CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7965
6.1.14 19:51

@Selfi a jak dlouho te to minule trapilo.drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 19:52

@phoma do 20tt!!! :pocitac: :pocitac: ( kapačky, tabletky!!) no… super, tak tajně jsem doufala, že už tělo po třetí nebude tak vyšilovat :poblion: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
6.1.14 19:52
@lucousek0 píše:
@vanil @Selfi tak ten Nofisol zkusím, a nepere se to nějak s hormonama? Vůbec nevím… Jinak jste mě pobavily s tou svatbou :D Tak uvidíme kdy nakonec to bude, je mi jasné, že většinu budu zařizovat já :D Selfi takže mimi pěkně roste, jen tak dál. Uvidíš jak to poletí a za chvíli budeš rodit. :D

Luci, já jsem Nosifol pila, než jsem otěhulila. Měli jsme jít na IUI a nakonec jsme nemuseli na nic. Ale měla jsem to i s clostíkem. :mrgreen: Nevím, jestli to bylo tou kombinací, ale prostě u mě to nějak asi zabralo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
6.1.14 19:53

@babulka01 tak co vse pripraveno to je hrozne jak to uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 19:56

@Selfi o jéj, tak už se to rozjelo :roll: snad to nebude taková hrůza. Pojaké době se vám to vlastně povedlo? @phoma já to blbě napsala :D díky kuknu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 20:01

Jinak beru je kyselinu listovou, se dívám, že v tom je taky obsažena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 20:06

@lucousek0 no, když nepočítám ten neúspěch v březnu, tak po 4 letech!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 20:10

@Selfi ahat tak to byl březen, já myslela, že to bylo déle. No i tak to je doba co…ale teď jste se konečně dočkaly :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 20:12

@Selfi jeeee jsi víděla dneska opět :srdce:!! Brzo už :poblion:. Ale víš jak jsi říkala klidně blinkání, hlavně ať tam mimi je!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 20:14
@Selfi píše:
@lucousek0 no, když nepočítám ten neúspěch v březnu, tak po 4 letech!!!

FAkt? 4 roky! :? já myslela, že míň než my!! Tak to je ještě vidina, že to může jít samo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
6.1.14 20:16
@phoma píše:
@babulka01 tak co vse pripraveno to je hrozne jak to uteklo

Snad jo, dneska mě pobolívá trošililinku podbřišek jako na ms, tak uvidíme, jestli jsou to poslíčci nebo co. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 20:17

@vanil jj, 4 roky, přitom první bylo po 5ti měsících a druhé cca po roce a něco… takže ty 4 roky docela nechápu, ale možná mám něco po tom císaři jinak a to udělalo ten problém.. uvidíme..

holky, pokud nemáte vyloženě srůsty a opravdu konkrétní problém, tak si myslím, že šance je vždy… důležité je, aby i chlap řekl, že tento měsíc to klapne,, u nás to tak bylo.. tak nevím, asi mi tam do té doby dával slepé náboje :),,, v prosinci mi prostě řekl, prdíme na IVF, do té doby budeš těhotná… a taky že jo, ještě ten cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 20:19

@babulka01 ty jo, můj prcek byl už ve tvém týdnu 5 týdnů na světě a zrovna jsme ho vezli v tom věku domů :)

myslím, že stahy poznáš.. jsou to takové křeče,, spíše nárazové, na chvíli to odezní a pak znovu… zpočátku slabší… později je poznáš 100% :palec:

a budeš rodit normálně nebo císařem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 20:21

@Selfi a nemůže nám to ten tvůj také vyvěštit!? :mrgreen: :mrgreen:

Je to fakt skvělé takové zázraky, i když u tebe jsem si říkala, že to musí dříve nebo později přijít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 20:23

@babulka01 tak zanedlouho se můžeme těšit na přírůstek do eurofertilové rodinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí