CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22203
17.12.13 12:48
@Selfi píše:
@lucousek0 @lucousek0holky, tak porovnání včerejšího a dnešního - :) dnešní je ten horní!!! :dance: :dance: ( v reálu je rozdíl daleko větší :)!!

Prostě bombice :dance: :dance: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.12.13 13:12
@Bára40 píše:
Letosni vanoce bych uplne vynechala..predstavovala jsem si je uplne jinak..depka graduje, jsem trosku jak papinak..

Mluvíš mi z duše. Letošní Vánoce bych vynechala. Koupila jsem skromné dárky synovi a taky synovcům a to je vše. Letos ani nepeču, pořád sbírám chut a náladu na pečení, ale ani se sebezapřením ne. Manžel se mne ptal, kdy budeme strojit stromeček. Hodila jsem na něho NO COMMENT pohled a už věděl která bije. Ten pořad Střepiny jsem taky viděla a paní měla pravdu, nejde na to nemyslet. Myšlenky naskakují samy, sny taky neovlivním :zed: Další Štedrý den ve stejné sestavě, díkybohu zdraví, ale bez přírustku do rodiny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.12.13 13:16

Prý se nejčastěji těhotní v prosinci, hlásili v rádiu. Tak uvidíme, kdo převezme štafetový „kolík“ a objeví v lednu 2 // na testu. Nějaké ty těhotenské bacilky sem na nás snažilky :D prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.12.13 13:20

@Baby1987 @Selfi Držím moc palce, at se mrňouskové drží a vám příjemné těhotenství bez komplikací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.12.13 13:21
@Bolivie200 píše:
Prý se nejčastěji těhotní v prosinci, hlásili v rádiu. Tak uvidíme, kdo převezme štafetový „kolík“ a objeví v lednu 2 // na testu. Nějaké ty těhotenské bacilky sem na nás snažilky :D prosím

Fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
17.12.13 14:09

@Bolivie200 a vy se snažíte jak dlouho o druhé mimčo? U nás taky Vánoce ve stejné sestavě, ale depka na mě nepadá. Bohužel může být daleko hůře. Ženě manželova nejlepšího kamaráda zemřela v neděli náhle maminka, a to jsou teprve pokažené Vánoce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.12.13 19:30

@vanil Ahoj,no já už netestuju. I když minulý měsíc jsem po dlouhé době testila a akorát jsem se vytočila :D takže to prdím a uvidím jestli to dojde. Já toc přesně nemívám tak uvidím. A jak vy pokračujete??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.12.13 08:24

Tak trošku zase ztmavla :)!!! uf… snad to konečně vyjde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.12.13 08:32

@Selfi Tak myslím, že ti už můžu gratulovat!!! :) :dance: :dance: kdy jdeš na krev? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.12.13 08:49

Na krev nejdu :)– standartně se na krev nechodí, to hlavně u umělého, jinak moc není důvod..prostě se čeká..takže budu muset čekat a kolem 7.týdne půjdu na gyn… pokud se teda nic nestane… a uvidí se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
18.12.13 09:19

@Selfi a vydržíš do toho 7.týdne? :) to budete mít ten nejkrásnější dáreček na Vánoce :D a co manžel na to? Určitě je moc rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.13 10:36

Selfi

Dobré ranko :) Čárečka je krásna :dance: :hug: Gratuluji :potlesk: a budu držet pěstičky at vše dopadne dobře :hug:
To budou krásné Vanoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5088
18.12.13 10:43

@lucousek0 :) manžel to pořád neví :)!!! možná mu to řeknu dnes, jdeme na Pavla ŠPORCLA do kulturáku a přesně tam jsem mu řekla i minule, že jsem těhotná,… :)… tak uvidím, jaká bude atmosféra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.12.13 11:10
@Selfi píše:
Tak trošku zase ztmavla :)!!! uf… snad to konečně vyjde!!

Prý trošku :roll: :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.12.13 11:12
@Selfi píše:
Na krev nejdu :)– standartně se na krev nechodí, to hlavně u umělého, jinak moc není důvod..prostě se čeká..takže budu muset čekat a kolem 7.týdne půjdu na gyn… pokud se teda nic nestane… a uvidí se…
¨
Tak to já jsem si z Karviné zajela do Ovy přímo do EF, jak jsem byla vynervovaná, jestli se mi to nezdá. :lol: :lol: :lol: :lol: A tam jsem byla i asi 2× na UTZ, pak mě předal mojí dr. ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí