CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
372
4.1.14 23:07

@Selfi no právě, nic nejde plánovat…tak uvidíme, třeba obojí stihnem naráz :D
A pořád ti je špatně??? @phoma Ahoj,tak tentokrát to musí vyjít, držím palce :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
4.1.14 23:11

@lucousek0 tenhle rok je nas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.1.14 23:14

@lucousek0 … tak třeba to vyjde!!! držím palce, ať je to pořádné překvápko!!

mně zatím až tak špatně není, z vlastních zkušeností vím, že pokud to bude dobré, tak ta krize zvracení teprve přijde, zatím mám žaludek na vodě a musím pořád něco jíst, protože mám prostě divný žaludek,,, kafe bych už nedala, ale zatím nezvracím, takže ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
4.1.14 23:15

@phoma to je tutovka!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
4.1.14 23:45

@Selfi tak to je dobře, že to není taková hrůza :) Snad to tak půjde až do konce. Děti už to ví??? @phoma přesně tak!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.1.14 13:18

@lucousek0 jeeee!! no super nevěstinko :palec:.. jojo souhlasím jděte do toho pokud se vám to honí hlavou… a jestli budeš s bříškem nebo ne, to neřeš. Teď jak se vracím ke své svatbě, také jsem nad tímto uvažovala a teď bych klíííďo brala jako nevěsta i obrovitánské břůško s mimi :) a třeba drobek čeká na sezdanou mamku s taťkou! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.1.14 13:27
@Selfi píše:
@lucousek0 @vanil
holky, a jak jste teda na tom??? )Lucousku, ty jdeš na IUI??? Vanil, co vy???

no my už jsme se trochu pohli s myšlením alespoň, nebo spíš manžel konečně. :) Prvně, že teda ivf jo, ale až někdy na podzim a já to začala plánovat na jaro a prostě se to u něj tak nějak ujalo :lol: Tedy prozatím to vypadá, že bychom do IVF šli nějak březen/duben nebo květen. Takže teď lustruju internet denně a sbírám info a jsem z toho všeho zmatená pro co se vlastně rozhodnou, jeslti minimálka nebo normální, dál jestli s ICSI a jestli PK… ty brďo je toho nějak moc :nevim:

Jsem ráda, že ty jsi v pořádku! Jen tak dál! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.1.14 13:32

@phoma na kolikáté IVF se chystáte? tak snad tento rok bude pro nás všechny úspěšnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.1.14 15:12

@vanil tak to je super, že manžel na to přistoupil :) t :) k těch info okolo IVF je asi hodně co 8o Já bych to spíš probrala pořádně s dr.co a jak. Budu držet moooc palce :) s tou svatbou jste mi nakonec pomohly se rozmyslet :D jěště to probrat s tím mým chlapem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
5.1.14 15:45

@vanil prvni na iui se mi uz nechce i kdyz jsem pred rokem otehotnela spontalne tak od te doby se nedari :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.1.14 23:08

@vanil jé, to jsou super zprávy!!! mám radost!!! Hlavně je fajn, že manžel změnil názor a už je otevřenější :)… stejně nechápu, že ti chlapi dělají takové cavyky, přitom je to pro ně vlastně stejné jako při IUI… zbytek vše podstupuje žena…

:) mám radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
5.1.14 23:09

@lucousek0 a už jste to nějak probírali – tu svatbu?? :) jsem zvědavááá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
6.1.14 08:25

Osprchovana, oholena a uz sedim na eurofertilu..nejak hodne lidi tady dneska hned po ranu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7965
6.1.14 08:26

@Bára40 vas tam dneska je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
6.1.14 08:37

Jojo..a same pary