CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1116
14.12.13 21:33

Jsem na mobilu tak asi delam neco spatne jedine co se mi ukaze po kliknuti na pridat prispevek je ze nebyl zadam zadny text a jeste zvyraznene cervene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 21:53

@Baby1987 no a pod tím červeným jen okno… a v jeho pravém horním rohu je přidat fotku… nicméně.. je možné, že mobil má nějaké jiné nastavení a nejde.. to :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
14.12.13 21:56

No tak ma mobil asi ma jine nasttaveni tu to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
14.12.13 21:58

Tak asi jo, protože to bys určitě našla…!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
14.12.13 22:00

Jj tady to z mobilu nejde na zed ale do soukromych jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
14.12.13 22:32

A já…4 denní zpoždění menzes…zas svitla naděje, tak nějak jsem byla happy a v pohodě…a dnes špinění…a můžu říct, že jak jsem se držela a jako, podle všech rad NA TO nemyslela, tak dnes mega depka…a to mi ještě kamaráka poslala fotky svého 14 denního miminka… no byla a :,( :,( :,( jsem z toho úúúplně v prdeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
15.12.13 11:00

:mavam: :mavam: :mavam: Tak kde máme dnešní testík??? 8) 8) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.12.13 17:20

@Bára40 Ahoj, tak to je na prd…vím, co to je jak člověk doufá, že by… a
pak nic :zed: jinak depku mám taky, kamarádka včera porodila holčičku takže fotky jsem taky viděla a psaly jsme si co a jak.Do toho můj chlap šel dnes malou zapíjet. A já musím dělat, že to se mnou vůbec nic nedělá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
15.12.13 17:21

@Selfi tak co dnes??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.12.13 10:33

To delani, ze to se mnou nic nedela, to je nejhorsi..se pak nedivim, ze te se mnou nekdy zahybe..v praci mam kolegyni, co ma 4leteho chlapecka..a porad vyklada jen o nem, o vanocich, atd..a ja zatinam zuby, abych nebulela..;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.12.13 10:39

@Bára40 buď klid, jsem na tom úplně stejně. Prý nemyslet na to, upřímně, já na to myslím denně. Nevím, jak se mám zaměstnat, aby se mi pořád těhotnění nehonilo hlavou. Navíc moje dvě nejlepší kamarádky o našem snažení ví, jedna mě podporuje a druhá má vždy takové řeči typu: „a co vy dva? Nejde Vám to že…“ To bych ji zabila!! Takže jestli někdo ví, jak se zbavit těchto myšlenek, sem s tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.12.13 10:44

V sobotu mi to rekl dokonce i drahy..kdyz jsem to dostala a zacla bulet..ze s takovou nebudu tehotna nikdy..no malem jsem mu jednu vrazila..ale chapu, ze to neni lehke ani pro nej..furt ty kelimky, ejakulat na povel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
16.12.13 10:47
@Bára40 píše:
V sobotu mi to rekl dokonce i drahy..kdyz jsem to dostala a zacla bulet..ze s takovou nebudu tehotna nikdy..no malem jsem mu jednu vrazila..ale chapu, ze to neni lehke ani pro nej..furt ty kelimky, ejakulat na povel :lol:

Muž mi taky řekl, že problém je v mojí hlavě… Nezmohla jsem se ani na slovo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.12.13 10:50

Vcera byla ve Strepinach reportaz o zene, co dlouho nemohla otehotnet..takove zeny pry mivaji casto v dobe menzes tehotensky syndrom..taky to mivam..staci den zpozdeni a uz jsem tehotna..mivala to i moje fenecka, u psu je to falesna brezost..pred haranim si delaji pelisky, shromazduji hracky, mazli se..a prave v tomto obdobi by na ne clovek mel byt prisny, aby nezblbly..takze ten muj drahy to vlastne udelal spravne, kdyz me tak krasne sjel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
16.12.13 10:53

:zed: @liu82 jak tak koukam, vsude stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie