Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi píše:
@babulka01 ty jo, můj prcek byl už ve tvém týdnu 5 týdnů na světě a zrovna jsme ho vezli v tom věku domů…
myslím, že stahy poznáš.. jsou to takové křeče,, spíše nárazové, na chvíli to odezní a pak znovu… zpočátku slabší… později je poznáš 100%
a budeš rodit normálně nebo císařem??
Malá je hlavičkou dolů, takže zatím normálně, pokud se něco nepokazí.
Křeče to nejsou, je to jenom taková mini bolest, jak ti začínají měsíčky, tak nevím, jestli toj sou taky poslíčci nebo ne. ![]()
@vanil píše:
@babulka01 tak zanedlouho se můžeme těšit na přírůstek do eurofertilové rodinky
Si pííííš, sice je to přirozeně, ale sestřičky v EF mi daly nějaký papír na vyplnění, že ať jim to pak dodám. A prý osobně, aby se mohly podívat na miminko.
Už vidím tu cestu z Karviné do Ostravy.
![]()
@vanil holky, to já si říkám u vás taky!!! pokaždé, když čekáte ms!!! tož tento měsíc zaberte a uvidíte, že nakonec penízky z ivf ušetříte na výbavičku!! ![]()
no, nevím, jak to manžel vyvěštil, taky jsem koukala
zrovna dělá palačinky
..tak si dám… jsem zvědavá, co to se mnou udělá ![]()
@babulka01 jojo je třeba i sestřičky motivovat miminkama
i když v tom tentokráte prsty neměli, ale málem jo ![]()
@Selfi ten tvůj mažel to je úplná modla
.. věští, vaří!
.. pokud můžeš tak si dej i za nás ![]()
Selfi taky uvazuji co snist od vanoc mi je blbe a obcas zvraceni obcas to rozdychamam preju at to brzo prejde takx v to doufam ale hlavni je ze to je priznak zvysovani hcg pry tak uvidime co na kontrole ve ct
@Selfi přesně tak, manžel je zlatíčko co?
To mu mému to věštění, že to výjde zatím moc nevychází. nevím kde dělá chybu ![]()
@vanil no, tak počkej, vaří doma jen palačinky
a bramboráky
na ty mě sbalil
občas vyluxuje, vyklidí myčku, ale to je tak vše
… a když říkám občas, tak myslím tak dvakrát do měsíce ![]()
malý má kašel, horečku a bolí ho v krku
, zítra hurá k dětské, snad tam něco nechytnu
… už jsem volala do práce- zástupkyni, že přijdu později, chjo, zasr. počasí!
Holky, jste tu některá s endometriozou??? a chodíte do car eurofertil nebo jste chodily???
Muzete mi nekdo lajcky a polopate vysvetlit, proc pri uzivani prednisonu pred ivf nesmi zena prijit do styku se spermiema, resp.mit styk s ochranou
?
@tojemaras píše:
Holky, jste tu některá s endometriozou??? a chodíte do car eurofertil nebo jste chodily???
mám endiometrosu, prý 1.stupně, ale zjištěnou už před 2 lety, takže kdoví jaký stupeň mám nyní. Do Eurofertilu chodím. Proč, copak potřebuješ vědět.
@Bára40 píše:
Muzete mi nekdo lajcky a polopate vysvetlit, proc pri uzivani prednisonu pred ivf nesmi zena prijit do styku se spermiema, resp.mit styk s ochranou?
myslím, že to má souvislost s tím ať si tělo nevytváří obranné látky proti spermiím v průběhu léčby prednisonem. Ale jinak se přesně zeptej dr.
@vanil no spíš mi jde o to, jestli se daří otěhotnět atd, jestli jsou holky, co chodí do eurofertilu nebo spíš chodily a zadařilo se mimčo s endoškou a po jak dlouhé době a jestli stačilo IUI atd
já mám endošku nevím kterého stupně, ve zrpváě to nebylo, ale těch ložisek bylo víc no
Holky, neviděly jste dneska Snídani s Novou, řešilo se vše kolem IUI. Ale nestihla jsem to, tak jestli tam bylo něco zajímavého? ![]()