Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucousek0 ........... no… podle mě nesílí tak, jak by měla, přijde mi to jako přes kopírák minule
…
to mě moc mrzí…ale jestli se ještě nerozjela, tak je pořád naděje!!!???
@Selfi minule to bylo tak stejně? Musíš věřit, že teď to bude ok. Fakt zkus ráno znova. Myslím, že tentokrát naděje už není. Tak nálada dnes na nic.
@lucousek0 jj, minule jsem měla pozitivní test, který nesílil, v děloze nic, hcg stoupalo, klesalo, stoupalo… po 14dnech jsem začla krvácet a měla dost bolesti, ale hcg rostlo, dojížděla jsem na fakultku s podezřením na mimoděl– rozlousklo se to až v 9tt
revize, postupně jsem potrácela..100% mělo nějakou gen.vadu, v podstatě se ani nevyvinulo do počáteční fáze ![]()
@Selfi aha, tak to muselo být taky hnusné období
ale nestresuj a testuj ráno, dej vědět. Budu držet moc palce ![]()
@Selfi no..kdyby to bylo hned po ivf, tak bych uz asi jasala..ale po ivf uz jsem jednou menzes mela radne v terminu a ted mely byt druhe..a to jsem jen den spinila..a to jeste se 4 dennim zpozdenim..toz nevim, je to nejake divne
@Bára40 u té známé to zase vycházelo tak, že vlastně nikdo nechápe, kdy otěhotněla, ale doktoři právě říkali, že to tělo je prostě tak doblblé z těch hormonů, že prostě neví co, takže možná je to stejné i u tebe…
věřím, že to vyjde!!!
Holky, testík zesílil…sice mám jen porovnání včerejšího dr.maxe a dnešního ranního dr. maxe, ale změna vidět je..tak snad to bude dobré.. tímto s testováním končím alespoň na 5dní, protože ty nervy už mě vážně štvou… takže asi to bylo opravdu způsobeno tou naředěnou močí…
mám sice jen nekvalitní fotku z mobilu, ale rozdíl vidět snad je… ( tohle jsou testy dr.max, ty mi vycházejí slaběji než Pepino( ty co jsem vkládala předevčírem,.) spodní je dnešní a ten nad tím je ze včerejšího odpoledne…
@Selfi tak vidíš
jestli chceš mít jistotu, zajdi si na krev jako samoplátce, ale nevím, jak budou teď laborky fungovat přes svátky.
Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.
Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj ![]()
@lucousek0 hm?
co ty? nepíšeš jestli tedy ms přišla nebo ne..testuješ či co?! budou tady dva darečky pod stromeček? ![]()
Všem tady pěkné Vánoce!! Pohodu ať už s bobíšky nebo bez nich!
Musíme věřit, že už ty další budeme více početnější ![]()
@Selfi Ahoj, nestresuj se kvůli slabé odpolední čárce. Když tak testuj jen ráno z první moči a spíš tak až za 2 nebo 3 dny od posledního testu. V EF mi říkali, že po pozitivním testu si mám zajít na pohotovost a nechat si udělat HCG test. Podle mne to pojištovna proplatí. Řekni jim, že jsi po IVF a že tě vlastně lékař vz centra poslal, protože CAR má dovolenou. A Utrogestan bereš? Možná by to pomohlo udžet těhotenství.
promluvil laik
Raději fakt zkus tu pohotovost pro klid v duši, pokud máš pochybnosti. Ty odpo testy s naředěnou močí jsou akorát stresové faktory č.1.