Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EBI jo tak jasně no, tak u nás to bude asi trvat déle, spermio, hormonální profil, imunologie, genetika… ale taky chci na IUI, na IVF zatím prachy nemáme
@tojemaras jestli necheš clostík a chceš IUI v přirozeném cyklu, tak musíš zkusit jiné centrum ![]()
@Ha-ni však clostík je na ovulaci a aby byly vajíčka dost velké ne? a to vše mám, tak proč bych musela mít clostík? a proč bych měla zkusit jiné centrum?
@tojemaras protože takový je v EF postup, přes který vlak nejede.
@tojemaras prostě v EF ti na 99% IUI v přirozeném cyklu neudělají. Nikdo tam nehledí na to, jestli sama ovuluješ nebo ne. Dostaneš clostilbegyt a hotovo.
@Ha-ni no myslím, že ne
moje doktorka tam má známé a ví, že clostík nemůžu, takže si myslím, že to bude v pohodě ![]()
Zajímavé je, že tohle jsi psala před půlr okem :
Uživatel je onlineHa-ni
Extra třída
11328 příspěvků 05.06.13 20:49
@Selfi aha, ne před iui se stimulovat nemusí, záleží na tom, jestli dochází k ovulaci. Já chci zkusit iui v přirozeném cyklu.
@tojemaras aha.
POkud na něj špatně reaguješ a doktorka se s dr. zná, tak to určitě pomůže.
Ale jsou i jiné alternativy na stimulované iui. Já na clostil reagovala blbě a stejně by mi ho cpali horem dolem. ![]()
@tojemaras ano, před iui se stimulovat nemusí. To je pravda. A proto jsem si našla jiné centrum, kde mi clostilbegyt nenutí a probíhá iui v přirozeném cyklu. Úspěšnost je stejná (a u mě větší, protože nebudu mít cysty!)
@Ha-ni no vidíš a ty píšeš, že musí… clostík při IUI už pak nemá smysl, má smysl jedině před, aby se vytvořily velké folikuly… pak už smysl ani nemá, ano, reaguju špatně, protože tím, že u mě ovulace normálně probíhají a vajíčka mám dostatečně velká, tak to nepotřebuji, když je to na zvětšení vajíček… já po clostíku měla vajíčka přes 50 mm
@tojemaras no to nebyly vajíčka, ale cysty. Já taky reagovala takhle. Měla jsem po něm cysty.
Jasně že se bere před inseminací
Bere se nejčastěji 3-7DC/5-9DC
@Ha-ni no cysty, ale které vznikly z vajíčka právě, takže v podstatě to byly zvětšené vajíčka… že se mi zvětšily vajíčka až moc (když běžně mám 20 mm)… no takže já clostík nechci a ani si ho nenechám nasadit
@tojemaras ono je to individuální, my už s manželem máme dvě děti a třetí se nedaří, udělali nám jen horm. profil a hned jdu na IUI.Dr chtěl, at jdeme rovnou na IVF, že u nás není na co čekat, ale my s manžou chceme i tak zkusit nejprve IUI.