Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak aspon, ze nejaky plan mate.. u nas je to stale v nedohlednu.. nebo spis ted o IVF vubec nemluvime.. A tak treba ten vas HEC vysel ![]()
@vanil naš hec??? hahahaha!!! z toho už jsem za ty 4 roky vyrostla
!
@vanil třeba to přijde raz na raz… a zjistili vůbec, kde máte problém??? ![]()
@vanil : bude to uz 2. IVF…asi v unoru..dostanes hormony, pichas si je do bricha, pak ti v narkoze odsaji vajicka, pak cekas kolik se jich ujme, pak ti to tam soupnou zpet a pak 14 dnu cekas, jdes na krev a cekas na vysledek..a doufas ![]()
@Selfi : nejhorsi na tom vsem je to stale cekani..po 1.IVF jsem zacla spinit a dostala menzes v terminu, takze tech 14dnu jsem stale doufala..kocena co jsme lezely vedle sebe zacla krvacet asi 5.de
n
@Bára40 jj zní to jako čekání a čekání a pak doufání..dávala sis minimalní stimulaci? a kolik tě to v EF prosím tě vyšlo? a ještě jak jsi zvládala to píchání hormonů sama a snášela jsi je v poho?… mám neustále otázky co ![]()
@Selfi mě zjistil Jaroš na laparce (už to bude v únoru 2 roky), že mám endometriosu. Prý nízkého stupně. Ale i tak jsem doufala a věřila, že to žádná hrůza není a že i s tímto holky otěhotní…hm..mi se to ještě nepodařilo.
Takže přece jen asi dojde na slova Jaroše, že u mě zbývá pouze IVF… anebo zázrak ![]()
@Selfi
no že jo, člověk potřebuje upřesňování a ujišťování… pokud do toho pujdete, tak budu chtít slyšet pocity od tebe!
a detailnější!!
@vanil
hele, já pořád plánuju, plánuju a přitom v duch doufám, že to klapne přirozeně… jsem naivka, co??? NA druhou stranu už mě to fakt nebaví
takže to vidím tak, že půjdeme do ivf a pak už prostě končíme… jestli se do ivf vůbec dokopeme…
.. pokud jo, tak ti napíšu každý, pikantní detail ![]()
@Ha-ni čauky… když jsem zjistila, kolik toho mám v práci, tak jsme to přešoupli na únor… a do té doby budu určitě těhotná
![]()
co vy??? jdete do toho v lednu??
Příspěvek upraven 09.12.13 v 21:29
@Ha-ni no nejprve musím přichystat psychicky sebe, pak musím s velkou obtíží přichystat mého.. to bude asi trvat delší dobu..
no a pak snad do toho půjdem. Jojo věk už hraje proti nám, takže bychom měli dříve než později…
vy jste také stále nerozhodní? nebo máš ještě v záloze IUI?
@Selfi já pořád u tebe věřím, že to prostě vyjde! že to je spíš u tebe o psychice než nějaká somatická stránka
.. obdivuji tě kolik úsilí a tak všeho do toho třeťátka dáváš…
i to, že jsi víc rozhodnuta( i s manželem) než my jít do IVF