CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
814
9.1.14 12:33

@vanil stejne je to paradox..ze v dobe snazeni se o mimi nemas prijit do styku se spermiema co? A polykat muzu? :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.1.14 13:37

@tojemaras no tak mě se ještě nezadařilo ;) snažíme se skoro 3 roky. Hned po laparo na mě dr. vychrlil, že to vypadá na IVF.. ale já to chtěla nechat na přírodě a zkoušeli jsme spontánně.. slyšela jsem, že spoustu holek i s endoškou otěhotněly…no ale po roce bohužel nic, minulý rok jsem byla 7× na IUI a teď už opravdu vypadá, že letos IVF..ale asi to je opravdu individuální. Endometriosa nemusi souviset jen s ložisky, ale právě i s imunitou a vůbec pochody v zen. organech..spousta věcí se o působení endometriózy ani neví.
takže teď jen zbývá doufat, že se nám to jakýmkoli způsobem podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
9.1.14 13:48

@Bára40 :D no tak to ses doktora měla zeptat, jestli alespoň to můžeš :lol: Ten by koukal!
Je to paradox, už jsem o tom někde slyšela a přišlo mi to úsměvné. Ale zas nějakou logiku to má. Prednisonem tyto imunit. reakce chceš minimalizovat, tak tím pádem by jsi měla i minimalizovat alergeny. Tak jak se vyhýbá alergik na arašídy arašídům třeba :). TAk si to vysvětluji já. :)
a jak to máš teď jaké máš léky na stimulaci a kdy se chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
9.1.14 15:17

@vanil a kolik platíte za to IUI? nebo za hormony atd? už při vstupní konzultaci chtějí 300 Kč a to má být IUI zdarma :-/… taky mám spoustu známých, co mají endošku a otěhotněly přirozeně… jedna dokonce endošku v hrozném stadiu šíleném, několik let snažení, IVF, IUI, nic a pak přirozeně dvojčata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
9.1.14 17:43

@vanil to jsem se teda měla zeptat, ale napadlo mně to až doma :lol:, chudák drahý! Teď jen prednison, IVF asi v únoru…druhý pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.1.14 07:50

@tojemaras inseminaci máš od pojišťovny 6×/ rok zdarma, za clostík a pregnyl jsem platila jen nějakých 60kč, pak regulační poplatek asi 60 kč za výkon IUI a nějaký poplatek za spg. Vstupní poplatky mají různí lékaři různé, toto s hrazeným výkonem IUI nesouvisí. Takové poplatky nijak neřeším, jsou to vcelku malé částky v porovnání s IVF. A za 7.IUI (bez úhrady pojišťovnou)jsem platila 2000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.1.14 07:52

@Bára40 jojo to by byl chlap také ze mě PAF, prvně snažení snažení a pak na něj s kondomem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.1.14 07:54

TAk holky a já po svátečním snažícím maratonu prd. Dnes se o mě pokouší mrška, :? přišla na čas holka, takže jsem ani nestihla doufat… nu co a jedeme dááál.. ostatně jako pokaždé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
10.1.14 08:44

@vanil to vypada, ze se nam sjednocuji cykly..ja to mam dostat dnes.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.1.14 10:00

@vanil .. a jak teda, půjdete do toho ivf??? už chci vidět zase nějaké //!!! :srdce: :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
10.1.14 10:26

@vanil ok díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
10.1.14 10:31

@Selfi 2.pokus v unoru..a zaroven posledni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
10.1.14 14:10

@vanil sakra takže zase nic :zed: Tak dneska je nálada na prd co :(
My zatím vyčkáváme, ale už to mu taky moc nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
10.1.14 14:40

@vanil pokouší se, nebo už je??? víš, že já jednou začala špinit, ale nakonec z toho bylo úplně něco jiného :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
10.1.14 21:03

Tak u mně už se nic nepokouší, u mně to vypuklo, ale ve velkém stylu…to mám i za ten minulý vynechaný cyklus :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí