CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lali lali
27.11.13 19:33

Ja jdu ve středu

• Citovat
  • Upravit
4029
28.11.13 11:24

Ahoj holky, tak my dneska byli na odběrech a ode dneška začínám s clostilem no a v pátek 6.12. první IUI :roll: TAk snad… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
28.11.13 11:44

Platí se za Pregnyl? Ať vím na co se připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
28.11.13 17:56

@lucousek0 No, nevím, vlastně jsem do EF ani nevolala.. nějak se k tomu nemůžu odhodlat… nejraději bych měla jen clostík a hrazený pokus, ale to prý nejde, nechci do sebe ládovat ve velkém nějaké velké dávky, když si myslím, že reaguji dobře i na clostík…ale nevím. jestli to takhle jde… no, zkusím se s ním domluvit, mám strach z hyperst… zatím mám tolik práce, že ten telefon pořád odkládám, ale je mi jasné, že pokud chci, tak bych tam měla zavolat.. no, dám vědět, až se odhodlám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088

@llucija držím palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088

@lucousek0 a co ty??? ivf teda zatím ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
28.11.13 19:20
@Selfi píše:
@llucija držím palce:)

děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.11.13 19:42

@Selfi tak to se zkus dr. zeptat co on na to? Třeba než se objednáš, tak budeš mít // :D My u ivf budem uvažovat nejdřív před létem. Pořád doufáme, že to s tou podporou půjde samo :) řekla jsem chlapovi, že ať si to s kamarádama dole domluví jak chce, ale že tento měsíc to prostě musí vyjít! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
28.11.13 21:58

@lucousek0 Ha,ha, ha :).. já a //..tak tos mě rozesmála :)… má úspěšnost je jednou // za 4 roky snažení :).. já nevím, mám pocit, že u mě nebude problém s ovulkou, já mám spíš pocit, že mám prostě srůsty po císaři na vejcovodech a ty jediné // byla prostě náhoda… někde to prostě prošlo… vzhledem k tomu, že mám obě děti přirozeně a po císaři u druhého jsem měla docela problémy, táhlo mě to a střílelo až do třísel ještě rok po císaři (musela jsem i na rehabky, tak si myslím, že ivf je naše šance… a vzhledem k věku už není moc na co čekat… :(

já myslím, že u tebe asi bude problém, že jsi taková hubeňoučká, máš málo tuku na ty správné hormony :),takže věřím, že clostík zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
28.11.13 22:16

@Selfi tak náhody se taky dějí :D ale po pravdě tomu až tak nevěřím. A nechceš jít ještě na tu laparku? Jinak já znám i hubenější holky co rodí jak blázni, tak nevím jestli to je tím. Ale možné je všechno. V pondělí jsem zvědavá jak to bude vypadat a pak se budeme moooc snažit zase :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.12.13 17:18

@lucousek0 já na tu laparku moc nechci… to mi přijde už docela dost zásah do organismu… kdybych chtěla první, tak si myslím, že bych podstoupila vše, ale u třetího už to fakt zvažuji… prostě mám strach--- ne o sebe, ale to, že bych tu nechala děti… asi jsem pako :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
2.12.13 19:56

@Selfi pako nejsi :D člověk musí vzít všechny pro a proti, než se rozhodne. S dětmi to už asi tak jednoduché není. Ale snad to ivf povede!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
2.12.13 20:23

@Selfi laparky se neboj :hug: Císař je 10× horší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
2.12.13 20:48

Ahoj holky :kytka: :mavam:,

mě teda přišla horší laparka, CŘ byl v klidu :think: ale nechci strašit @Selfi určitě bys laparku zvládla, ale chápu tě, že když máš už dvě děti, tak se nechceš nechat jen tak operovat :think:
@Ha-ni píše:
@Selfi laparky se neboj :hug: Císař je 10× horší ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
2.12.13 21:29

@Ha-ni – jenže u císaře jsem neměla na vybranou :)… teď mám :)
jinak se u nás přesouvá ivf asi až na únor.. leden je pro mě katastrofa- pololetí, do toho mám na starost zápis… asi by se tam už ivf nevešlo.. porady, papírování,..atd.. :(
no, ale zrovna se začínám zase snažit, aby ivf nemuselo být :) jelikož mám zrovna pozitivní ovu test :)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí