Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucousek0 ahojky, jak se máš??? co u tebe nového??? co svatba??? v jaké jsi fázi?? pořád nakukuji nějaké novinky, ale asi jste ve fázi čekání na výsledek, co???
já snad dobré, netuším…
nešpiním, nekrvácím, zvracím tak 3krát denně, jsem utahaná, ale jestli je vše ok, nevím, na ult jdu 5.února, to budu tak 11.týden, tak snad bude vše ok??? ![]()
@Selfi Tak to máš teda pravidelné zvracení chudáku
ale to je znamení, že je vše v pořádku ne?
To tak letí, za chvíli budeš už 3.měsíc! Tak informuj, ať víme, že je vše ok
my jsme vlastně v fázi čekání, dnesmám 31. den a nic, ani špinění. Mám pocit, že malinko mi porostly prsa
Ale možná si to vsugerovávám, a možná větší chutě na jídlo. Ale je možné, že si to vsugerovávám
Nevím kdy si udělat test,
aby šlo vůbec něco vidět?
Teď si to po sobě čtu, a píšu samé blbosti za sebou
Mám nový pc a ještě to neumím ![]()
@lucousek0 píše:
@Selfi Tak to máš teda pravidelné zvracení chudákuale to je znamení, že je vše v pořádku ne?
To tak letí, za chvíli budeš už 3.měsíc! Tak informuj, ať víme, že je vše ok
my jsme vlastně v fázi čekání, dnesmám 31. den a nic, ani špinění. Mám pocit, že malinko mi porostly prsa
Ale možná si to vsugerovávám, a možná větší chutě na jídlo. Ale je možné, že si to vsugerovávám
Nevím kdy si udělat test,
aby šlo vůbec něco vidět?
udělej testík hned, už na nich budou dálnice, a taky nám sem pak hod fotečku ![]()
@EBI já si zase myslím, že to moc vidět nebude
a jestli má vůbec co… test nemám ani doma, tak možná zítra ![]()
@phoma píše:
Tak holky mě ten eurofertil snad zase nevyjde
Ty jooooooooooooo, bombáááááááááááááááááááá
![]()
@phoma no nekecéééj!!!
to je bomba!!! holt, u tebe opravdu platí psychika, co???
!!
@lucousek0 tak co test??? tuším, tuším, že tohle bude úspěšný měsíc!!! phoma začla a ty pokračuj společně s vanil!!!
a fofruj pro test, já měla pozitivní už deset dní po ovulce.. takže 26dc při 29denním cyklus! tak kde jsi???
![]()
@Selfi asi joo no i když v práci klidek není ale taky nenutil cas myslet na blbostí
@Campari1 Juuu ty už máš vlastně kuliska.no to je prekvapko hlavně ať je vše ok