Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Selfi píše:
@lucousek0 @lucousek0holky, tak porovnání včerejšího a dnešního -dnešní je ten horní!!!
![]()
( v reálu je rozdíl daleko větší
!!
Prostě bombice
![]()
@Bára40 píše:
Letosni vanoce bych uplne vynechala..predstavovala jsem si je uplne jinak..depka graduje, jsem trosku jak papinak..
Mluvíš mi z duše. Letošní Vánoce bych vynechala. Koupila jsem skromné dárky synovi a taky synovcům a to je vše. Letos ani nepeču, pořád sbírám chut a náladu na pečení, ale ani se sebezapřením ne. Manžel se mne ptal, kdy budeme strojit stromeček. Hodila jsem na něho NO COMMENT pohled a už věděl která bije. Ten pořad Střepiny jsem taky viděla a paní měla pravdu, nejde na to nemyslet. Myšlenky naskakují samy, sny taky neovlivním
Další Štedrý den ve stejné sestavě, díkybohu zdraví, ale bez přírustku do rodiny ![]()
Prý se nejčastěji těhotní v prosinci, hlásili v rádiu. Tak uvidíme, kdo převezme štafetový „kolík“ a objeví v lednu 2 // na testu. Nějaké ty těhotenské bacilky sem na nás snažilky
prosím
@Bolivie200 píše:
Prý se nejčastěji těhotní v prosinci, hlásili v rádiu. Tak uvidíme, kdo převezme štafetový „kolík“ a objeví v lednu 2 // na testu. Nějaké ty těhotenské bacilky sem na nás snažilkyprosím
Fluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
![]()
@Bolivie200 a vy se snažíte jak dlouho o druhé mimčo? U nás taky Vánoce ve stejné sestavě, ale depka na mě nepadá. Bohužel může být daleko hůře. Ženě manželova nejlepšího kamaráda zemřela v neděli náhle maminka, a to jsou teprve pokažené Vánoce. ![]()
@vanil Ahoj,no já už netestuju. I když minulý měsíc jsem po dlouhé době testila a akorát jsem se vytočila
takže to prdím a uvidím jestli to dojde. Já toc přesně nemívám tak uvidím. A jak vy pokračujete??
@Selfi Tak myslím, že ti už můžu gratulovat!!!
kdy jdeš na krev? ![]()
Na krev nejdu
– standartně se na krev nechodí, to hlavně u umělého, jinak moc není důvod..prostě se čeká..takže budu muset čekat a kolem 7.týdne půjdu na gyn… pokud se teda nic nestane… a uvidí se…
@Selfi a vydržíš do toho 7.týdne?
to budete mít ten nejkrásnější dáreček na Vánoce
a co manžel na to? Určitě je moc rád.
Dobré ranko
Čárečka je krásna
Gratuluji
a budu držet pěstičky at vše dopadne dobře ![]()
To budou krásné Vanoce ![]()
@lucousek0
manžel to pořád neví
!!! možná mu to řeknu dnes, jdeme na Pavla ŠPORCLA do kulturáku a přesně tam jsem mu řekla i minule, že jsem těhotná,…
… tak uvidím, jaká bude atmosféra ![]()
@Selfi píše:
Tak trošku zase ztmavla!!! uf… snad to konečně vyjde!!
Prý trošku
![]()
@Selfi píše:¨
Na krev nejdu– standartně se na krev nechodí, to hlavně u umělého, jinak moc není důvod..prostě se čeká..takže budu muset čekat a kolem 7.týdne půjdu na gyn… pokud se teda nic nestane… a uvidí se…