Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi také chci vidět //, ale já to nebudu. u mě v plném proudu mrška
ne pouhé špinění
..
Ivf v plánu, už se mého neptám, beru to jako jasnou věc
možná příští měsíc se objednám do EF, uvidím.. a kdoví kolik cyklů bude trvat, než k něčemu dojde ![]()
jak ty? opatruješ se?
@lucousek0 nene nic.. nálada normální, už po tolika měsících, to ani jinak brát nejde. to to beru jako normální věc, snažení bylo sice teď větší než obvykle, protože bylo volno a pohoda.. ale jak jsme se bavily o těch chlapech, tak můj nyní zmínil „… takže nic, já do tebe horem dolem a stejně…“ hm ![]()
a vy už po maratonu? nosifol sis už koupila?, já má teď jedno balení doma, takže brzy začnu.
@Bára40 jakto že máš 2. pokus poslední? kvůli věku nebo financím?
@vanil oboje tak nějak dokupy…dneska depka jako kráva…sedím a bečím…ani nevím proč
…a doma jsem skoro za blázna
@vanil to je pravda, že po tolika měsících si člověk zvykne, ale i tak je to zklamání
Chlapi se taky snaží, to je jasné, že to není jen na nás
Jenže výsledek nikde no
Tak to IVF musí vyjít
My máme už po maratonu, a ke konci příštídho týdne se uvidí. Nosifol ještě nemám, jen kys. listovou co beru pořád. A kde jsi ho koupila, přes net?
NOSIFOL: v lékárně se zeptejte na akci 3+1 krabička zdarma…vyplatí se to, ale sami to nemají v nabídce…já dnes načla poslední 4 balení ![]()
@Bára40 jj občas mám také horší měsíce, když to na mě přijde.. teď v zimě je to pro mě nějak lepší..
malé děti jsou zalezlé a mamky v očekávání zahaleny ![]()
na ten nosifol jsou akce, ale já mela za jedno balení vcelku fajn cenu..takže jsem sla radeji do postupného kupování
@lucousek0 tak příští týden chceme zprávičky co a jak! ![]()
nosifol jsem brala přes lékarnu z netu, ale osobní odběr, takže fajn, vyšel mě na nějakých 312,–kc. Ne všude mají akci 4+1. a i tak toto mě vyslo dobre, takže si ho budu kupovat postupně ať to není naráz taková pálka.
@vanil tak to je hodně dobrá cena
ještě se poptám kolik to stojí u nás v lékarně. Příští týden dám vědět co a jak, ale stejně myslím, že opět z toho nic nebude
Já jinak ty depky mám i teď v zimě, i když jsou těhulky zahalené
spíš kolem mě je plno miminek a těhotných, tak to poslouchám pořád do kola
Ale to známe asi všechny.
Holky a v EF když půjdu na IUI, jak dlouho to trvá zhruba od první konzultace, než mě na IUI pošlou? a je pak třeba zůstat celý den doma a odpočívat?
@tojemaras já byla na první konzultaci v prosinci a ted v lednu jdu na prvníí IUI, dnes jsem vzala první clostík, v pondělí a středu jdu na IUI.po zákroku není třeba zůstávat doma a ležet.
@EBI děkuji za rychlou odpověd… no já clostík nechci, mívám folikuly i tak dycky 20 mm tak snad mi ho nebudou cpát… no a prošla jsi nějakými vyšetřeními jo? to tak rychle za měsíc všechno? tak to je super