Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak my dneska byli na odběrech a ode dneška začínám s clostilem no a v pátek 6.12. první IUI
TAk snad… ![]()
@lucousek0 No, nevím, vlastně jsem do EF ani nevolala.. nějak se k tomu nemůžu odhodlat… nejraději bych měla jen clostík a hrazený pokus, ale to prý nejde, nechci do sebe ládovat ve velkém nějaké velké dávky, když si myslím, že reaguji dobře i na clostík…ale nevím. jestli to takhle jde… no, zkusím se s ním domluvit, mám strach z hyperst… zatím mám tolik práce, že ten telefon pořád odkládám, ale je mi jasné, že pokud chci, tak bych tam měla zavolat.. no, dám vědět, až se odhodlám ![]()
@Selfi tak to se zkus dr. zeptat co on na to? Třeba než se objednáš, tak budeš mít //
My u ivf budem uvažovat nejdřív před létem. Pořád doufáme, že to s tou podporou půjde samo
řekla jsem chlapovi, že ať si to s kamarádama dole domluví jak chce, ale že tento měsíc to prostě musí vyjít! ![]()
@lucousek0 Ha,ha, ha
.. já a //..tak tos mě rozesmála
… má úspěšnost je jednou // za 4 roky snažení
.. já nevím, mám pocit, že u mě nebude problém s ovulkou, já mám spíš pocit, že mám prostě srůsty po císaři na vejcovodech a ty jediné // byla prostě náhoda… někde to prostě prošlo… vzhledem k tomu, že mám obě děti přirozeně a po císaři u druhého jsem měla docela problémy, táhlo mě to a střílelo až do třísel ještě rok po císaři (musela jsem i na rehabky, tak si myslím, že ivf je naše šance… a vzhledem k věku už není moc na co čekat… ![]()
já myslím, že u tebe asi bude problém, že jsi taková hubeňoučká, máš málo tuku na ty správné hormony
,takže věřím, že clostík zabere ![]()
@Selfi tak náhody se taky dějí
ale po pravdě tomu až tak nevěřím. A nechceš jít ještě na tu laparku? Jinak já znám i hubenější holky co rodí jak blázni, tak nevím jestli to je tím. Ale možné je všechno. V pondělí jsem zvědavá jak to bude vypadat a pak se budeme moooc snažit zase ![]()
@lucousek0 já na tu laparku moc nechci… to mi přijde už docela dost zásah do organismu… kdybych chtěla první, tak si myslím, že bych podstoupila vše, ale u třetího už to fakt zvažuji… prostě mám strach--- ne o sebe, ale to, že bych tu nechala děti… asi jsem pako ![]()
@Selfi pako nejsi
člověk musí vzít všechny pro a proti, než se rozhodne. S dětmi to už asi tak jednoduché není. Ale snad to ivf povede!
Ahoj holky
,
@Ha-ni píše:
@Selfi laparky se nebojCísař je 10× horší
@Ha-ni – jenže u císaře jsem neměla na vybranou
… teď mám ![]()
jinak se u nás přesouvá ivf asi až na únor.. leden je pro mě katastrofa- pololetí, do toho mám na starost zápis… asi by se tam už ivf nevešlo.. porady, papírování,..atd.. ![]()
no, ale zrovna se začínám zase snažit, aby ivf nemuselo být
jelikož mám zrovna pozitivní ovu test
!!!
Ja jdu ve středu