CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6887
14.12.13 11:41
Nám pomohla metoda ivf :dance: - nic jiného u mě bohužel nefunguje :roll:
na Vánoce se moc těším, sice to bude hektické asi, ale zvládám :think: - manžel mi vždycky pohlídá a já na tři hodiny mezi kojením lítám kupovat dárky, peču cukroví v noci apod :lol:
@vanil píše:
@Campari1 jojo slyšela jsem to také od naší pojišťovačky, že po mnohaletém snažení přikládá úspěch právě tomuto… :).. ještě si to nechám potvrdit Selfi.. a pak tradaa na to :lol:.. jak mimuško? první Vánoce pospolu co? :andel:.. jaká úspěšná metoda byla u vás?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
14.12.13 11:48

@Selfi tyjo, ale že vám ten hotel vyšel zrovna na plodné dny, jak jsi to dokázala :mrgreen: A jinak-dost často se setkávám s tím, že ženy otěhotní vícekrát v životě ve stejném měsíci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 11:54

@Ha-ni to bylo naprostá náhoda :)… zbantovali nás známí, byla to taková halo akce… a navíc, já tam měla mít menses..jenže se mi nějak natáhly cykly.. minule snad 36dní… a postupně to tak vyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.12.13 13:02

@Baby1987 Já myslím, že to není takový problém odebrat krev, na to čas najdou i v nabitém programu. Hlavně by to mělo být ráno, at to stihnou poslat do laborky hned ten den a odpo si zavolas pro výsledky. Doufam, že to tak je…at nekecám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.12.13 13:04
@Selfi píše:
@Bolivie200

:) jo, zajeď si do tohoto hotelu a je to na tuty :)

tento to byl:):
http://www.expoprag.cz/
jo, jo 4 **** hotel.To už je asi to oplodnění v ceně ne? :mrgreen: Jinak taky hodně využíváme slevomat a amplion na různé pobyty po ČR a SR

ale počkej si na slevomat :)… jinak je dost drahý :)!!!my to samo měli přes slevomat!! :)

je to 4**** hotel, takže to oplodnění mají asi v ceně, ne? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 13:19

@Baby1987 jako na hcg??? jj, udělají… nemusíš se objednávat… já to tak udělala a v pohodě… ( ne teď, ale minulé těhu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 13:33

@Bolivie200 :D!!! to nevím… snad se tam v noci nestavil na pokoj nějaký recepční :)… nocleh stál nějak 1200 pro dva s bohatou snídaní… no, žádný luxus to ale nebyl, nicméně na Prahu asi běžná, spíše lepší cena… jsme se práskli přes kapsu, protože jsme slavili výročí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 14:45

Tak jsem pro jistotu testla ještě teď :)… měla jsem pocit, že to každou chvíli dostanu a člověče, zase se mi zdá o trošku tmavší :)– horní je ta z odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
14.12.13 15:10

@Selfi hele, ty testovatelko :lol: nech tomu dvoudenní odstup ;) A ty půjdeš na krev do EF? Já bych šla spíš k OG, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 15:14

@Ha-ni já nepůjdu na krev… není moc důvod… pokud nebudu špinit, případně, pokud to prostě nedostanu, tak vydržím a uvidím… pokud bude vše ok, tak bych šla tak v 6tt… mě vždycky doktor vynadá, že jsem moc brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
14.12.13 15:15

@Selfi jdi až v 7tt, to už by snad mělo být srdíčko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 15:40

@Ha-ni no, jestli to do té doby vydržím, tak jo :)… minule jsem se nedočkala pořádně ani váčku natož srdíčka… :(.. tak uvidím…
to je strašně daleko, prozatím budu ráda, když to v úterý nedostanu-… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.12.13 20:14

@Selfi no tak čárečka vypadá hodně dobře :palec: já myslím, že je to jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
14.12.13 21:17

Jak nahrat fotku tady nejde mi to :( ani v pridat fotografii a vybrat soubor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 21:23

@Baby1987 klikni na přidat příspěvek a tam se ti rozklikne menu, vpravo je přidat fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí