CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
472
11.1.14 11:32

@Selfi také chci vidět //, ale já to nebudu. u mě v plném proudu mrška :? ne pouhé špinění 8o..
Ivf v plánu, už se mého neptám, beru to jako jasnou věc :) možná příští měsíc se objednám do EF, uvidím.. a kdoví kolik cyklů bude trvat, než k něčemu dojde :nevim:
jak ty? opatruješ se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.1.14 11:38

@lucousek0 nene nic.. nálada normální, už po tolika měsících, to ani jinak brát nejde. to to beru jako normální věc, snažení bylo sice teď větší než obvykle, protože bylo volno a pohoda.. ale jak jsme se bavily o těch chlapech, tak můj nyní zmínil „… takže nic, já do tebe horem dolem a stejně…“ hm :nevim:
a vy už po maratonu? nosifol sis už koupila?, já má teď jedno balení doma, takže brzy začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
11.1.14 11:41

@Bára40 jakto že máš 2. pokus poslední? kvůli věku nebo financím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
11.1.14 14:49

@vanil oboje tak nějak dokupy…dneska depka jako kráva…sedím a bečím…ani nevím proč :,(…a doma jsem skoro za blázna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
11.1.14 17:17

@vanil to je pravda, že po tolika měsících si člověk zvykne, ale i tak je to zklamání :( Chlapi se taky snaží, to je jasné, že to není jen na nás :D Jenže výsledek nikde no :zed: Tak to IVF musí vyjít :palec: My máme už po maratonu, a ke konci příštídho týdne se uvidí. Nosifol ještě nemám, jen kys. listovou co beru pořád. A kde jsi ho koupila, přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
11.1.14 18:18

NOSIFOL: v lékárně se zeptejte na akci 3+1 krabička zdarma…vyplatí se to, ale sami to nemají v nabídce…já dnes načla poslední 4 balení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
11.1.14 19:55

@Bára40 ahoj holky,20.1. mě čeká první IUI.jsem plná očekávání :dance:

• Citovat
  • Upravit
472
12.1.14 09:09

@Bára40 jj občas mám také horší měsíce, když to na mě přijde.. teď v zimě je to pro mě nějak lepší.. :) malé děti jsou zalezlé a mamky v očekávání zahaleny :)
na ten nosifol jsou akce, ale já mela za jedno balení vcelku fajn cenu..takže jsem sla radeji do postupného kupování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.1.14 09:18

@lucousek0 tak příští týden chceme zprávičky co a jak! :)
nosifol jsem brala přes lékarnu z netu, ale osobní odběr, takže fajn, vyšel mě na nějakých 312,–kc. Ne všude mají akci 4+1. a i tak toto mě vyslo dobre, takže si ho budu kupovat postupně ať to není naráz taková pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
12.1.14 09:20

@EBI hodně štěstí!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.1.14 17:00

@vanil tak to je hodně dobrá cena :) ještě se poptám kolik to stojí u nás v lékarně. Příští týden dám vědět co a jak, ale stejně myslím, že opět z toho nic nebude :( Já jinak ty depky mám i teď v zimě, i když jsou těhulky zahalené :D spíš kolem mě je plno miminek a těhotných, tak to poslouchám pořád do kola :zed: Ale to známe asi všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.1.14 17:02

@EBI taky přeji hodně štěstí do prvního IUI :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.1.14 08:48

Holky a v EF když půjdu na IUI, jak dlouho to trvá zhruba od první konzultace, než mě na IUI pošlou? a je pak třeba zůstat celý den doma a odpočívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EBI
13.1.14 08:53

@tojemaras já byla na první konzultaci v prosinci a ted v lednu jdu na prvníí IUI, dnes jsem vzala první clostík, v pondělí a středu jdu na IUI.po zákroku není třeba zůstávat doma a ležet.

• Citovat
  • Upravit
1024
13.1.14 08:55

@EBI děkuji za rychlou odpověd… no já clostík nechci, mívám folikuly i tak dycky 20 mm tak snad mi ho nebudou cpát… no a prošla jsi nějakými vyšetřeními jo? to tak rychle za měsíc všechno? tak to je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí