Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi no právě, nic nejde plánovat…tak uvidíme, třeba obojí stihnem naráz ![]()
A pořád ti je špatně??? @phoma Ahoj,tak tentokrát to musí vyjít, držím palce
![]()
@lucousek0 … tak třeba to vyjde!!! držím palce, ať je to pořádné překvápko!!
mně zatím až tak špatně není, z vlastních zkušeností vím, že pokud to bude dobré, tak ta krize zvracení teprve přijde, zatím mám žaludek na vodě a musím pořád něco jíst, protože mám prostě divný žaludek,,, kafe bych už nedala, ale zatím nezvracím, takže ok ![]()
@Selfi tak to je dobře, že to není taková hrůza
Snad to tak půjde až do konce. Děti už to ví??? @phoma přesně tak!!! ![]()
@lucousek0 jeeee!! no super nevěstinko
.. jojo souhlasím jděte do toho pokud se vám to honí hlavou… a jestli budeš s bříškem nebo ne, to neřeš. Teď jak se vracím ke své svatbě, také jsem nad tímto uvažovala a teď bych klíííďo brala jako nevěsta i obrovitánské břůško s mimi
a třeba drobek čeká na sezdanou mamku s taťkou! ![]()
@Selfi píše:
@lucousek0 @vanil
holky, a jak jste teda na tom??? )Lucousku, ty jdeš na IUI??? Vanil, co vy???
no my už jsme se trochu pohli s myšlením alespoň, nebo spíš manžel konečně.
Prvně, že teda ivf jo, ale až někdy na podzim a já to začala plánovat na jaro a prostě se to u něj tak nějak ujalo
Tedy prozatím to vypadá, že bychom do IVF šli nějak březen/duben nebo květen. Takže teď lustruju internet denně a sbírám info a jsem z toho všeho zmatená pro co se vlastně rozhodnou, jeslti minimálka nebo normální, dál jestli s ICSI a jestli PK… ty brďo je toho nějak moc ![]()
Jsem ráda, že ty jsi v pořádku! Jen tak dál! ![]()
@phoma na kolikáté IVF se chystáte? tak snad tento rok bude pro nás všechny úspěšnější ![]()
@vanil tak to je super, že manžel na to přistoupil
t
k těch info okolo IVF je asi hodně co
Já bych to spíš probrala pořádně s dr.co a jak. Budu držet moooc palce
s tou svatbou jste mi nakonec pomohly se rozmyslet
jěště to probrat s tím mým chlapem ![]()
@vanil prvni na iui se mi uz nechce i kdyz jsem pred rokem otehotnela spontalne tak od te doby se nedari ![]()
@vanil jé, to jsou super zprávy!!! mám radost!!! Hlavně je fajn, že manžel změnil názor a už je otevřenější
… stejně nechápu, že ti chlapi dělají takové cavyky, přitom je to pro ně vlastně stejné jako při IUI… zbytek vše podstupuje žena…
mám radost!
@lucousek0 a už jste to nějak probírali – tu svatbu??
jsem zvědavááá!!
Osprchovana, oholena a uz sedim na eurofertilu..nejak hodne lidi tady dneska hned po ranu.. ![]()