Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsou krásné zprávičky
.Držím palečky at to všem dopadne suprovně
![]()
To je prirozene 2 kety mi nevysly a ted samo od srpna uz nic neberu a nakonec toto
k dr jdu ve ct
@lucousek0 tím bych si jistá nebyla… nějak tomu nemůžu uvěřit…uvidíme.. ráno si udělám ten druhý test, snad tam bude nějaká změna…
a jak se cítíš?? něco podezřelého??? ![]()
Holky… myslím, že u mé dcery nikdo na to nemohl myslet víc než já - sledovala jsem bazálku, hlen, čípek, sliny s mikroskopem a ovu testy.. a bác… byla jsem těhotná!!!..takže na tyto řeči se vykašlete!!!§
určitě se to podaří… i když na to budete myslet či nebudete!!! věřím, že ten čas přijde!!! držím moc moc palce!!!
@Selfi píše:
Holky… myslím, že u mé dcery nikdo na to nemohl myslet víc než já - sledovala jsem bazálku, hlen, čípek, sliny s mikroskopem a ovu testy.. a bác… byla jsem těhotná!!!..takže na tyto řeči se vykašlete!!!§určitě se to podaří… i když na to budete myslet či nebudete!!! věřím, že ten čas přijde!!! držím moc moc palce!!!
Já jsem taky na to moc myslela, i dr. Jaroš mi „vynadal“, že moc čtu a přemýšlím, ať to vypustím, ale to prostě nejde. A nakonec to vyšlo.
![]()
@Selfi jsem na ty tvé testíky zvědavá, ale tak na 90% to máš jasné!
Já se necítím nějak zvláštně. Jen jsem byla dneska hnusná, kolegyně mi řekla, že vypadám divně- jestli nejsem v tom
ale na tom není nic zvláštního ![]()
holky, tak porovnání včerejšího a dnešního -
dnešní je ten horní!!!
( v reálu je rozdíl daleko větší
!!
@Selfi tedaaaa!!!
no tak to je už pořádná čárka a ne dušík! ![]()
to oznámení ve středu v kulturáku musí vyjít ![]()
@lucousek0 a že by u tebe také?
holky nějak se rozjíždíte! A kdy se chystáš testovat? až když nepřijde ms?
Já právě vždy čekám na ms a ona holka je mi věrná, vždy se vrací vcelku pravidelně.. takže ani moc netestíkuji ![]()
@Campari1 píše:
Nám pomohla metoda ivf- nic jiného u mě bohužel nefunguje
na Vánoce se moc těším, sice to bude hektické asi, ale zvládám- manžel mi vždycky pohlídá a já na tři hodiny mezi kojením lítám kupovat dárky, peču cukroví v noci apod
[/citace
a co je u Vás za problém? teda pokud chceš o tom mluvit.
Věřím, že to musí být s prďolkou záhul. Ale zas se nevyrovná nic tomu, když Vás je na Vánoce o jednoho víc.Každý rok si teď říkám, tak příští Vánoce už snad budeme 3..hm
@vanil nemám vůbec ovulaci, neraguju na clostil - mám PCOS, takže u mě pomohlo až ivf ![]()
no o těch Vánocích ani nemluv, taky jsem si každý rok říkala, že snad příště už budeme tři a prd
, vloni to bylo ještě korunováno strávením Štědrého dne u tchýně a se švagrovou, která měla malé mimino (protože podle manžela ve dvou přece ještě nejsme rodina, tak nemůžeme být sami), takže depka jako blázen
to jsem si říkala, že horší už to být nemůže, a že když jsem zvládla tohle, tak už mě nic nepoloží
no a za dva měsíce už jsem byla těhotná - někdy pomůže i „léčba šokem“ ![]()
tak ti držím palce, ať to jsou skutečně poslední Vánoce ve dvou ![]()
@Selfi jé, to je krásný test
půjdeš na krev? já bych to asi nevydržela a šla bych ![]()
Letosni vanoce bych uplne vynechala..predstavovala jsem si je uplne jinak..depka graduje, jsem trosku jak papinak..