Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bára40 taky musim zavolat sestre jsem zapomnela na kdy jsem objednana ![]()
@Selfi tak nějak jsem to malinko probíraly, ale zase ti chlapi… prý je ještě dost času to řešit atd, moje nervy
tak jsem říkala, že i když jsme už zasnoubení tak se nechci vdávat tak 5 let až
Takže budu muset postupně do něho hučet
a ty zatím těhu tajíš???
Ahoj, holky
! Do Ef už chodím 3roky, mám za sebou 2×IVF-neúspěšně…Nevíte, jak se to tam teď pohybuje cenově? Hodně jsem slyšela, že to má zdražit atd.,tak ať mám nějaký přehled…jako jestli menopur je 20× na poj. a pak se 100kč doplatkem každá další ampulka, atd. atd..Zajímají mě jen ceny ohledně IVF. IUI pro mě není aktuální. Díky
Holky poraďtě : chci si koupit nějaký podpurný přípravek. Máte nějaké zkušenosti?
Kromě čajů, a Femigard…
@lucousek0 jestli máš PCOS tak je na to dobrý právě ten nosifol, jak psala phoma.
@phoma taktéž mě čeká 1.IVF, dlouho jsme otáleli, u nás bohužel také IUI xkrát nevyšlo. Ale zas jsi měla už spontánní otěhotnění! to je plus ![]()
Potom informuj ohledně tvých krůčků!
@lucousek0 píše:
@vanil tak to je super, že manžel na to přistoupilt
k těch info okolo IVF je asi hodně co
Já bych to spíš probrala pořádně s dr.co a jak. Budu držet moooc palce
s tou svatbou jste mi nakonec pomohly se rozmyslet
jěště to probrat s tím mým chlapem
jojo s doktorem to proberu to víš, že jo. Ale přece jen člověk v ordinaci pak sedí a polovinu věcí co řekl nevnímá
tak aspoň chci trochu vědět o čem bude řeč a nechci si úplně nechat diktovat co zrovna se mu bude líbit a mi třeba ne ![]()
a k vaší svatbě! chlap bude určitě mooc rád, že si takovou pěknou ženu bude brát
.. hlavní vybrat termín a místo a pak už si stejně cerepetičky budeš řešit ty sama jako ženská ![]()
já budu kupovat právě nosifol, našla jsem vcelku ok cenu, tak si tam tento týden skočím alespoň pro jedno balení
@Bára40 tak co jakpak dnes v EF? jak to máš naplánováno? JAroš byl hodný? ![]()
@Selfi jj děkuji.. také mám radost, že to bude tedy dřív
asi si uvědomil, že přece jen jdu do „věku“
.. jojo a chlapi rádi dělají caviky, asi je třeba to mnohdy rozhodnout za ně nebo je postavit před hotovou věc ![]()
jak ty jsi zvládla 1. lednový den se školáčky?
@lucousek0 @vanil přesně tak, vytlač z něj termín a místo a zbytek už si stejně více méně pořešíš sama
málo který chlap s nadšením bude řešit barvu ubrousků a květinovou výzdobu
a jak říká vanil, takovou kočku, jako jsi ty.. by měl hnát on k oltáři ![]()
já dneska byla na gyndě u svého… tak mimi už mělo krásně srdíčko, řekla bych výraznější než minule na té pohotovosti.. měřil ho a odpovídá přesně na den tak jak jsem měla ovulku
… tak zatím snad dobré ![]()
@vanil @Selfi tak ten Nofisol zkusím, a nepere se to nějak s hormonama? Vůbec nevím… Jinak jste mě pobavily s tou svatbou
Tak uvidíme kdy nakonec to bude, je mi jasné, že většinu budu zařizovat já
Selfi takže mimi pěkně roste, jen tak dál. Uvidíš jak to poletí a za chvíli budeš rodit. ![]()
@vanil jsem zvědavá jak to nakonec s IVF pořešíte
takže na jaře?
@lucousek0 ne nosifol je jen vitaminy becko, cecko jukni na jejich stranky
http://www.axonia.cz/…osifol-sacky
@lucousek0 jj, a zrovna jsem na vlastní kůži pocítíla, že i hcg roste, jelikož jsem se po dlouhé době opět seznámila z blízka se porcelánovou krásnou
( přesně úderem 7. týdne, jako u obou děti jsem začala
)… no, bude to ve škole zážitek ![]()