Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vanil píše:
@Campari1 jojo slyšela jsem to také od naší pojišťovačky, že po mnohaletém snažení přikládá úspěch právě tomuto….. ještě si to nechám potvrdit Selfi.. a pak tradaa na to
.. jak mimuško? první Vánoce pospolu co?
.. jaká úspěšná metoda byla u vás?
@Selfi tyjo, ale že vám ten hotel vyšel zrovna na plodné dny, jak jsi to dokázala
A jinak-dost často se setkávám s tím, že ženy otěhotní vícekrát v životě ve stejném měsíci. ![]()
@Ha-ni to bylo naprostá náhoda
… zbantovali nás známí, byla to taková halo akce… a navíc, já tam měla mít menses..jenže se mi nějak natáhly cykly.. minule snad 36dní… a postupně to tak vyšlo ![]()
@Baby1987 Já myslím, že to není takový problém odebrat krev, na to čas najdou i v nabitém programu. Hlavně by to mělo být ráno, at to stihnou poslat do laborky hned ten den a odpo si zavolas pro výsledky. Doufam, že to tak je…at nekecám ![]()
@Selfi píše:
@Bolivie200
jo, zajeď si do tohoto hotelu a je to na tuty
tento to byl:):
ale počkej si na slevomat
http://www.expoprag.cz/
jo, jo 4 **** hotel.To už je asi to oplodnění v ceně ne?Jinak taky hodně využíváme slevomat a amplion na různé pobyty po ČR a SR
… jinak je dost drahý
!!!my to samo měli přes slevomat!!
je to 4**** hotel, takže to oplodnění mají asi v ceně, ne?
![]()
@Baby1987 jako na hcg??? jj, udělají… nemusíš se objednávat… já to tak udělala a v pohodě… ( ne teď, ale minulé těhu)
@Bolivie200
!!! to nevím… snad se tam v noci nestavil na pokoj nějaký recepční
… nocleh stál nějak 1200 pro dva s bohatou snídaní… no, žádný luxus to ale nebyl, nicméně na Prahu asi běžná, spíše lepší cena… jsme se práskli přes kapsu, protože jsme slavili výročí:)
Tak jsem pro jistotu testla ještě teď
… měla jsem pocit, že to každou chvíli dostanu a člověče, zase se mi zdá o trošku tmavší
– horní je ta z odpoledne ![]()
@Selfi hele, ty testovatelko
nech tomu dvoudenní odstup
A ty půjdeš na krev do EF? Já bych šla spíš k OG, ne?
@Ha-ni já nepůjdu na krev… není moc důvod… pokud nebudu špinit, případně, pokud to prostě nedostanu, tak vydržím a uvidím… pokud bude vše ok, tak bych šla tak v 6tt… mě vždycky doktor vynadá, že jsem moc brzo…
@Ha-ni no, jestli to do té doby vydržím, tak jo
… minule jsem se nedočkala pořádně ani váčku natož srdíčka…
.. tak uvidím…
to je strašně daleko, prozatím budu ráda, když to v úterý nedostanu-…
![]()
@Selfi no tak čárečka vypadá hodně dobře
já myslím, že je to jasné ![]()
Jak nahrat fotku tady nejde mi to
ani v pridat fotografii a vybrat soubor
@Baby1987 klikni na přidat příspěvek a tam se ti rozklikne menu, vpravo je přidat fotky…