Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bolivie200 jojo,mam to taky tak..jenze ja uz mlada nejsem, takze cas nemam… ![]()
@Bára40 já mám 35, takže taky už nemám X let na to, abych zkoušela „zaručené“ babské rady. Do CAR chodí i dvacítky. Za pár let budu ve věku jejich maminek
![]()
@Bolivie200 …no ja mam na 2., a posledni, pokus uz jen 4 mesice ![]()
@Bára40 Tak šup šup do posledního pokusu
a kdyby to náhodou nedopadlo podle tvých představ, tak můžeš využít i minimální stimulaci. Někomu se právě zadaří tímhle způsobem a není to takový ranec peněz jako samoplátce klasického IVF. Však on ti Mudr. Jaroš něco navrhne a poradí. A ted by nějaká „chytrá“ hlava poradila, hlavně se nestresuj, že je to poslední pokus…jenže to se snadno řekne, ale myšlenkám nepřikážeš
Hodně štěstí přeju
ostatním snažilkám samozřejmě taky ![]()
Holky, asi se zavrtám do peřin. Za chvíli se vrátíemanžel z práce i s malým ze školky a já si podpírám víčka zápalkami. To mi dělá ten Utrogestan
Chodím spát i 2× denně přes den! Mám z toho závratě a jsem totálně grogy. Dnes se držím a neusnula jsem, ale už se přemáhám. Takže zatím se loučím a brzy zase tady na pokec ![]()
..tak hlásím ducha na testu… ale jsem teprve 10dpo, tak to říkám jen potichounku… držte palce!!!
Tak tady je ten můj dušík
Příspěvek upraven 13.12.13 v 14:37
@Selfi to jsou skvělé zprávy - moc gratuluju
to budete mít hezký dáreček pod stromeček ![]()
@Campari1 ježíš, kéž by!! je to jako „dežaví:)“.. se synem jsem otěhotněla taky 3-4.12.!!! a taky jsem dávala test jako dárek pod stromeček.
tak snad to tentokrát vyjde!!! no,.. ještě to pořád můžu dostat, tak uvidíme… každopádně.. od včerejška duch zesílil, takže se tam něco určitě děje ![]()
@Selfi píše:
Tak tady je ten můj dušík
Ty jo http://r14.imgfast.net/…s/189919.gif , úplně potichu, nejvíc potichu, co to jde, gratuluji. Je náááádhernýýýý
![]()
@Selfi to je náhoda, že jsi to tak měla i se synem - určitě to vyjde
a máš nějaké příznaky? nebo co tě přinutilo testovat tak brzo? ![]()
@Campari1 píše:
@Selfi to je náhoda, že jsi to tak měla i se synem - určitě to vyjdea máš nějaké příznaky? nebo co tě přinutilo testovat tak brzo?
Zvědavost, to znám.
![]()