Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucousek0 @vanil
holky, a jak jste teda na tom??? )Lucousku, ty jdeš na IUI??? Vanil, co vy???
@vanil @Selfi holky já na IUI můžu až nějak v květnu nebo červnu, ale nevím jak to bude. Dr.mi řekl, že po roce bych měla mít pauzu s hormonama. A nevím na jak dlouho. Doufám, že to té doby to stihnem
Brala jsem Clostil..a Pregnyl mi sestřička píchla ve čtvrtek. Včera jsem snažení nějak nestihly, tak dnes to musíme dohonit ![]()
@Selfi ani jsem nepogratulovala ke dvěma //
krásné!!!
A dál jsem se chtěla zeptat všech, co si myslíte. V říjnu a v listopadu jsme byli na inseminaci. V prosinci už ne, nějak nebyl čas. Brala jsem jen clostil a snažili jsme se sami
Nedopadlo to // ale co už. V lednu jsme chtěli jít na poslední ze tří inseminací, ale asi na to prdíme a necháme tomu volný průběh. A teď k dotazu, mám si nechat předepsat clostil nebo se na to mám vykašlat úplně… A co utroš? Mám ho brát? Co myslíte?
A
jak jsi na tom s ovulkou? pokud ji mas, tak si mysli, ze brat v kuse
clostik neni treba, je to indivindi…dej si treba mesic, dva pauzu a pak
uvidis..i kdyz pry je mit lepsi iui za sebou, kdyz je telo zblble z tech
hormonu… pisu z mobilu…
@Selfi jj, ovulka dobrý, tu mám.
Já právě zvažuji, jestli dokončit to iui nebo už to nechat tak… Máme teď docela jiné starosti, začínáme stavět domek, taky jsem začala cvičit Mojžíšovou, přihlásila se do baletu atd. Tak teď babo
raď. Jestli třebas leden nebo únor poslední iui včetně clostilu apod. Nedokážu se rozhodnout… ![]()
Dle naší zkušenosti, asi bych brala jen ten clostik a měla domací snaženičko
.Nám to taky dlouho nešlo
,pár neúspěšných IUI a pak jsme v květnu začali taky rekonstruovat baráček a v červenci to přišlo samo
.Asi fakt to má něco do sebe, že když začneš myslet na něco jiného, tak to jde ![]()
@bozenkakatenka možná máš pravdu. Uvidím, asi v lednu na iui ne, jen si vyzvednu clostil a budeme se snažit sami. V únoru možná ještě zkusím to poslední iui…
@Selfi Clostil beru myslím od toho května, takže za chvíli to bude už rok
celkově to nějak letí že? A jak ty se teď cítíš? @liu82 Ahoj,já bych do poslední IUI šla a pak teda domácí snažení ![]()
Jinak taky uvažuju ať ty myšlenky na mimi trochu uklidním a že by jsme udělaly svatbu, takže na to nebudu tolik myslet
Ale zase nevím jestli do toho jít kdybych náhodou otěhotněla
kdyby člověk věděl…
@lucousek0 jůůů:) svatba!!
.. já bych do ní šla
…určité věci nenaplánuješ a nemůžeš čekat, že to vždy vyjde, jak se to hodí
…začni se soustředit na svatbu a bude to na to šup!!!
a přesně, jak říkáš, dej si na chvilku pauzu od hormonů (stejně si myslím, že jejich působení bude trošku dobíhat) a třeba to fakt přijde…
Pachatele se vraci na misto cinu ahoj vsem
v lednu se jdem domluvit na ivf ![]()
@phoma
ahoj podruhé
!!!
takže ivf.. super!!! tak to mám radost!!! těším se na dvojčátka
!!
@Selfi ja asi necham zavest jen jedno mam tu blbou srazlivost stitnou a vysoky tlak tak nebudu riskovat