CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
6.1.14 08:42

@Bára40 taky musim zavolat sestre jsem zapomnela na kdy jsem objednana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 09:35

@Selfi tak nějak jsem to malinko probíraly, ale zase ti chlapi… prý je ještě dost času to řešit atd, moje nervy :D tak jsem říkala, že i když jsme už zasnoubení tak se nechci vdávat tak 5 let až :D Takže budu muset postupně do něho hučet :) a ty zatím těhu tajíš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
6.1.14 10:19

Ahoj, holky :mavam:! Do Ef už chodím 3roky, mám za sebou 2×IVF-neúspěšně…Nevíte, jak se to tam teď pohybuje cenově? Hodně jsem slyšela, že to má zdražit atd.,tak ať mám nějaký přehled…jako jestli menopur je 20× na poj. a pak se 100kč doplatkem každá další ampulka, atd. atd..Zajímají mě jen ceny ohledně IVF. IUI pro mě není aktuální. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 16:20

Holky poraďtě : chci si koupit nějaký podpurný přípravek. Máte nějaké zkušenosti?
Kromě čajů, a Femigard…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
6.1.14 16:35

@lucousek0 ja pila gynex po revizi jinak nosifol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
6.1.14 17:35

@lucousek0 jestli máš PCOS tak je na to dobrý právě ten nosifol, jak psala phoma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 18:19

@phoma taktéž mě čeká 1.IVF, dlouho jsme otáleli, u nás bohužel také IUI xkrát nevyšlo. Ale zas jsi měla už spontánní otěhotnění! to je plus :palec:
Potom informuj ohledně tvých krůčků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 18:29
@lucousek0 píše:
@vanil tak to je super, že manžel na to přistoupil :) t :) k těch info okolo IVF je asi hodně co 8o Já bych to spíš probrala pořádně s dr.co a jak. Budu držet moooc palce :) s tou svatbou jste mi nakonec pomohly se rozmyslet :D jěště to probrat s tím mým chlapem :)

jojo s doktorem to proberu to víš, že jo. Ale přece jen člověk v ordinaci pak sedí a polovinu věcí co řekl nevnímá :) tak aspoň chci trochu vědět o čem bude řeč a nechci si úplně nechat diktovat co zrovna se mu bude líbit a mi třeba ne :think:

a k vaší svatbě! chlap bude určitě mooc rád, že si takovou pěknou ženu bude brát :lol:.. hlavní vybrat termín a místo a pak už si stejně cerepetičky budeš řešit ty sama jako ženská :lol:

já budu kupovat právě nosifol, našla jsem vcelku ok cenu, tak si tam tento týden skočím alespoň pro jedno balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 18:30

@Bára40 tak co jakpak dnes v EF? jak to máš naplánováno? JAroš byl hodný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 18:36

@Selfi jj děkuji.. také mám radost, že to bude tedy dřív ;) asi si uvědomil, že přece jen jdu do „věku“ :lol:.. jojo a chlapi rádi dělají caviky, asi je třeba to mnohdy rozhodnout za ně nebo je postavit před hotovou věc :)
jak ty jsi zvládla 1. lednový den se školáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 18:38

@lucousek0 @vanil přesně tak, vytlač z něj termín a místo a zbytek už si stejně více méně pořešíš sama :) málo který chlap s nadšením bude řešit barvu ubrousků a květinovou výzdobu :) a jak říká vanil, takovou kočku, jako jsi ty.. by měl hnát on k oltáři :)

já dneska byla na gyndě u svého… tak mimi už mělo krásně srdíčko, řekla bych výraznější než minule na té pohotovosti.. měřil ho a odpovídá přesně na den tak jak jsem měla ovulku :)… tak zatím snad dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 19:35

@vanil @Selfi tak ten Nofisol zkusím, a nepere se to nějak s hormonama? Vůbec nevím… Jinak jste mě pobavily s tou svatbou :D Tak uvidíme kdy nakonec to bude, je mi jasné, že většinu budu zařizovat já :D Selfi takže mimi pěkně roste, jen tak dál. Uvidíš jak to poletí a za chvíli budeš rodit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 19:37

@vanil jsem zvědavá jak to nakonec s IVF pořešíte :) takže na jaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
6.1.14 19:43

@lucousek0 ne nosifol je jen vitaminy becko, cecko jukni na jejich stranky
 http://www.axonia.cz/…osifol-sacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 19:50

@lucousek0 jj, a zrovna jsem na vlastní kůži pocítíla, že i hcg roste, jelikož jsem se po dlouhé době opět seznámila z blízka se porcelánovou krásnou :poblion: :poblion: :poblion: ( přesně úderem 7. týdne, jako u obou děti jsem začala :poblion: )… no, bude to ve škole zážitek :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí