CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.12.13 21:04

To jsou krásné zprávičky :).Držím palečky at to všem dopadne suprovně :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
16.12.13 21:33

To je prirozene 2 kety mi nevysly a ted samo od srpna uz nic neberu a nakonec toto ;) k dr jdu ve ct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
16.12.13 21:40

@lucousek0 tím bych si jistá nebyla… nějak tomu nemůžu uvěřit…uvidíme.. ráno si udělám ten druhý test, snad tam bude nějaká změna…

a jak se cítíš?? něco podezřelého??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
16.12.13 21:46

Holky… myslím, že u mé dcery nikdo na to nemohl myslet víc než já - sledovala jsem bazálku, hlen, čípek, sliny s mikroskopem a ovu testy.. a bác… byla jsem těhotná!!!..takže na tyto řeči se vykašlete!!!§

určitě se to podaří… i když na to budete myslet či nebudete!!! věřím, že ten čas přijde!!! držím moc moc palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
16.12.13 21:50
@Selfi píše:
Holky… myslím, že u mé dcery nikdo na to nemohl myslet víc než já - sledovala jsem bazálku, hlen, čípek, sliny s mikroskopem a ovu testy.. a bác… byla jsem těhotná!!!..takže na tyto řeči se vykašlete!!!§určitě se to podaří… i když na to budete myslet či nebudete!!! věřím, že ten čas přijde!!! držím moc moc palce!!!

Já jsem taky na to moc myslela, i dr. Jaroš mi „vynadal“, že moc čtu a přemýšlím, ať to vypustím, ale to prostě nejde. A nakonec to vyšlo. :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
16.12.13 22:03

@Selfi jsem na ty tvé testíky zvědavá, ale tak na 90% to máš jasné! :) Já se necítím nějak zvláštně. Jen jsem byla dneska hnusná, kolegyně mi řekla, že vypadám divně- jestli nejsem v tom :lol: ale na tom není nic zvláštního :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
17.12.13 06:36

@lucousek0 @lucousek0

holky, tak porovnání včerejšího a dnešního - :) dnešní je ten horní!!! :dance: :dance: ( v reálu je rozdíl daleko větší :)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.12.13 08:03

@Selfi skvělééé :dance: :dance: jen tak dál a víc  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
17.12.13 08:40

@Selfi no ten krásně zesílil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.12.13 11:13

@Selfi tedaaaa!!! :lol: no tak to je už pořádná čárka a ne dušík! :lol:
to oznámení ve středu v kulturáku musí vyjít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.12.13 11:16

@lucousek0 a že by u tebe také? :lol: holky nějak se rozjíždíte! A kdy se chystáš testovat? až když nepřijde ms?
Já právě vždy čekám na ms a ona holka je mi věrná, vždy se vrací vcelku pravidelně.. takže ani moc netestíkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.12.13 11:21
@Campari1 píše:
Nám pomohla metoda ivf :dance: - nic jiného u mě bohužel nefunguje :roll:
na Vánoce se moc těším, sice to bude hektické asi, ale zvládám :think: - manžel mi vždycky pohlídá a já na tři hodiny mezi kojením lítám kupovat dárky, peču cukroví v noci apod :lol: [/citace
a co je u Vás za problém? teda pokud chceš o tom mluvit.
Věřím, že to musí být s prďolkou záhul. Ale zas se nevyrovná nic tomu, když Vás je na Vánoce o jednoho víc. 8) Každý rok si teď říkám, tak příští Vánoce už snad budeme 3..hm :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.12.13 11:42

@vanil nemám vůbec ovulaci, neraguju na clostil - mám PCOS, takže u mě pomohlo až ivf :roll:
no o těch Vánocích ani nemluv, taky jsem si každý rok říkala, že snad příště už budeme tři a prd :zed:, vloni to bylo ještě korunováno strávením Štědrého dne u tchýně a se švagrovou, která měla malé mimino (protože podle manžela ve dvou přece ještě nejsme rodina, tak nemůžeme být sami), takže depka jako blázen :roll: to jsem si říkala, že horší už to být nemůže, a že když jsem zvládla tohle, tak už mě nic nepoloží :think: no a za dva měsíce už jsem byla těhotná - někdy pomůže i „léčba šokem“ :lol:
tak ti držím palce, ať to jsou skutečně poslední Vánoce ve dvou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
17.12.13 11:43

@Selfi jé, to je krásný test :dance: půjdeš na krev? já bych to asi nevydržela a šla bych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
17.12.13 12:13

Letosni vanoce bych uplne vynechala..predstavovala jsem si je uplne jinak..depka graduje, jsem trosku jak papinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí