CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
6.1.14 20:24
@Selfi píše:
@babulka01 ty jo, můj prcek byl už ve tvém týdnu 5 týdnů na světě a zrovna jsme ho vezli v tom věku domů :)

myslím, že stahy poznáš.. jsou to takové křeče,, spíše nárazové, na chvíli to odezní a pak znovu… zpočátku slabší… později je poznáš 100% :palec:

a budeš rodit normálně nebo císařem??

Malá je hlavičkou dolů, takže zatím normálně, pokud se něco nepokazí. ;) Křeče to nejsou, je to jenom taková mini bolest, jak ti začínají měsíčky, tak nevím, jestli toj sou taky poslíčci nebo ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
6.1.14 20:25
@vanil píše:
@babulka01 tak zanedlouho se můžeme těšit na přírůstek do eurofertilové rodinky :lol:

Si pííííš, sice je to přirozeně, ale sestřičky v EF mi daly nějaký papír na vyplnění, že ať jim to pak dodám. A prý osobně, aby se mohly podívat na miminko. :lol: :lol: Už vidím tu cestu z Karviné do Ostravy. 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 20:26

@vanil holky, to já si říkám u vás taky!!! pokaždé, když čekáte ms!!! tož tento měsíc zaberte a uvidíte, že nakonec penízky z ivf ušetříte na výbavičku!! :srdce:

no, nevím, jak to manžel vyvěštil, taky jsem koukala :) zrovna dělá palačinky :)..tak si dám… jsem zvědavá, co to se mnou udělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 20:28

@babulka01 jojo je třeba i sestřičky motivovat miminkama :) i když v tom tentokráte prsty neměli, ale málem jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
6.1.14 20:31

@Selfi ten tvůj mažel to je úplná modla :D.. věští, vaří! :lol:.. pokud můžeš tak si dej i za nás :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
6.1.14 21:03

Selfi taky uvazuji co snist od vanoc mi je blbe a obcas zvraceni obcas to rozdychamam preju at to brzo prejde takx v to doufam ale hlavni je ze to je priznak zvysovani hcg pry tak uvidime co na kontrole ve ct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
6.1.14 21:03

@Selfi přesně tak, manžel je zlatíčko co? :) To mu mému to věštění, že to výjde zatím moc nevychází. nevím kde dělá chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 21:30

@vanil no, tak počkej, vaří doma jen palačinky :) a bramboráky :) na ty mě sbalil :) občas vyluxuje, vyklidí myčku, ale to je tak vše :)… a když říkám občas, tak myslím tak dvakrát do měsíce :lol:

malý má kašel, horečku a bolí ho v krku :(, zítra hurá k dětské, snad tam něco nechytnu :(… už jsem volala do práce- zástupkyni, že přijdu později, chjo, zasr. počasí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
6.1.14 21:30

@babulka01 to budou asi poslíčky :).. holt už to máš za pár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
8.1.14 11:16

ENDOMETRIOZA

Holky, jste tu některá s endometriozou??? a chodíte do car eurofertil nebo jste chodily???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
8.1.14 16:38

Muzete mi nekdo lajcky a polopate vysvetlit, proc pri uzivani prednisonu pred ivf nesmi zena prijit do styku se spermiema, resp.mit styk s ochranou :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.1.14 07:53
@tojemaras píše:
Holky, jste tu některá s endometriozou??? a chodíte do car eurofertil nebo jste chodily???

mám endiometrosu, prý 1.stupně, ale zjištěnou už před 2 lety, takže kdoví jaký stupeň mám nyní. Do Eurofertilu chodím. Proč, copak potřebuješ vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.1.14 07:56
@Bára40 píše:
Muzete mi nekdo lajcky a polopate vysvetlit, proc pri uzivani prednisonu pred ivf nesmi zena prijit do styku se spermiema, resp.mit styk s ochranou :)?

myslím, že to má souvislost s tím ať si tělo nevytváří obranné látky proti spermiím v průběhu léčby prednisonem. Ale jinak se přesně zeptej dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
9.1.14 09:12

@vanil no spíš mi jde o to, jestli se daří otěhotnět atd, jestli jsou holky, co chodí do eurofertilu nebo spíš chodily a zadařilo se mimčo s endoškou a po jak dlouhé době a jestli stačilo IUI atd :) já mám endošku nevím kterého stupně, ve zrpváě to nebylo, ale těch ložisek bylo víc no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
9.1.14 10:07

Holky, neviděly jste dneska Snídani s Novou, řešilo se vše kolem IUI. Ale nestihla jsem to, tak jestli tam bylo něco zajímavého? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí