42

@Selfi kurz hormonalni jogy mi uz konci, bylo to jen 10 lekci, takze ted bych to mela pilovat doma, je to o pravidelnosti asi jako u kazdeho cviceni.. ale ja jsem na to lempl :roll: a navic to neni moc zazivne :roll:. S akupunkturou jsem si ted dala pauzu, nejak jsem bez nalady a nemam zadne zapaleni pro nic.
Ani pro to sexovani :lol: v ovu obdobi)).. jak vy, bylo nakonec snazeni? nebo jste zustali pouze zaboreni v sedacce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.12.13 14:46

@Bára40 ty jsi byla na konzultaci v EF pred IVF? planujes ten leden a 1. IVF? jak to probiha, uz ti dali i leky a instrukce co a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
8.12.13 14:50

U me v okoli je ted nejak moc novorozenych miminek a ocekavanych miminek. Minuly tyden porodily 2 kamaradky a dalsi ceka mimi v unoru… :) je to krasne jen si rikam sakra uz jsem v okoli snad jedina bez mimca :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
8.12.13 15:11

@vanil :lol: no… sedačka byla lákavá, ale nakonec jsme se hecli :)… ale řeknu ti, nic darovaného :)… dokonce mi přijde, že si takhle lehnout v EF, zdřímnout a jít zase domů s vědomím, že vše je na správném místě :) je asi pohodlnější.. :) :mrgreen: :mrgreen: jinak my teda ivf nejdříve v únoru.---dříve nestíhám kvůli práce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí