CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5088
18.12.13 12:52

@babulka01 :) jj, ty jsi otěhotněla ale nakonec tuším přirozeně?? že??? já myslím, že by mi taky v EF udělali hcg, možná i ult, ale já tam naposledy byla před půl rokem, na posledním IUI, tak nevím, přijde mi to divné, tam volat, že chci na ult.. a na krev :)… byla jsem domluvena, že se v průběhu 11/12 měsíce objednám na konzultaci k ivf..no, ale ani jsem tam nestačila zavolat..
když jsem přišla 2krát k mému gyn. někdy kolem 5.-6.tt,tak mě vždy sprdl, že tam stejně nic neuvidí, že jdu brzo, a hcg mi nebral, protože když mi vyšel test, tak těhotná jsem a mám zpoždění… tak je hcg zbytečné.. to by bral, až by tam třeba kolem 7tt nic neviděl… což jsem tak měla právě naposledy… pořád tam nic nebylo…tak měl podezření na mimoděložní…to mi krev bral…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
18.12.13 15:11

Taky kutim, jestli nekam volat..po IVF test hcg negativni, pak klasicke menzes a to dalsi jdem mela mit minulou stredu..v sobotu trosku spineni a od te doby nic, ani bricho neboli..tak nevim..mate nekdo takovou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.12.13 20:53

@Selfi tak to bude teda překvápko :D určitě bude moooooooc rád :palec: a jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.12.13 11:26

@Ha-ni Už 2 roky snažení a ani ťuk. Mám syna z předchozího vztahu. Mám za sebou pár IUI, laparku a 1.IVF a čerstvě po KET. To úmrtí v rodině před Vánocemi jsou fakt pokažené svátky a člověk by je nejraději zrušil. Znám to, tragicky mi zemřela sestřenice týden před Vánocemi, pár let nazpátek :( A to byly mé první nejhorší Vánoce v mém životě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.12.13 11:32

@Selfi Krásné čárka sílí :potlesk: Ty jo, Ty máš na to nervy čekat do 7.týdne a pak ke gynekologovi na ultrazvuk? Tak to si teda třída, obdivuji tvoji trpělivost :palec: To já bych nezvládla a snažila se mu „vecpat“ do ordinace co nejřív, ikdyž by stejně nešlo nic vidět na UTZ, když je moc brzo, ale znám se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
19.12.13 12:24

@Bára40 ahojky, no, já ne, ale kámošky švagrová byla na ivf, test byl negativní, i z krve, v termímu menses ale ms nepřišla a test jí vyšel až 14 dní po termínu ms… takže pravděpodobně měla ještě ovulaci v době ms, ačkoliv byla zrovna v cyklu ivf :nevim: :nevim: :nevim: nikdo neví… malý je už na světě :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
19.12.13 12:24

@Bolivie200 no, to si tak myslím, ale pravděpodobně to nevydržím :) zatím jsme to nevydržela ani jednou :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
19.12.13 12:26

@Selfi Co manžel??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
19.12.13 12:29

…tak manžel už to ví :), docela byl překvapený a samozřejmě rád, ptal, co teď můžeme udělat proto, aby to dopadlo lépe než minule, tak já mu říkám, že nic moc :)… ale okamžitě změnil chování--- hlídá mě při chůzi ze schodů :), tašku mě nenechá vzít no a samozřejmě MUŽSKÉ EGO– JSEM TI ŘÍKAL, ŽE TENTO MĚSÍC JE JASNÝ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
19.12.13 12:30
@Selfi píše: …tak manžel už to ví :), docela byl překvapený a samozřejmě rád, ptal, co teď můžeme udělat proto, aby to dopadlo lépe než minule, tak já mu říkám, že nic moc :)… ale okamžitě změnil chování--- hlídá mě při chůzi ze schodů :), tašku mě nenechá vzít no a samozřejmě MUŽSKÉ EGO– JSEM TI ŘÍKAL, ŽE TENTO MĚSÍC JE JASNÝ :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
19.12.13 18:13

Tak dr rikal ze jsme 5+2 a mame 12mm dalsi ko zacatkem ledna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
19.12.13 19:15

Ahoj holky, jdu podat info.. tak u mě je to na houby,
ráno jsem teda netestovala, odpo mi to samozřejmě nedalo a test zkusila a je mnohem světlejší než včera :(… sice jsem teda dopoledne hodně pila, ale pochybuji, že by to mělo takový vliv… prostě.. u mě se to asi opakuje přesně jako před 3/4 rokem… :(

ještě zkusím ráno dr. maxe a podle toho se uvidí… ale do silné čárky mám hodně daleko!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
19.12.13 19:20
@Selfi píše:
Ahoj holky, jdu podat info.. tak u mě je to na houby,
ráno jsem teda netestovala, odpo mi to samozřejmě nedalo a test zkusila a je mnohem světlejší než včera :(… sice jsem teda dopoledne hodně pila, ale pochybuji, že by to mělo takový vliv… prostě.. u mě se to asi opakuje přesně jako před 3/4 rokem… :(ještě zkusím ráno dr. maxe a podle toho se uvidí… ale do silné čárky mám hodně daleko!!! :(

Na odpolední testy ze vyprdni, bývají světlejší. ;) ;) Já věřím, že to tentokrát dopadne. :pankac: :pankac: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
19.12.13 19:47

Selfi zkus fakt hned zrana budu drzet palce;)tentokrat povede uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
19.12.13 20:59

@Selfi fakt? je možné, že to bude tím pitím. Neboj určitě čárečka zesílí :palec:
Na mě dnes zase přišla depka, ms pomalu přichází tak opět nic :pocitac: Musím říct, že tentokrát to hodně mrzí i mého chlapa, ale nedá se nic dělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí